Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3596   2013. 01. 23. szerda 20:57
X Törölt felhasználó (864269)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 23. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 01. 23. szerda 14:19
Dededede!!! Nagyon is örülök a hírnek, pont erre számítottam! vigyor5
#3595   2013. 01. 23. szerda 14:19
X Törölt felhasználó (857830)
Dededede!!! Nagyon is örülök a hírnek, pont erre számítottam! vigyor5
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 22. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 21:46
Igen, de itt még nem volt tökéletes formában. smile
Úgy érzékelem neked nem jön be... smile
#3594   2013. 01. 22. kedd 21:46
Toncsi Toncsi
Igen, de itt még nem volt tökéletes formában. smile
Úgy érzékelem neked nem jön be... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 22. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 01. 22. kedd 12:33
Ez lenne az ominózus hímtag?
#3593   2013. 01. 22. kedd 12:33
X Törölt felhasználó (857830)
Ez lenne az ominózus hímtag?
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 20:55
Tegnap megmértük: körbe a legvastagabb részen (nem alul) 16,6 cm, ez visszaosztva 5,3 cm-es átmérő vagy vastagság. Ez soknak számít?
Eddig a legrugalmasabb a m.ü.l.l.e.r-es óvszer szerintünk, mi is jópárat kipróbáltunk már, volt köztük drága is, de az volt talán a legrosszabb.
#3592   2013. 01. 22. kedd 12:00
Toncsi Toncsi
Érdekfeszítő olvasmány volt! smile Csak magadnak köszönheted ha nincs csajod drága! smile ... és mindenkinek a saját baja a gondja, egyébként hosszra csak 17cm, tehát nyertél! smile
#3591   2013. 01. 21. hétfő 22:24
vastag.metélt vastag.metélt
Nekem kb 4.8 cm, barátnőm látott már jó pár farkat, szerinte vastagnak számít már. De lesznek hozzászólók, akik szerint kicsi, még a Tiétek is... smile m.ül.l.e.r-es az saját név alatt forgalmazzák? nem találkoztam még ilyennel. A szivecskés óvszer keményebb gumiból van, mint a többi, az biztos
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 20:55
Tegnap megmértük: körbe a legvastagabb részen (nem alul) 16,6 cm, ez visszaosztva 5,3 cm-es átmérő vagy vastagság. Ez soknak számít?
Eddig a legrugalmasabb a m.ü.l.l.e.r-es óvszer szerintünk, mi is jópárat kipróbáltunk már, volt köztük drága is, de az volt talán a legrosszabb.
#3590   2013. 01. 21. hétfő 20:55
Toncsi Toncsi
(Ez egy válasz vastag.metélt üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 22:04
Mi is válogattunk már az óvszerek között, az xxl-es kb 2 mm-rel nagyobb, szerintem hosszúságra xxl-es, engem is szorítani szokott :(
#3589   2013. 01. 20. vasárnap 22:04
vastag.metélt vastag.metélt
Mi is válogattunk már az óvszerek között, az xxl-es kb 2 mm-rel nagyobb, szerintem hosszúságra xxl-es, engem is szorítani szokott :(
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 21:19
Írnátok pár vastagságméretet? Kiváncsi lennék rá, mert mi az xxl-es óvszert sem tudjuk "felrángatni", pedig szerintem nem olyan vastag a párom "célszerszáma", de nem nagyon megy fel, és azt mondja nagyon szorítja.
És szerintem is inkább vastag legyen mint hosszú, nem a torkomban akarom érezni...
#3588   2013. 01. 20. vasárnap 21:39
Toncsi Toncsi
...és van valami márka amelyik könnyebben csúszik?
(Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 21:36
Ilyen gondom nekem is van az óvszerrel pedig szerintem az enyém sem olyan vastag!
#3587   2013. 01. 20. vasárnap 21:36
hubi72 hubi72
Ilyen gondom nekem is van az óvszerrel pedig szerintem az enyém sem olyan vastag!
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 21:19
Írnátok pár vastagságméretet? Kiváncsi lennék rá, mert mi az xxl-es óvszert sem tudjuk "felrángatni", pedig szerintem nem olyan vastag a párom "célszerszáma", de nem nagyon megy fel, és azt mondja nagyon szorítja.
És szerintem is inkább vastag legyen mint hosszú, nem a torkomban akarom érezni...
#3586   2013. 01. 20. vasárnap 21:19
Toncsi Toncsi
#3585   2013. 01. 20. vasárnap 16:24
pinababa pinababa
Ez hihetetlen! Hihetetlenek vagytok! Ezt SENKINEK nem írom,de volt egy srác 20 fölötti,nem volt jó vele!Lehetett volna talán jobb is,de nem volt!A páromnak kb 16 és mivel imádom,őrült jó a szex!NNA! Most belém lehet kötni!!!!
Szép napot mindenkinek smile
#3584   2013. 01. 19. szombat 12:56
ravenna ravenna VIP
...könyörgöm... fiúk, férfiak: ne mérjétek! Használjátok!
#3583   2013. 01. 19. szombat 11:20
X Törölt felhasználó (816802)
A hossz: fölűlről ( nem alúlról!!) mérve! Van akinek azért
van ott egy kissebb zsírréteg, de az nem számít! Amennyire
csak hozzálehet nyomni a centit a csonthoz, onnan a makk
végéíg! Ez a hivatalos! Ott van a bibi, hogy ami alúlról mérve
20, az fölűlről 15-16. A vastagság: egyszerű számítás (körátmérő)
Kerület osztva 3.14 (pí.) Körbetekered rajta a centit (nem kétszer smile
és a számot elosztod pí-vel! Ez a vastagság! Itt is van bibi,
mert mérheted a tövét (ott a legvastagabb ) de az nem sokat
lesz punciban... Mérheted a makkot, ez ugye változó, van akinek
nagy, és van akinek kicsi... de a reális az, ha középen mérsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 19. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2013. 01. 19. szombat 09:53
Én egyszer már valóban megnézném, hogy hogyan kell hitelesítetten farok hosszat mérni. buck
Többen vannak itt, akik nagy számokat mondtak, de nem mindenkihez tartozik olyan kép, amiről ez a nagy szám jutna eszembe.
Szóval kötekedés helyett inkább álljatok már elő egy hitelesített farokhossz mérő videóval vagy fotósorozattal. Mert könnyen lehet, hogy az én férjem mérete sem akkora, mint amit én mérni véltem. Hallok itt szeméremcsontokat, stb. Na most tessék egymás szavába vágva bizonygatni mindenkinek a saját igazát!!!!
#3582   2013. 01. 19. szombat 10:59
X Törölt felhasználó (816802)
Ha a konkrét kérdésnél maradunk, a Magyar férfiak átlagmérete
13.5 cm. Ez egy hivatalos adat! Valószínűleg, nem a
hagyományos átlagszámítással, számolták ki...
#3581   2013. 01. 19. szombat 09:53
X Törölt felhasználó (764681)
Én egyszer már valóban megnézném, hogy hogyan kell hitelesítetten farok hosszat mérni. buck
Többen vannak itt, akik nagy számokat mondtak, de nem mindenkihez tartozik olyan kép, amiről ez a nagy szám jutna eszembe.
Szóval kötekedés helyett inkább álljatok már elő egy hitelesített farokhossz mérő videóval vagy fotósorozattal. Mert könnyen lehet, hogy az én férjem mérete sem akkora, mint amit én mérni véltem. Hallok itt szeméremcsontokat, stb. Na most tessék egymás szavába vágva bizonygatni mindenkinek a saját igazát!!!!
#3580   2013. 01. 18. péntek 22:44
X Törölt felhasználó (851550)
Szia Zsuzsa! A sok hülyeség olvasását már nagyon unom! Itt mindenki okos akar lenni! Neked van igazad! Kell nyitni egy ilyet,de az ürtartalomról sem szabad elfeledkezni.Nem egy utolsó szempont!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 01. 18. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 22:27
Akkor most nyissunk egy uj topikot,kinek mekkora a puncija,hossza,belső átmérője..)
#3579   2013. 01. 18. péntek 22:27
Zsuzsa Zsuzsa
Akkor most nyissunk egy uj topikot,kinek mekkora a puncija,hossza,belső átmérője..)
#3578   2013. 01. 18. péntek 21:21
X Törölt felhasználó (849001)
nem írtál újdonságot, de mivel a méret forszírozásának lényege a hüvelyi, és egy egy adott esetben a közepestől nincs, de a vastagtól van, így igen is nagyon fontos a méret, esetekben, de nem mindég és nem az átlagnál. Mivel a a nagy méret lényege a hüvelyi orgazmus így kár belekevernünk a csiklóit, mert ha menet közben rendesen van ingerelve, és megtörténik, akkor az kb ugyan az mintha nem is lett volna benne farok, szóval kár ide belekeverni a csikló és popó izgatását, a méret kérdésben, a képlet egyszerű nagy punciba nagy farok kis punciba kis farok a nagyobb esélyek érdekében, szóval nagyba nagy smile
az átlagosba meg kicsi is meg nagy is meg mindenféle jó sok, szóval van hogy szükséges a nagy azaz vastag)
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 18. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 20:08
ON: a topik az átlagról szól, hogy az mennyi. Ennyiről és nem másról. Ide kapcsolódik hogy ki mekkora, legyen az nő vagy férfi.

OFF: a női orgazmushoz ami kell a legtöbb nőnél csiklóinger, a hüvelyi elég ritka. Szinte csak a hüvely bejáratánál van érzőideg, illetve a csikló ugye... Sőt...a női orgazmushoz farok se kell! Ahogy egy pasinak se kell nő, hiszen kiverheti magának.

Hogy ki kötekedik, ki nem az mindig relatív. Aki igazán nagy, felülemelkedik és nem szajkózza hogy "de nekem van igazam". Nincs szükségem g0d0v4 nyalására. Ha meg majd kell, majd megteszi de nem fórumon mert betükre nem gerjedek.
Túl kéne már lépnetek
#3577   2013. 01. 18. péntek 20:08
ravenna ravenna VIP
ON: a topik az átlagról szól, hogy az mennyi. Ennyiről és nem másról. Ide kapcsolódik hogy ki mekkora, legyen az nő vagy férfi.

OFF: a női orgazmushoz ami kell a legtöbb nőnél csiklóinger, a hüvelyi elég ritka. Szinte csak a hüvely bejáratánál van érzőideg, illetve a csikló ugye... Sőt...a női orgazmushoz farok se kell! Ahogy egy pasinak se kell nő, hiszen kiverheti magának.

Hogy ki kötekedik, ki nem az mindig relatív. Aki igazán nagy, felülemelkedik és nem szajkózza hogy "de nekem van igazam". Nincs szükségem g0d0v4 nyalására. Ha meg majd kell, majd megteszi de nem fórumon mert betükre nem gerjedek.
Túl kéne már lépnetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2013. 01. 18. péntek 20:01
nem hiszem hogy te sem érted a lényeget, van olyan hogy férfi és nő fizikailag ott nem passzol, van és kész pont, és itt lehet okoskodni hogy de jó oda a kisebb mert nem, nekem is volt olyan hogy az átlagos méretem mega nagy volt, olyan is van, a hosszúságot emlegetitek állandóan pedig, nem arról szólt az első hozzászólásom, sőt kit érdekel az, meg átlag nőről sem volt szó egyszer sem, van aki nem átlag. Ha nem passzolnak méretek oda nagyobb kell, mivel a kisebbel nem éri el az orgazmus közeli állapotot hogy összehúzódjon, és ha nem húzódik össze nem jó a kisebb.
Én is úgy érzem a másik véleménye sose kötekedés, ez általában így van kivétel a
g0d1v4-é mert az övé mindég, mindég mindennek ellen megy rombol, rosszindulatú neked meg nyalizik

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!