Igen, lényeg a méret,de nem mindegy hány másodperc után sül el és utána hány óra múlva "tölt" újra.

Mert a tied 13,1 cm.
Alapjaiban teljesen igaz a közhely, a közfelfogás, tehát az amit írsz. Nincs is ezzel semmi baj. De szerintem az is nagyon fontos, hogy a méretek összeillőek legyenek; hogy olyan legyen az egész, mint a kard és annak hüvelye.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 23:56

Én sosem gondolkoztam fiatalon (húúú,de öreg vagyok:))azon,hogy kicsi-e,vagy sem.Talán azért,mert nem volt netem!
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Nekem igen!
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos valahol az interneten olvastam.....fogalmam sincs már hogy hol de az európai ember péniszének az átlaga olyan 14-15 cm körül van....
Szerintem egy ember szexuális kultúráját az határozza meg, hogy hogy viselkedik egy lánnyal az ágyban illetve a meglévő falloszával hogyan tudja eljuttatni a csúcsra...
És nagyon sokan azt vallják nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy bánsz vele és ez pontosan így igaz!
Szóval sztem csak arra koncentráljon mindenki hogy a szerszámát a méretétől függően úgy használja hogy a partnerének egy szava se lehessen ráá :)
Szerintem egy ember szexuális kultúráját az határozza meg, hogy hogy viselkedik egy lánnyal az ágyban illetve a meglévő falloszával hogyan tudja eljuttatni a csúcsra...
És nagyon sokan azt vallják nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy bánsz vele és ez pontosan így igaz!
Szóval sztem csak arra koncentráljon mindenki hogy a szerszámát a méretétől függően úgy használja hogy a partnerének egy szava se lehessen ráá :)
Nem az átlag a lényeg, ha nem az, hogy a párod elégedett legyen a tiéddel és azzal, amit művelsz vele.
Ne legyünk kishitűek, biztos, hogy van a miénknél kisebb (és nagyobb) is!
Ne legyünk kishitűek, biztos, hogy van a miénknél kisebb (és nagyobb) is!
Joestet ! Nekem 14.5/3.5 , de a barinömnek nagyon bejön am :)) !!!! Vagyis nem a meret a lenyeg , inkabb jatekos legyen :D.
Aha...és mire ezt kiszámolod, már el is megy aznapra a kedved a hancúrtól....

farok mérete akkor számit ha csak egy laza és gyors kufirc van...
de szertkezésnél már nem igazán az számit de azért legyen a világ átlag felett
11.5cm (kinaiak, hogy elvisszik az átlagot)
de szertkezésnél már nem igazán az számit de azért legyen a világ átlag felett
11.5cm (kinaiak, hogy elvisszik az átlagot)
és ezt beveszed:)?
Mindig attól a személytől kell érdeklődni, akit megdugtál vele.
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

hy
Az enyém 14/5
az jó?
Az enyém 14/5
az jó?

Ez igaz. Mindenkinek elég akkora,amekkora a nőjének is...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 10. 28. péntek 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Az igaz,hogy nincs (ismert?) anatómia alapja,de érdekességnek jó volt ez az ötlet

Hali! Nekem nincs nagy műszerem de a barátnőmet ki tudom elégíteni! Szerintem ekkora pont elég!
Na Én nem rohangálok centivel a kezemben.... fogalmam sincs a férjemnek hány cm-es volt.. soha nem mértem meg, mert nem a méret számít... ahogy most a Kedvesem cm-ét sem tudom...
Úgy látom,néhányan nem értik ezt a láb-farok elméletet. Az,hogy 42-es a lábad mérete,az nem centiméterben van! Magyarul nem azzal kell számolni...
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
huhh... :-)