Helló Tom!
Szerinted eléggé univerzális ez a mérce?
Nem kellene rá még néhány furat!
Szerinted eléggé univerzális ez a mérce?
Nem kellene rá még néhány furat!

Na ezt megnézve nyilatkozzatok róla hogy mekkora :P :))

Bírom ezt a"nem a méret a lényeg"dumát!Kíváncsi lenék,melyik csajnak lenne elég 1-2 centi!Végülis annyira hangoztatják,hogy nem a méret a lényeg...

ha a csajokat is belevesszük a statisztikába,akkor kb:7-8 centi??:))
azon csodálkozom , hogy minden 3. hozzászólás arról szól hogy nem lényeges a méret meg a 15 cm pont jó ,de mégis van olyan barom aki ezek után megkérdezi..én meg vagyok olyan barom hogy 3.szor is felháborodjak ezen:D
Figyi, hajolj le, ha betudod kapni a makkod, akkor pont jó, ha nem akkor sajnos törpefarkú vagy
Egyébként utállom a fajtádat, 01:26-kor nincs jobb dolgod, mint hogy ilyen hülyeséggel idegyere, ráadásul alatta a fél oldal arról szól, hogy jó-e a 15, és sztem te is megtaláltad a választ! Sajnálom, hogy így telnek a szombat estéid! Köszönöm megtisztelő figyelmed!
U.I.: ez a többi baromnak is szól! Senki nem kíváncsi az effajta hülyeségre, kérdezd meg a nődet (majd egyszer ha lesz
)
(Ez egy válasz zozika üzenetére (2006. 01. 15. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)

U.I.: ez a többi baromnak is szól! Senki nem kíváncsi az effajta hülyeségre, kérdezd meg a nődet (majd egyszer ha lesz

Hello
15cm az kicsi?
15cm az kicsi?
Van!
(Ez egy válasz akoskaaa üzenetére (2006. 01. 07. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 18:58

Háátt.. Én még szűz vagyok, de már nagyon nagyon várom az első aktust :-) 15 éves vagyok és 15 centis nekem(:-)), de ez a "Férfi betegség" bennem is él: nagyobbat akarok. Nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de van olyan ember aki a 15 centis méretével kielégít lányokat? Vagy egyet többször?:-D
Tényleg elfelejtettem kérdezni: Lehet, hogy még nőni fog?
Háátt.. Én még szűz vagyok, de már nagyon nagyon várom az első aktust :-) 15 éves vagyok és 15 centis nekem(:-)), de ez a "Férfi betegség" bennem is él: nagyobbat akarok. Nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de van olyan ember aki a 15 centis méretével kielégít lányokat? Vagy egyet többször?:-D
Én sosem gondolkoztam fiatalon (húúú,de öreg vagyok:))azon,hogy kicsi-e,vagy sem.Talán azért,mert nem volt netem!
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Bobi, ez valahol az átlag és a kicsi határán van.
De most őszintén, nem pöcs mindegy?
Barátnőd mit mond milyen? Jó? Lehetne jobb?
Ez a mérvadó nem a centi.
Nekem pl. csak 5-6 ha inchben adom meg.
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 11:52
De most őszintén, nem pöcs mindegy?
Barátnőd mit mond milyen? Jó? Lehetne jobb?
Ez a mérvadó nem a centi.
Nekem pl. csak 5-6 ha inchben adom meg.

Na szerintetek én ezzel a mérettel hová tartozom ?Őszinte véleményeket várok!

Szerintem ez átlagos...

Tom ,hogy csináltad?
Na szerintetek én ezzel a mérettel hová tartozom ?Őszinte véleményeket várok!

Nem tudom ,hogy kell láthatóvá tenni a képet "bocsi"
Halihó!:)...
A honlap(www.ideepthroat.com)sem rossz!
Üdv! (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 14. kedd 16:04
A honlap(www.ideepthroat.com)sem rossz!
Üdv! (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Elmesélek nektek valamit: sok barátnőm volt már, és mindegyik meglepődött a méretemen. Nem azért mert nagy, hanem, mert kicsi. Kb: 10 centi. Egyszer egy lány csak belenyúlt a boxerembe, és elkezdte simogatni. Illetve, csak akarta, mert nem nyúlt elég mélyre. Nyugalmi állapotában 5 centis. Kinevetett, de nagyon. Szégyeltem magam, de tudtam, hogy nem tehetek róla. Összedobtuk amink van. Éreztem, hogy nem töltöttem ki a 10 centimmel. Próbáltuk minden pózban, de sehogy nem tudtam kielégíteni, így hát szóltunk még valakinek. Amikor a másik letolta a nadrágját, akkor a csaj nagyon megörült. Az enyémhez képest hatalmas volt neki, pedig mint kiderült, az is "csak" 16 centi volt. Vastagabb volt mint az enyém. Az én átmérőm, 2,5-3 cm. A másiké min. 4. Szóval, elég kínosan éreztem magam, miközben a lány a másikon élvezte. A lány egyszer csak az enyémet a szájába vette, és elkezdte szopogatni. Húzott rajta néhányat, és már sültem is. Kis idő múlva be akartam rakni neki, de azt mondta, hogy inkább a nagyobbal szeretné, azt érzi. Így vesztettem el a szüzességem. Már több lány is panaszkodott, hogy pici, meg hogy nem érzi igazán, és hogy hamar elmegyek, de ez van. Szóval, kibékültem az akkori barátnőmmel, és nyitott kapcsolatban élünk. Amit én nem tudok neki megadni, azt megadja neki más. ő pedig mindent meg tud adni nekem. Legalább nem nevetnek ki a fiatalabb lányok, akik már sokkal nagyobbat is láttak, illetve volt vele dolguk.
Két marék, plusz egy varjúállás!