Utána néztem.
Az átlag bré, úgy 12-15 centis. Statisztikai adatok az Európai populációra. Afrikában ez az érték nagyobb, kelten főleg kínában és ázsibáan kisebb pár centivel.
LEhet nővelni műtéti úton akinek nagyon kell.
elvágják a tartó szalagokat és kijjeb húzzák a brét, és visszavarrják a szallagokat. Hát nem tudom mennyire kellemes ez a megoldás, de gyógyulás után talán megéri.
De szvsz. tök mindegy mekkora. Ha rövid a bré, toldd meg egy nyelvvel. Vagy pár ujjal.És még mindig lehetsz Don Juan.
Az átlag bré, úgy 12-15 centis. Statisztikai adatok az Európai populációra. Afrikában ez az érték nagyobb, kelten főleg kínában és ázsibáan kisebb pár centivel.
LEhet nővelni műtéti úton akinek nagyon kell.
elvágják a tartó szalagokat és kijjeb húzzák a brét, és visszavarrják a szallagokat. Hát nem tudom mennyire kellemes ez a megoldás, de gyógyulás után talán megéri.
De szvsz. tök mindegy mekkora. Ha rövid a bré, toldd meg egy nyelvvel. Vagy pár ujjal.És még mindig lehetsz Don Juan.
de végletesek vagytok! :-)
bár ezt megműttetném SZTK-ra...vagy kérnék a fekától lejjebb... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41
bár ezt megműttetném SZTK-ra...vagy kérnék a fekától lejjebb... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]

Jaaaaaaj
Az agyábol kimegy az összes vér, mire ez felall...
Az agyábol kimegy az összes vér, mire ez felall...
hihi. ezen még nem gondolkodtam, lehet,hogy hozzákötözi a ball lábához, és bő szárú nadrágot visel

Az ilyen pasikat sohasem értettem.5 percig szexelni olyan mintha gyorsan meginnék egy üveg jägert!Finom,finom,de kortyonként mégis finomabb.
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 21. hétfő 10:35

Az optik tuninggal igazad van. minden elégedetlennek ajánlott. ráadásul 15.5-tel a technikádon csiszolsz szemben néhány 22-es punciszaggatóval, aki azt hiszi, megadja a nőknek ami jár azzal, hogy 5 percig reszel az irdatlan bránnal.
Az optik tuninggal igazad van. minden elégedetlennek ajánlott. ráadásul 15.5-tel a technikádon csiszolsz szemben néhány 22-es punciszaggatóval, aki azt hiszi, megadja a nőknek ami jár azzal, hogy 5 percig reszel az irdatlan bránnal.
Mindegy hogy kicsi vagy nagy.A lényeg az hogy a partnered mindég élvezze azt amit csinálsz.Az átlag?12-max18.SZERINTEM?:-)
Sziasztok!
Én nem tudom ki hogy van ezzel de nekem 15,5 és én meg vagyok,voltam elégedve mindig magammal.Pont passzol a párom puncijába.Sőt amióta borotválom azóta olyan mintha egy optikai tuningon esett volna át.
Én nem tudom ki hogy van ezzel de nekem 15,5 és én meg vagyok,voltam elégedve mindig magammal.Pont passzol a párom puncijába.Sőt amióta borotválom azóta olyan mintha egy optikai tuningon esett volna át.
gyááááá:D
.jpg)
hát ez is egy átlagméret ?

barni ő te vagy?
Amatör fiuk 1000. és 1055. sorozat az enyém.
De azt nem értem miért beszélünk arrol mennyi az átlag?az átlag 14-16 cm legalábbis európában.
egy átlag vaginamélység/hosszuság (attol függ honnan nézed)13 cm...
szexközben nem a centiken mulik a dolog,hanem az elöjátékon és az érzelmeken.
De azt nem értem miért beszélünk arrol mennyi az átlag?az átlag 14-16 cm legalábbis európában.
egy átlag vaginamélység/hosszuság (attol függ honnan nézed)13 cm...
szexközben nem a centiken mulik a dolog,hanem az elöjátékon és az érzelmeken.
Hát ez meg mi a lóf@sz?!

Orvosnak már mutattad?
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 13:13

Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu
most én is irjam le mekkora?
15 cm "hosszu"
4.5cm "széles"
kerülete 12cm
ez átlagos ?
15 cm "hosszu"
4.5cm "széles"
kerülete 12cm
ez átlagos ?
Szia xxAnikó, az én fütyim pont az a kicsi vékonyka kategória a maga 10,5 cm.es méretével mivel már 27 vagyok igy már nem igazán lessz nagyobb,és sajnos volt már részem olyan esetben ,hogy a lány mikor totálisan felizgult és már nagyon benedvesedett,hát akkor úgy éreztem mintha egy feneketlen kútba dugdosnám akisujjamat. Egyébként ,hogy elhiggyétek nézzétek meg az amatőr fiuk 1474 es sorozatot az leszek én és a kis 10,5ös öm!!!
Legalább képeket ne mutogass ha ekkorát kamuzol...
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 13:13

Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu
gyááá:D
Nekem 19/5 a farkam, akit érdekel megnézheti az amatör fiúk rovatban 526 és 1151-es sorozat. Az átlag egyébként szerintem 13-15 cm, akinek ennél nagyobb az már átlag felettinek számít. Nálam sajnos már nem egy csaj kezdte úgy hogy ez lehet, hogy nagy lesz. Bár általában azért, ha nehezen is de elnyelte a punci a farkam. Az igazából nagy fasz az 20/6 fölött kezdődik szerintem