nagyon arik. vagytok
tán még jó is elnne
tán még jó is elnne
a szívem azt nem biztos, de egy jó forró nyárs
az igen,
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58
az igen,
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
ma ember álldozat is lesz
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
ma ember álldozat is lesz
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
köszi ( bár ez csak 25-ös )
de világít!!
Szerintem nem a méret a lényeg!
Sok olyan pasit ismerek, akiknek átlagos méretük van, mégis úgy tudnak vele játsszani, hogy az a mennyei boldogság... ;-)
CG.
Sok olyan pasit ismerek, akiknek átlagos méretük van, mégis úgy tudnak vele játsszani, hogy az a mennyei boldogság... ;-)
CG.
Eddig minden partnerem (barátnőm, feleségem) meg volt velem elégedve, sőt. És most gondoljátok azt, hogy büdös az öndícséret, de... Azt hiszem bármekkora is a pasi farka, az a lényeg, hogy érezze a nőt. Azon keresztül is! Sex közben adja oda magát teljesen!Önmagát szorítsa háttérbe, a MINDEN a nő legyen!
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 12. szerda 22:27
Szerintem nem a méret a lényeg!
CG.
CG.
de azért a nő is adja oda magát a férfinak!!
Na, igen! Ez is eszembe jutott, de leírni már elfelejtettem. Mit írtál, tettél volna hozzá ha azt is leírom?
(Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ari vagy, igaz
Húsz osztva öttel aaaz... négy...jó, határozottan jó.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
felejtsétek el a méretet. és koncentráljatok a csúcstechnikára!
Az a lényeg!
A játék...elő, közbeni és vég vagy víg-játék! :-)
CG.
Az a lényeg!
CG.
Végre valaki felvilágosítja a nagyképű hiábanagypöcsű embereket. Hiába van szép nagy autója valakinek, ha nem tud vezetni.
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 13:38
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
felejtsétek el a méretet. és koncentráljatok a csúcstechnikára!
Az a lényeg!
CG.
Az a lényeg!
CG.
ha nem tud vezetni, van sofőrje
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 13:45
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre valaki felvilágosítja a nagyképű hiábanagypöcsű embereket. Hiába van szép nagy autója valakinek, ha nem tud vezetni.
...És akkor hol marad a vezetés élménye?
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41
Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]
Legyen egészséges, legyen ápolt, és huncut, innentől kezdve nem lehet gond...A nőnél ugyanez a felállás!
CG.
CG.
Attól még, hogy valakinek akkora, mint a pisai ferdetorony, és beletunkolja a nőbe, nem feltétlenül jó naki, főleg nem popóba! :-)
Ráadásul én is úgy vagyok vele, hogy sokszor kívánok átlagos méretet, és néha nagyobbat, erre már feltalálták a farok növelő biszbaszokat...
Ráadásul én is úgy vagyok vele, hogy sokszor kívánok átlagos méretet, és néha nagyobbat, erre már feltalálták a farok növelő biszbaszokat...
ha nem ismeri az ebből adódó élvezetet, nem is hiányolja azt.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 14:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
ha nem ismeri az ebből adódó élvezetet, nem is hiányolja azt.
most mi van ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

rilu

Rachel W