Hali! Nekem nincs nagy műszerem de a barátnőmet ki tudom elégíteni! Szerintem ekkora pont elég!
Az igaz,hogy nincs (ismert?) anatómia alapja,de érdekességnek jó volt ez az ötlet

Ez igaz. Mindenkinek elég akkora,amekkora a nőjének is...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 10. 28. péntek 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)

hy
Az enyém 14/5
az jó?
Az enyém 14/5
az jó?
Mindig attól a személytől kell érdeklődni, akit megdugtál vele.
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

és ezt beveszed:)?
farok mérete akkor számit ha csak egy laza és gyors kufirc van...
de szertkezésnél már nem igazán az számit de azért legyen a világ átlag felett
11.5cm (kinaiak, hogy elvisszik az átlagot)
de szertkezésnél már nem igazán az számit de azért legyen a világ átlag felett
11.5cm (kinaiak, hogy elvisszik az átlagot)
Aha...és mire ezt kiszámolod, már el is megy aznapra a kedved a hancúrtól....

Joestet ! Nekem 14.5/3.5 , de a barinömnek nagyon bejön am :)) !!!! Vagyis nem a meret a lenyeg , inkabb jatekos legyen :D.
Nem az átlag a lényeg, ha nem az, hogy a párod elégedett legyen a tiéddel és azzal, amit művelsz vele.
Ne legyünk kishitűek, biztos, hogy van a miénknél kisebb (és nagyobb) is!
Ne legyünk kishitűek, biztos, hogy van a miénknél kisebb (és nagyobb) is!
Nos valahol az interneten olvastam.....fogalmam sincs már hogy hol de az európai ember péniszének az átlaga olyan 14-15 cm körül van....
Szerintem egy ember szexuális kultúráját az határozza meg, hogy hogy viselkedik egy lánnyal az ágyban illetve a meglévő falloszával hogyan tudja eljuttatni a csúcsra...
És nagyon sokan azt vallják nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy bánsz vele és ez pontosan így igaz!
Szóval sztem csak arra koncentráljon mindenki hogy a szerszámát a méretétől függően úgy használja hogy a partnerének egy szava se lehessen ráá :)
Szerintem egy ember szexuális kultúráját az határozza meg, hogy hogy viselkedik egy lánnyal az ágyban illetve a meglévő falloszával hogyan tudja eljuttatni a csúcsra...
És nagyon sokan azt vallják nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy bánsz vele és ez pontosan így igaz!
Szóval sztem csak arra koncentráljon mindenki hogy a szerszámát a méretétől függően úgy használja hogy a partnerének egy szava se lehessen ráá :)
Nekem igen!
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Alapjaiban teljesen igaz a közhely, a közfelfogás, tehát az amit írsz. Nincs is ezzel semmi baj. De szerintem az is nagyon fontos, hogy a méretek összeillőek legyenek; hogy olyan legyen az egész, mint a kard és annak hüvelye.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 23:56

Én sosem gondolkoztam fiatalon (húúú,de öreg vagyok:))azon,hogy kicsi-e,vagy sem.Talán azért,mert nem volt netem!
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mert a tied 13,1 cm.
Igen, lényeg a méret,de nem mindegy hány másodperc után sül el és utána hány óra múlva "tölt" újra.

A csajok jó része szerint nem csak a hossz hanem a vastagság is lényeg... nekem 18cm hosszú /5 cm vastag és eddig még nem volt panasz rá. Az elsüléssel sincsenek gondjaim általába a nők adják fel előbb mint ahogy én elmegyek így ezzel néha vannak is problémák mondjuk lehet hogy bennem van a hiba de eddig még 3 óra alá nem adtam. Az újratöltést ebből adódóan még nem volt alkalmam megtapasztalni, hogy mennyi idő lett volna.
Üdv
Üdv
inkább elévezek 3 ora alatt 5 ször 15 perces menetekben
szerintem az jobb? (Ez egy válasz Konyak üzenetére (2005. 10. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 09. vasárnap 16:43
szerintem az jobb? (Ez egy válasz Konyak üzenetére (2005. 10. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

A csajok jó része szerint nem csak a hossz hanem a vastagság is lényeg... nekem 18cm hosszú /5 cm vastag és eddig még nem volt panasz rá. Az elsüléssel sincsenek gondjaim általába a nők adják fel előbb mint ahogy én elmegyek így ezzel néha vannak is problémák mondjuk lehet hogy bennem van a hiba de eddig még 3 óra alá nem adtam. Az újratöltést ebből adódóan még nem volt alkalmam megtapasztalni, hogy mennyi idő lett volna.
Üdv
Üdv
hogy itt néhányan mennyire odáig vannak magukkal,

csak te nem tapasztod ezt a teljesitményt?
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 13:13

Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu