Egy óra alatt is lehet hatot lőni, de másfél- két óránként is egyet. Nekem csak 3-4 lövetű ismétlősöm van.
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 11. 23. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 07:56

de versenyeztetik az arcukat, frizurájukat, feneküket, combjukat, csillogó fogsorukat, bikinijüket, csizmájukat, télikabátjukat, és ez mind nekünk szól. Mi meg állunk bután a favonalzóval, és rájövünk, kell vegyünk egy dzsippet.

akkor látnád a fegyvertáramat a 6lövetűvel...
Nem vagyok kicsi lány, nem a méret a lényeg, hanem a tapasztalat! ;-)

Nem vagyok kicsi lány, nem a méret a lényeg, hanem a tapasztalat! ;-)
Veszélyes fegyvert nem adunk fiatal korú nagylány kezébe.:)
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 20:15

Itt a mindent a szemnek, semmit a kéznek elv működik?
nálam az elv:
Mindent szabad, ami jó!
CG.
nálam az elv:
Mindent szabad, ami jó!
CG.
Itt a mindent a szemnek, semmit a kéznek elv működik?
nálam az elv:
Mindent szabad, ami jó!
CG.
nálam az elv:
Mindent szabad, ami jó!
CG.
-:))))))))))))))))))))))))
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 13. csütörtök 06:06

a minap teljesen rákattantam egy nagy alfára. kellene egy, mert szép nagy és új és olasz és gyors meg van benne hifi.
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
asse' tudom, hány centi, néha mégis nagyobb kellene.
betegek vagyunk, uraim
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
betegek vagyunk, uraim

a minap teljesen rákattantam egy nagy alfára. kellene egy, mert szép nagy és új és olasz és gyors meg van benne hifi.
betegek vagyunk, uraim
betegek vagyunk, uraim
Nézni, csak hegesztőpajzson keresztül, begyulladhat a kis szemed, fogni pedig csak kesztyűben, mert megrázhat.
(Ez egy válasz Kisjuhasz26 üzenetére (2005. 11. 22. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 22. kedd 21:08

Ennyi agyatlan barom önimádó pasit!
Én faszi vagyok,de nem vagyok elszálva magamtól.Én megelégszem a méretemmel/15,5/De egyet üzenek ennek a sok önimádó nagytökű hülyének/akinek nem inge..../.Nekem van egy szuperül működő nyelvem,és még ti a pöcsötökkel max 10 percig reszeltek,addig én a számmal simán kielégitem a nőket legalább kétszer.És ez nem felvágós duma.Ebből is látszik!Nem a méret a lényeg!!!!!
Én faszi vagyok,de nem vagyok elszálva magamtól.Én megelégszem a méretemmel/15,5/De egyet üzenek ennek a sok önimádó nagytökű hülyének/akinek nem inge..../.Nekem van egy szuperül működő nyelvem,és még ti a pöcsötökkel max 10 percig reszeltek,addig én a számmal simán kielégitem a nőket legalább kétszer.És ez nem felvágós duma.Ebből is látszik!Nem a méret a lényeg!!!!!
Én nem szeretnék ekkorát, és nem is keresem, bár azért megnézném, megfognám szívesen, hogy mekkora is az a 30 cm.-es
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 14:13

Vivi kedves!
Szerintem nem láttál még akkora farkat soha, mint amilyen az exemnek volt, mert én kerestem, de még én sem találtam, volt vagy 30cm, és ez nem blöff!
De azt tapasztaltam, hogy nem tudott vele bánni!
És ezért hiába volt akkora!
Szerintem nem láttál még akkora farkat soha, mint amilyen az exemnek volt, mert én kerestem, de még én sem találtam, volt vagy 30cm, és ez nem blöff!

Vivi kedves!

Vivi ne csináld! Nincs miért hajlonganod, inkább "bólogass"!

Nekem kis sportos autóm van (opel kadett e) , és nagyon régóta vezetek.A pöcsöm is kis elegáns és mégis virgonc, és kemény állandóan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 14:12

Törölt felhasználó (29760)

neked is van sofőröd ?

Vivi kedves!

bocsi,bocsi
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

neked is van sofőröd ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

most mi van ?
Igen...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 14:02

Törölt felhasználó (29760)

ha nem ismeri az ebből adódó élvezetet, nem is hiányolja azt.

ha nem ismeri az ebből adódó élvezetet, nem is hiányolja azt.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól még, hogy valakinek akkora, mint a pisai ferdetorony, és beletunkolja a nőbe, nem feltétlenül jó naki, főleg nem popóba! :-)
Ráadásul én is úgy vagyok vele, hogy sokszor kívánok átlagos méretet, és néha nagyobbat, erre már feltalálták a farok növelő biszbaszokat...
Ráadásul én is úgy vagyok vele, hogy sokszor kívánok átlagos méretet, és néha nagyobbat, erre már feltalálták a farok növelő biszbaszokat...

Legyen egészséges, legyen ápolt, és huncut, innentől kezdve nem lehet gond...A nőnél ugyanez a felállás!
CG.
CG.
...És akkor hol marad a vezetés élménye?
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41

Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]