12
Balu, ó,édes, jó, öreg Balu,
szíved ott dobban mindig alant,
ahol verőfény játszik szender makkodon.
Fütyköd rettegi város, falu,
amint kibilleg: talang-balang,
s visszfénye úgy eljátszik szűzi ormokon...
Meddig, ó, mondd, még meddig húzhatod
sipkádat szendén szemedre? Lám:
száz esdő bimbó és száz kisajak vár rád,
használd a furkót, ne lepje homok,
nunit töcskölj, és akkor talán
hálával borít be ujjongó századod.
szíved ott dobban mindig alant,
ahol verőfény játszik szender makkodon.
Fütyköd rettegi város, falu,
amint kibilleg: talang-balang,
s visszfénye úgy eljátszik szűzi ormokon...
Meddig, ó, mondd, még meddig húzhatod
sipkádat szendén szemedre? Lám:
száz esdő bimbó és száz kisajak vár rád,
használd a furkót, ne lepje homok,
nunit töcskölj, és akkor talán
hálával borít be ujjongó századod.
a másik lehetőség, hogy van valami bajod! pl viszér, vagy vmiféle daganat, ami az ondóvezetékedet elnyomja
sziasztok én azt kérdezném, mikor én elélvezek párcsepp nagyon ritkán folyik! miért van ez? a filmekben meg mindenhol annyi jön a férfiakból! szerintetek????
Köszi

Női hegymászók álma
Ez jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 09. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 14:40
Törölt felhasználó (3031)

Akkor szopjad le magad

Akkor szopjad le magad

Nah, hogy én is hozzászóljak...nekem csajok mondták, hogy nem jó sem a túl kicsi, sem a túl nagy. De ebben is vannak kivételek. Én meg vagyok magammal elégedve. Nekem 16/4-es. Aki nek hiszi, nézze meg az új sorozatomat (1003-as fiúk), ott mellé van téve egy vonalzó. :) PáPá!
A himvessző mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából, kivéve ha kicsi!

Már annyit méregetitek, hogy szegény csöppséget is komolyan foglalkoztatja e téma:-)

18-20 centi
Köszönöm szépen, így is sokat segítettél. Jó éjt, szió:-)
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 11. vasárnap 12:29

attól függ, mit szeretnél vele csinálni. Ha nagyobb lenne, komoly belső sérüléseket okozhatnál vele, ha csak tolod neki.
Technika, változatosság, néha kitartás. Ezen gondolkodj, ne a centin.
Technika, változatosság, néha kitartás. Ezen gondolkodj, ne a centin.

A HPV-ről olvastam sokat. De azt mondd meg nekem, hogy a fenébe volt nekem 2x méhszájsebem még 10 éve, amikor nem éltem rendszeres nemi életet?
Köszi, de engem az orvosi részénél jobban izgat az egészen érthető magyarázat!:-) Nekem "lökheted" mondjuk a latint (bár nem mindenki értené), van is némi közöm az eü-höz:-), de mondd el úgy, hogy megértsem. Tényleg, a méhszájseb mitől alakul ki?
Lassan nyithatnál egy orvosi rovatot is itt, doktor Úr!.-)
Lassan nyithatnál egy orvosi rovatot is itt, doktor Úr!.-)
Silverman74!
Sorry, de törölnöm kellett a 665-ös képet, mert nem jött be. Asszem innen a "gétről" nem lehet belinkelni semmit... Asszem...
Sorry, de törölnöm kellett a 665-ös képet, mert nem jött be. Asszem innen a "gétről" nem lehet belinkelni semmit... Asszem...
affene
Hölgyeim!
Ekkorát ki vállalna be?http://am ator.goldengate.hu/index3.php?ste=kismalac&gs=kismalac&gc=kepek&gn=947
Ekkorát ki vállalna be?http://am ator.goldengate.hu/index3.php?ste=kismalac&gs=kismalac&gc=kepek&gn=947
rohadt megalomán állatok hogy repedne szét a seggetek a nagy répáktól.ne a mérettel legyetek elfoglalva hanem hogy a másiknak esetleg jó is legyen a szex?!
Na ez marha jó? Tényleg komoly?? Van erre valamiféle tudományos magyarázat és ha igen, hol lehet utána nézni pl. az interneten?