az egyik éned ír valamit aztán a másik meg válaszol rá
nem akartam kétszer bocs
most nézem hogy te közben magaddal beszélgetsz?
most nézem hogy te közben magaddal beszélgetsz?
hát azt irtad az előzőben hogy nem megy nekem
hát azt irtad az előzőben hogy nem megy nekem
Akkor felolvasnád mi van oda írva?
Hát bazmeg gratulálok a szinvonalhoz.
Gege nék kurvára igaza van, egy ember volt aki normális volt és igazat adott neki az az eryka de őt is gyorsan leugattátok.
Ez az
Gege nék kurvára igaza van, egy ember volt aki normális volt és igazat adott neki az az eryka de őt is gyorsan leugattátok.
Ez az
Olvasd végig az összes hozzászólását légyszives, és majd meglátod...
Senki nem cikizte!ő kezdett lázadni és hisztizni ! Itt senki nem tehet arról hogy a farka miatt nem érzi jól magát.
nagyon rosszindulatúak vagytok gege5-tel. itt már az is baj, ha valaki nem hagyja magát?! Szomorúan látom, hogy nincs fejlődés
Te..,most buzivagy vagy születési rendellenességed van? A tiédedet kinyomta a dajkanéni ,mert azt hitte ,hogy pattanás?És utána bekente "PITRALONNAL " nehogy kiújuljon.
.Nembaj , ha masztizni még tudod használni.A konyhakést meg dugd a seggedbe és forgasd magadnak,hátha fényesedik tőle majd az agyad(HA,VAN!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:10
.Nembaj , ha masztizni még tudod használni.A konyhakést meg dugd a seggedbe és forgasd magadnak,hátha fényesedik tőle majd az agyad(HA,VAN!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Inkább forgatta meg volna a beleidben a konyhakést!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Inkább forgatta meg volna a beleidben a konyhakést!!!
Nem,hanem kicsit fejlettebb!Képzeld, én voltam a bölcsibe a dajkanéni kedvence.(..akkor is cserélte a pelenkámat amikor az száraz volt)
ÉLJENEK A KIS PÖCSŰ SRÁCOK (mint én)
Halló, itt Ésszel Kamatyolók és Jókedvvel Jércéket Űző Álomfiak Úri Őrizete! Halló! ....Hát nem letette?
(Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
János, mi vagy te gorilla, hogy mrá a gyerekágyban is szőrös volt???
ékjjűáúő
Mostmár jobban érzed magad!?

rilu

SEX BOMB
Adela