emberek miröl beszéltek...nem a méret a lényeg ?kérdezz meg egy csajt öszinént...a nagyot szeretik..én tudom..azt monják a casjok akikel edgi doglom volt h nagy van (21 cm, 18 év) volt egy akinek az elején fájt szolval ott jol jött volna a kisebb..de mégis csak minnél nagyobb annál jobb..mondjuk azért van egy határ..de azért fel a fejjel minden kisfarkunak...ma már mütéttel 6 cm is tudnak hoszabitani:)
16és fél
Helló Tom!
Szerinted eléggé univerzális ez a mérce?
Nem kellene rá még néhány furat!
Szerinted eléggé univerzális ez a mérce?
Nem kellene rá még néhány furat!

Na ezt megnézve nyilatkozzatok róla hogy mekkora :P :))

Bírom ezt a"nem a méret a lényeg"dumát!Kíváncsi lenék,melyik csajnak lenne elég 1-2 centi!Végülis annyira hangoztatják,hogy nem a méret a lényeg...

ha a csajokat is belevesszük a statisztikába,akkor kb:7-8 centi??:))
azon csodálkozom , hogy minden 3. hozzászólás arról szól hogy nem lényeges a méret meg a 15 cm pont jó ,de mégis van olyan barom aki ezek után megkérdezi..én meg vagyok olyan barom hogy 3.szor is felháborodjak ezen:D
Figyi, hajolj le, ha betudod kapni a makkod, akkor pont jó, ha nem akkor sajnos törpefarkú vagy
Egyébként utállom a fajtádat, 01:26-kor nincs jobb dolgod, mint hogy ilyen hülyeséggel idegyere, ráadásul alatta a fél oldal arról szól, hogy jó-e a 15, és sztem te is megtaláltad a választ! Sajnálom, hogy így telnek a szombat estéid! Köszönöm megtisztelő figyelmed!
U.I.: ez a többi baromnak is szól! Senki nem kíváncsi az effajta hülyeségre, kérdezd meg a nődet (majd egyszer ha lesz
)
(Ez egy válasz zozika üzenetére (2006. 01. 15. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)

U.I.: ez a többi baromnak is szól! Senki nem kíváncsi az effajta hülyeségre, kérdezd meg a nődet (majd egyszer ha lesz

Hello
15cm az kicsi?
15cm az kicsi?
Van!
(Ez egy válasz akoskaaa üzenetére (2006. 01. 07. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 18:58

Háátt.. Én még szűz vagyok, de már nagyon nagyon várom az első aktust :-) 15 éves vagyok és 15 centis nekem(:-)), de ez a "Férfi betegség" bennem is él: nagyobbat akarok. Nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de van olyan ember aki a 15 centis méretével kielégít lányokat? Vagy egyet többször?:-D
Tényleg elfelejtettem kérdezni: Lehet, hogy még nőni fog?
Háátt.. Én még szűz vagyok, de már nagyon nagyon várom az első aktust :-) 15 éves vagyok és 15 centis nekem(:-)), de ez a "Férfi betegség" bennem is él: nagyobbat akarok. Nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de van olyan ember aki a 15 centis méretével kielégít lányokat? Vagy egyet többször?:-D
Én sosem gondolkoztam fiatalon (húúú,de öreg vagyok:))azon,hogy kicsi-e,vagy sem.Talán azért,mert nem volt netem!
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Bobi, ez valahol az átlag és a kicsi határán van.
De most őszintén, nem pöcs mindegy?
Barátnőd mit mond milyen? Jó? Lehetne jobb?
Ez a mérvadó nem a centi.
Nekem pl. csak 5-6 ha inchben adom meg.
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 11:52
De most őszintén, nem pöcs mindegy?
Barátnőd mit mond milyen? Jó? Lehetne jobb?
Ez a mérvadó nem a centi.
Nekem pl. csak 5-6 ha inchben adom meg.

Na szerintetek én ezzel a mérettel hová tartozom ?Őszinte véleményeket várok!

Szerintem ez átlagos...

Tom ,hogy csináltad?
Na szerintetek én ezzel a mérettel hová tartozom ?Őszinte véleményeket várok!

Nem tudom ,hogy kell láthatóvá tenni a képet "bocsi"