Nem süllyedek le a szintedre, ne próbáld magad kultúr-embernek nevezni, ettől távol állsz... Olvass el egy könyvet ahelyett h ide jársz fel és hülye tapló módon baromságokat írsz be... Másrészt ha mindneki magáról add véleményt azzal amit ír, akkor te a "buzizásaid" után ugy vélem hogy homokos lehetsz... Csak ennyit akartam mondani, kultúrálodj...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kultúr embernek,-kultúrált válasz.Primitív agyú embernek,-értelmi szintjének megfelelő válasz. Sajnálom ha valakit megbotránkoztattam!Először ő kötött belém bunkó módon,nem tehetek róla,hogy a vonalzónál és a "rejszolásnál" meggyökerezett a szexuális élete.Végül is IQ szintjéhez képest már ez is nagy előre lépés.Remélhetőleg majd egyszer ő is kipróbálja,hogy milyen egy hús-vér nővel lenni ,aki nem pénzért "szeretkezik" vele, hanem szeretetből, és élvezetből.Addig is edzőpartnerei(Marok Marika, Emma/e-mög hónap/,és a görög Marokbatosz) segítségével gyakorolgassa "Párizs zsebzsötern"-t
Eszem az érzékeny lelkedet te..... Inkább te próbálsz bunkó módon belegázolni mások lelkébe (nem az enyémbe) abba ugysem tudsz
Sajnálom hogy a jobbkezed nem bírja naponta többször... Járj gyúrni!!!
Sajnálom hogy a jobbkezed nem bírja naponta többször... Járj gyúrni!!!
MIÉRT!
Eryka! Te így látod,ennyi. Hidd el nincsenek elfolytott vágyaim, (ha,csak az nem, hogy naponta többször szeretném, de a kedvesem nem mindig "vevő" a dologra)és a pöcsömmel sincs semmi bajom(idáig a barátnőimnek is tetszett) ÉS NEM VAGYOK KÖTÖZKÖDŐS!(CSAK EGY PICIT ÉRZÉKENYEBB A LELKEM)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 22:25
Törölt felhasználó (368461)
Megjegyzem, akinek ilyen nagy a szája /nem önvédelemből reagál, hanem kötözködik/, ott vannak igazán elfojtva a szexuális vágyak..És ennek 'vajmi kevés köze van a mérethez!
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
Végre egyszer nem lettem leoltva
Bocs! Hangulata válogatja...ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 02. hétfő 12:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Katicikát én sem értem néha!!! Nem izélni akarok de állandóan próbálsz mnidenkit kioktatni. Meg a véleményedet rá akarod másokra erőszakolni, ez igy nem megy!
Hahó, milyen jó, hogy ma már "másnap" van! ÜdvKatinka
Katicikát én sem értem néha!!! Nem izélni akarok de állandóan próbálsz mnidenkit kioktatni. Meg a véleményedet rá akarod másokra erőszakolni, ez igy nem megy!
Most meg mi a baj? Tényleg nem értem
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
ma ember álldozat is lesz
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
Segítek.
Egyenesen a kukába kéne tenni (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58
Egyenesen a kukába kéne tenni (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
Néha nem tudlak hova tenni...
Ne haragudj nem értettem a poént. biztos jó volt
Megjegyzem, akinek ilyen nagy a szája /nem önvédelemből reagál, hanem kötözködik/, ott vannak igazán elfojtva a szexuális vágyak..És ennek 'vajmi kevés köze van a mérethez!
USA-csillagom! Miért hagytad riskának, hogy lefotózzon? Most aztán megnézheted magad!
(Ez egy válasz iowa üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 21:23
(Ez egy válasz iowa üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az nem provokálás, fikázás volt hanem megpróbált helyrerakni.
BIG GUN
Szerintem az nem provokálás, fikázás volt hanem megpróbált helyrerakni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 19:48
Nem hat meg az sem ha nem áll senki sem mellém, az ilyen Janiknál meg többnek érzem magam, a többieknél nem!!! Nem nagyképüségről van szó, nekem már votl emberi megnyilvánulásom akár ezen a fórumon is, bármilyen furcsa, Jánosbarátunknak ez még nem jött össze, de hajrá próbálkozz tovább!!!
Igen! Velem szemben is emberi voltál ,provokáltál,fikáztál.(én csak válaszoltam)Egyébként nem János vagyok, és főleg nem a barátod!!(Attól még én vagyok a jani,-xxxjani)További jó "emberi" megnyilvánulást, fő az önbizalom!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 19:48
Nem hat meg az sem ha nem áll senki sem mellém, az ilyen Janiknál meg többnek érzem magam, a többieknél nem!!! Nem nagyképüségről van szó, nekem már votl emberi megnyilvánulásom akár ezen a fórumon is, bármilyen furcsa, Jánosbarátunknak ez még nem jött össze, de hajrá próbálkozz tovább!!!
Igazából ez a része poén
Én arról beszélek hogy arról szol most ez a forum hogy akkor szídjuk le a másikat minél jobban mert akkor majd én megmutatom hogy mennyire jófej vagyok
egyébként jó lehet ez a skizofrénia főleg ha valami halál unalmas meg tudjátok beszélni a napot
Én arról beszélek hogy arról szol most ez a forum hogy akkor szídjuk le a másikat minél jobban mert akkor majd én megmutatom hogy mennyire jófej vagyok
egyébként jó lehet ez a skizofrénia főleg ha valami halál unalmas meg tudjátok beszélni a napot

rilu

CuckoldCouple001
Kamilla