Való igaz, kedves Moncy, de ha a PARTNER látványa nem hat jótékonyan, akkor a dolgok el sem jutnak addig a stádiumig amiről beszéltem (Írtam).

Ennyi sok balfaszságot!!!!Szexelni kell aztán kész, ha me ga csaj nem érzi akkor a felhuzott gumira kensz egy kis kinai balzsamot és nem lesz gond..na jo ez csak poén de hatásos:D
Bocsi ez sztem totál hülyeség... mondjuk inkább a PARTNER vizuális látványa jótékonyan hathat a szexuális inger fokozására...
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 01. 03. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 03. kedd 00:21

Nem a méret a lényeg, de egy impozáns hímtag vizuális látványa jótékonyat hathat a partner szexuális ingerének fokozására. Mint a teremtő erő ősi szimbóluma, tudatalatt a [totemoszlop] gazdáját is erősíti férfiúji mivoltában. Valószínüleg.
Nem a méret a lényeg, de egy impozáns hímtag vizuális látványa jótékonyat hathat a partner szexuális ingerének fokozására. Mint a teremtő erő ősi szimbóluma, tudatalatt a [totemoszlop] gazdáját is erősíti férfiúji mivoltában. Valószínüleg.
17cmeleg?
Vagy az olyan nők akik találkoztak veled, de te csak a pöcsöd méretével tudtál villogni, használni már nehezebb mi? A kezednek meg úgyis mindegy kivel hál
Egyébknét ez a magasság hüvelyhossz hülyeség, barátnőm elgé magas, és mégis csomószor szól, hogy óvatosabban mert mindjárt a száján jön ki.

Nem csak a farkak mérete különböző. Az alacsonyabb csajoknak kisebb a hüvelyük(rövidebb), tehát kis pénisszel rendelkező egyének hajtsanak alacsony csajra! Nekem 16,5-17cm , barátnőm tökéletesen elégedett, de én szeretnék nagyobbat. Ez férfibetegség. A méret lényeg! Nem is az a baj a kisebbekkel sztem, hogy nem lehetne kielégíteni vele a csajok döntő többségét, inkább sok lelki problémát szül a tulajnak, amiken nehéz túllépni.
Szerintem nem a méret számít hanem h h csinálja az illető
Miért kell ennyit a méretekkel foglalkozni? Kicsi és vékony pénisszel is ki lehet csajt elégíteni és pont! Csak nem úgy kell hozzá állni! Nem én vagyok az első aki elmondja, de én is elmondom, ujjaztál már meg csajt? Na... Attól még, hogy valaki azt mondja, hogy nekem "20 centi ugye az elég?" attól még nem lesz jó pasi, meg jó szerető sem a csajok szemében, ahoz tenni kell...

szia, itt vagy még?
Ez biztos igaz az én egyik barátomat ezért hagyta ott a csaja. "semmit sem éreztem"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hátralévő karakterek száma: 2888
Hátralévő karakterek száma: 2888
Most hol tartunk, hŕny centi a frakň?
Ne bújdoss el Papa! Hiszen a remény hal meg utoljára! Hátha a tied most kezd el nőni...:)B.Ú.É.K.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez frankň, mert akkor čn elbujdokolok..:)))
Az övé még növésben van...
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez egy kicsit hülye válasz: amíg a végleges méretét el nem éri.
Ez kicsit hülye kérdés de meddig nő a farkunk???
na hali mindenkinek
elmondom hogy mi a palya nekem nincs nagy farkam de ...........
pont egy honapja talalkoztam regi baratnommel most 30 eves vagyok10 eve nem lattam....bomba no volt regen is es most is dumalunk es asszongya nekem massal soha nem elvezett egymas utan 7 szer
es en voltam elete legjobb dugasa 4 evig voltunk egyutt naaaaaaaa ez a LENYEGGGG.
elmondom hogy mi a palya nekem nincs nagy farkam de ...........
pont egy honapja talalkoztam regi baratnommel most 30 eves vagyok10 eve nem lattam....bomba no volt regen is es most is dumalunk es asszongya nekem massal soha nem elvezett egymas utan 7 szer
es en voltam elete legjobb dugasa 4 evig voltunk egyutt naaaaaaaa ez a LENYEGGGG.