Szerintem nem a méret számít hanem h h csinálja az illető
Miért kell ennyit a méretekkel foglalkozni? Kicsi és vékony pénisszel is ki lehet csajt elégíteni és pont! Csak nem úgy kell hozzá állni! Nem én vagyok az első aki elmondja, de én is elmondom, ujjaztál már meg csajt? Na... Attól még, hogy valaki azt mondja, hogy nekem "20 centi ugye az elég?" attól még nem lesz jó pasi, meg jó szerető sem a csajok szemében, ahoz tenni kell...
szia, itt vagy még?
Ez biztos igaz az én egyik barátomat ezért hagyta ott a csaja. "semmit sem éreztem"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hátralévő karakterek száma: 2888
Hátralévő karakterek száma: 2888
Most hol tartunk, hŕny centi a frakň?
Ne bújdoss el Papa! Hiszen a remény hal meg utoljára! Hátha a tied most kezd el nőni...:)B.Ú.É.K.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez frankň, mert akkor čn elbujdokolok..:)))
Az övé még növésben van...
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 12. 29. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy kicsit hülye válasz: amíg a végleges méretét el nem éri.
Ez kicsit hülye kérdés de meddig nő a farkunk???
na hali mindenkinek
elmondom hogy mi a palya nekem nincs nagy farkam de ...........
pont egy honapja talalkoztam regi baratnommel most 30 eves vagyok10 eve nem lattam....bomba no volt regen is es most is dumalunk es asszongya nekem massal soha nem elvezett egymas utan 7 szer
es en voltam elete legjobb dugasa 4 evig voltunk egyutt naaaaaaaa ez a LENYEGGGG.
elmondom hogy mi a palya nekem nincs nagy farkam de ...........
pont egy honapja talalkoztam regi baratnommel most 30 eves vagyok10 eve nem lattam....bomba no volt regen is es most is dumalunk es asszongya nekem massal soha nem elvezett egymas utan 7 szer
es en voltam elete legjobb dugasa 4 evig voltunk egyutt naaaaaaaa ez a LENYEGGGG.
Sziasztok!Az én péniszem mindösszesen 10,7cm. tudom ,hogy ez elég kicsi de mit lehetne tenni ha egyszer ekkora a fotók az amatőr 1474es sorozatán megtekinthetők csak azért mert mindenki dobálózik itt a nagy cm.ekkel és közben meg kérdezgeti,hogy az nem kicsi e? Az enyém tényleg nem nagy de legalább felvállalom a valós méretét és igazi hozzászólásokat tudok olvasni a képek alatt!!!
Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel?
1 - Ciki
2 - Kicsi
3 - Közepes
4 - Nagy
5 - Hű-ha!
7 - Van fehérben is?
A ciki és a hű-ha között a különbség kb.141 mm.
A 7.ről nincs megbízható adat!
1 - Ciki
2 - Kicsi
3 - Közepes
4 - Nagy
5 - Hű-ha!
7 - Van fehérben is?
A ciki és a hű-ha között a különbség kb.141 mm.
A 7.ről nincs megbízható adat!
pina pina pina:D
kit érdekel a fasz? a pinákat. akkor mé nem azok irnak ide, mi?:D
kit érdekel a fasz? a pinákat. akkor mé nem azok irnak ide, mi?:D
Nem tom de látom az elefántos témánál "Apa" is szeretne egy olyan telót
Hej de jó Nálunk nincs ilyen gond.. bár a kezdetekben mikor úgy szólítom a Kedvesemet h. Kicsim.. Magyarázkodhattam h. de hát Én nem úgy értettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 12:18
Hej de jó Nálunk nincs ilyen gond.. bár a kezdetekben mikor úgy szólítom a Kedvesemet h. Kicsim.. Magyarázkodhattam h. de hát Én nem úgy értettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
"Anya" van már olyan mobil ami megnöveszti ?
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !
nagyon jól megfogalmaztad a lényeget!!! gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 15:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Aki ide jár kérdezgetni hogy "nekem akárhány centi, az jó?" ő azért nem a csajától kérdezi, mert nincs neki, vagy ha mégis van akkor nem tudja kielégiteni, és be akarja magának bizonyitani, hogy nem benne van a hiba. Akinek meg csak a marokmarcsa marad annak nem mind1 mekkora? Lehet erre gerjednek, hogy hallhatják, hogy "huhh az tök nagy" vagy "jajj elég az nem is oan kicsi" stb...
Bravó!

rilu

Mbali
Irena S