a 963-as sorozat az enyém:)
Sziasztok!
Nekem kb 19-20cm hosszú és 16,5cm a kerülete,.
A tapasztalatom az, hogy a lányok a vastagabb péniszt jobban élvezik, a hossz szinte mellékes. Talán látványilag izgatóbb számukra a hosszú hímtag. A farkam nem óriási, de az átlagnál nagyobb. Azok a lányok akik még nem találkoztak ekkorával, legalább +1 orgazmus becsúszott egy aktus alatt
Nekem kb 19-20cm hosszú és 16,5cm a kerülete,.
A tapasztalatom az, hogy a lányok a vastagabb péniszt jobban élvezik, a hossz szinte mellékes. Talán látványilag izgatóbb számukra a hosszú hímtag. A farkam nem óriási, de az átlagnál nagyobb. Azok a lányok akik még nem találkoztak ekkorával, legalább +1 orgazmus becsúszott egy aktus alatt
Persze! Mi is nčzzuk csak ilyen mčg nem volt!))
Udv.:felpa-pa.
Udv.:felpa-pa.
AAAA csak egy musor volt a TV-2-on reggel.
Azt hittem nčzi valaki. En kis kertčsz legčny
vagyok růzsavizzel locsolgatok...........))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:47
Azt hittem nčzi valaki. En kis kertčsz legčny
vagyok růzsavizzel locsolgatok...........))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hát édes Felpa-pa, miket akarsz te kertészkedni, ültetgetni, hogy péniszméregetéssel mulatod az időt. Csak nem akarod elültetni?

Hát édes Felpa-pa, miket akarsz te kertészkedni, ültetgetni, hogy péniszméregetéssel mulatod az időt. Csak nem akarod elültetni?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:43

Biztosan, azčrt lepodott meg a hagyomŕnyos
mňdszereken!) Intim tornŕnak neveztčk a
reiszolŕst! Mčretekrol sjnos nem beszčlt!
Lehet, hogy csak kčson kapcsolňdtam be.
Lehet, hogy csak kčson kapcsolňdtam be.
Biztosan, azčrt lepodott meg a hagyomŕnyos
Lehet, hogy csak kčson kapcsolňdtam be. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 14:18
Lehet, hogy csak kčson kapcsolňdtam be. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem kis sportos autóm van (opel kadett e) , és nagyon régóta vezetek.A pöcsöm is kis elegáns és mégis virgonc, és kemény állandóan.

Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
urolňgus csaj is dobott egy hŕtast.
Szerinte tornŕztatni kell!
Mč mi mit csinŕlunk szerinte??))Felpa-pa.
urolňgus csaj is dobott egy hŕtast.
Szerinte tornŕztatni kell!
Mč mi mit csinŕlunk szerinte??))Felpa-pa.
Vazzeg a TV-2-on A pčnisz mčretčrol beszčlget
Havas. Ezt nem hiszem el!!!!!!)))))))))))
Havas. Ezt nem hiszem el!!!!!!)))))))))))
Anagy hosszú farokkal csak húzni lehet, de tolni nem.Legyen 15cm és kemény,ilyen farokkal lehet a puncikat döngetni.
Ismerek olyan pasit, akinek nagy farka van, de az egyik volt nője szerint nem tudta vele kielégíteni... és nem a nőn múlott....
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudsz vele bánni!!!
(Ez egy válasz Robertooo üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia az enyem 14.5cm allva de lekonyulva kicsi az nem baj?
A Kölnben ismertetett tudományos eredmények szerint izgalmi állapotban a német átlaghímtag pontosan 14,48 centiméter hosszú és 3,95 centiméter széles. A hosszúsági, illetve rövidségi szélsoértékek: 10 és 19 centiméteresek. A dpa német hírügynökség jelentésébol nem világlik ki, hogy más európai nemzetek férfitábora milyen méretekkel van "felruházva". Az Európai Unió egyébiránt 17 centiméter hosszúságban és 5,6 centiméter szélességben szabta meg a szabványos gumióvszer paramétereit. A felmérés németországi részét egy esseni urológián végezték, ahol 111 férfiról vettek méretet. A Pro Familia alapítvány szóvivoje hangsúlyozta, hogy korábbi hasonló vizsgálódásoktól eltéroen ezúttal nem a kísérleti alanyok "önbevallására" támaszkodtak, hanem orvosi alapossággal, "idegenkezuleg" vették le a méreteket laboratóriumi körülmények között. A hímvesszomustrán az is kiderült, hogy nincs "egyenpénisz", szinte mindegyik lemért hímvesszonek megvan a maga "arculata", és "saját profilt" mutat erektált állapotban - fogalmazott a dpa. A felmérés megbízói közölték, hogy a mérési eredményeket az európai gumióvszer-gyártók rendelkezésére bocsátják "barlangos testhezállóbb" óvszerfazonok kialakítása céljából. Mivel a fiatalkorúaknál még növésben van a pénisz, számukra a szabványosnál valamivel kisebb, "kamaszkonfekciós" ifigumi gyártását ajánlják

Az teljessen jo méret
Leült nagyon ez a topic
Erős 15.... legalább.... az már elég nagy, amit Katicika bevágott sztem olyan 14 körül lehet az enyém ennél nagyobb, az erős 15 az nem kicsi, sztem 12 is mrá bőven elég lehet, sztem azt nézik a csajok olyan 15nek:D kicsit eltulozzátok a méretet az enyéemt ien 19nek szokták nézni
szerintem 10cm--töl kezdődik a farok,alatta valjuk be egyik fél sem dicsekszik vele.A magyarok 10%-a 13,7cm vagy kisseb 20% 14-16,2cm anagy átlag, 15% 17-20cm 10% 19-22cm 5% 22-24.5cm kicsi% 25-27.5cm az átmérők 3-6cm között mozognak mindenki oda sorolja magát ahova szeretné ,hogy sorolják.
Ezt én sem tudom, de ha balra pillamtasz, ugyanezt látod kicsiben, tudod, a szavazós probi, talán mrgkérdezhetnéd a GG- szerkesztőket...

Tigerwoman, aki még régen írta h csak nyugtatgatjuk magunkat ezzel, ő vszinü tipikusan az a kurva aki uton utszélen bkivel összefexik, kiváncsi vok h benne lötyögne az ujjunk is???