Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3619   2013. 04. 12. péntek 08:42
Hilfiger85 Hilfiger85
Ebben igazad van.Szóval kicsinek számít : (
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2013. 04. 12. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 12. péntek 08:11
Helló kicsivel is lehet nagyot dugni !!!!!!!! eljen
#3618   2013. 04. 12. péntek 08:41
Hilfiger85 Hilfiger85
Oké,köszi a választ!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 04. 11. csütörtök 19:52
Nem kéne ezen paráznod...itt a GG-n tutti azt fogod gondolni törpe vagy. Ha a haverokkal beszélgetsz sörösdobozzal a kézben nőkről ismét nagy számokat fogsz hallani!
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy!
#3617   2013. 04. 12. péntek 08:25
pina noire pina noire
Szerintem sem fontos a nagy méret. Sokkal fontosabb, hogy kemény legyen és kitartó és egy kellemes szex után bőségesen (!!) hálája meg a végső szopást . . . smile
#3616   2013. 04. 12. péntek 08:11
SZEXI SZEXI
Helló kicsivel is lehet nagyot dugni !!!!!!!! eljen
#3615   2013. 04. 11. csütörtök 19:52
ravenna ravenna VIP Admin
Nem kéne ezen paráznod...itt a GG-n tutti azt fogod gondolni törpe vagy. Ha a haverokkal beszélgetsz sörösdobozzal a kézben nőkről ismét nagy számokat fogsz hallani!
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy!
(Ez egy válasz Hilfiger85 üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 18:50
Eléggé frusztrál a pénisz méretem.Nem vagyok nagyon tapasztalt,és ha lánnyal ismerkedem mindig parázok,vajon elég leszek-e. A méretem 15/4-4,5 cm, ez milyennek számít?Kicsi,átlagos?
#3614   2013. 04. 11. csütörtök 18:50
Hilfiger85 Hilfiger85
Eléggé frusztrál a pénisz méretem.Nem vagyok nagyon tapasztalt,és ha lánnyal ismerkedem mindig parázok,vajon elég leszek-e. A méretem 15/4-4,5 cm, ez milyennek számít?Kicsi,átlagos?
#3613   2013. 03. 28. csütörtök 21:11
davidboss davidboss
Nekem 13 évesen 13 centi volt, 14 évesen 14, 15 évesen pedig 15.
Most 32 vagyok. Jövőre 33 leszek.
A feleségem már most retteg, mi lesz, ha elérem az 50-et.
#3612   2013. 03. 21. csütörtök 13:20
X Törölt felhasználó (105041)
Van néhány hülye... Az igazság az, hogy merevedéssel, sperma mennyiséggel és mérettel sincs semmi bajom, de ha már megvettem kipróbálom. Legalább meg tudom osztani a tapasztaltaimat . Nem volt olcsó, de ennyi még belefér a hülyeség kategóriába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 21. csütörtök 13:13
crazya ...Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
Szerinted?
A leírás alapján ha nem hagyod abba időben a szedését, akkor fennáll a veszélye, hogy letaposod a végét....dobozonként 2.5cm hossznövekedést ígérnek. (Ráadásul egyenesen arányos módon) Bruhhhaha...
Nagyon meg kell legyen támogatva apróbetűs kibúvókkal, hogy eddig senki nem perelte le a gatyájukat is a sok hazugság miatt... Ja! és a másik: ..új termék, mely lehetővé teszi, hogy 500%-kal több spermád legyen, aminek következtében szuper intenzív orgazmusokat élhetsz át... Jéézus... most komolyan, van aki erre vevő?
#3611   2013. 03. 21. csütörtök 13:13
X Törölt felhasználó (857830)
crazya ...Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
Szerinted?
A leírás alapján ha nem hagyod abba időben a szedését, akkor fennáll a veszélye, hogy letaposod a végét....dobozonként 2.5cm hossznövekedést ígérnek. (Ráadásul egyenesen arányos módon) Bruhhhaha...
Nagyon meg kell legyen támogatva apróbetűs kibúvókkal, hogy eddig senki nem perelte le a gatyájukat is a sok hazugság miatt... Ja! és a másik: ..új termék, mely lehetővé teszi, hogy 500%-kal több spermád legyen, aminek következtében szuper intenzív orgazmusokat élhetsz át... Jéézus... most komolyan, van aki erre vevő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 03. 21. csütörtök 11:48
Most már mindegy. Hátha csoda lesz belőle... Igaz csodák nincsenek. Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
#3610   2013. 03. 21. csütörtök 11:48
Most már mindegy. Hátha csoda lesz belőle... Igaz csodák nincsenek. Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 21. csütörtök 11:13
Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni.

Amennyiben nem bontod fel a csomagolását (nem csomagot, hanem az adott termék saját dobozkáját, flakonját egyebét) simán visszaküldheted és így csak a postaköltség terhel (a visszajuttatásé)
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten
#3609   2013. 03. 21. csütörtök 11:13
X Törölt felhasználó (857830)
Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni.

Amennyiben nem bontod fel a csomagolását (nem csomagot, hanem az adott termék saját dobozkáját, flakonját egyebét) simán visszaküldheted és így csak a postaköltség terhel (a visszajuttatásé)
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2013. 03. 07. csütörtök 08:21
Az enyém abszolút európai átlag. 14,5 - 15 cm. Teljesen jól megvagyok vele. Simán ki tudok vele elégíteni egy nőt. Van olyan nő aki a behatolástól nem tud elmenni még egy méretes szerszámtól sem. Erre az esetre marad az orális kényeztetés. Néhány napja pár feles után netezés közben véletlenül rákattintottam egy pénisznövelő tabletta megrendelésére. Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni. Ha már megvan akkor beszedem. Kíváncsi vagyok az eredményre... Szerintem kamu az egész, de már mindegy.
#3608   2013. 03. 21. csütörtök 10:28
bubacska bubacska
nekem 15.5cm kicsit tomzsi de puncira ehes
#3607   2013. 03. 21. csütörtök 10:18
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Hát, ha esetleg csoda történne, akkor viszont szólj. kacsint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 03. 21. csütörtök 09:59
Elkezdtem a szedését. Eddig semmi eredmény, de még korai is lenne. Egyébként sima fehér kapszula, benne valamilyen gyógynövény örlemény. Normál gyógyszergyári kiszerelésben, magyar nyelvi leírással. Még a GG-n is reklámozzák.: "XTRASIZE"
#3606   2013. 03. 21. csütörtök 09:59
Elkezdtem a szedését. Eddig semmi eredmény, de még korai is lenne. Egyébként sima fehér kapszula, benne valamilyen gyógynövény örlemény. Normál gyógyszergyári kiszerelésben, magyar nyelvi leírással. Még a GG-n is reklámozzák.: "XTRASIZE"
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2013. 03. 19. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 19. kedd 10:56
Arra azért vigyázz, nehogy valami komoly mellékhatása legyen. Illetve nézz utána, hogy ha így lenne, hol és hogyan tudsz segítséget kérni (leszámítva persze a körzeti orvost). Én biztos nem mernék beszedni ilyet, olyan lettem amilyen, ezt már így kell leélni. smile
#3605   2013. 03. 20. szerda 18:06
bi_david bi_david
Az enyém 13 cm, töltöttem fel képeket az amatőr kategóriában, ha az adminok engedélyezik akkor ott majd meg lehet tekinteni, szóval 13 cm és nem elég mindenre, de nekem ez van és én nem mernék beszedni növelőt, viszont ha lenne valami megbizható szer a hosszabb merevedésre azt kipróbálnám.
#3604   2013. 03. 19. kedd 10:56
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Arra azért vigyázz, nehogy valami komoly mellékhatása legyen. Illetve nézz utána, hogy ha így lenne, hol és hogyan tudsz segítséget kérni (leszámítva persze a körzeti orvost). Én biztos nem mernék beszedni ilyet, olyan lettem amilyen, ezt már így kell leélni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2013. 03. 07. csütörtök 08:21
Az enyém abszolút európai átlag. 14,5 - 15 cm. Teljesen jól megvagyok vele. Simán ki tudok vele elégíteni egy nőt. Van olyan nő aki a behatolástól nem tud elmenni még egy méretes szerszámtól sem. Erre az esetre marad az orális kényeztetés. Néhány napja pár feles után netezés közben véletlenül rákattintottam egy pénisznövelő tabletta megrendelésére. Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni. Ha már megvan akkor beszedem. Kíváncsi vagyok az eredményre... Szerintem kamu az egész, de már mindegy.
#3603   2013. 03. 07. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (105041) VIP
#3602   2013. 03. 05. kedd 15:01
X Törölt felhasználó (865879)
Minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb az érintkezési felület, ennek megfelelően nagyobb az ingerelt terület a külső felizguláshoz. Ezért minél nagyobb a hímvessző, annál erősebb szexuális érzeteket kelt a férfiban is, és a nőben is.
http://www.***************** Külső webtartalmat le linkelj be! ( ravenna )
#3601   2013. 02. 11. hétfő 20:56
X Törölt felhasználó (868439)
Már a nagy farokban írtam a péniszről, de ez most inkább ide való:
(ezek nem a saját mondataim, másoltam őket egy életszerű oldalról)
Nyugalmi állapotban egy átlagos pénisz kb. 7,5-10 cm hosszú és kb. 3,2 cm az átmérője. Merev állapotban a pénisz átlagosan 12-17 cm, átmérője valamivel kevesebb, mint 4 cm. A 7 cm-nél kisebb erektált hímvesszőt nevezi az orvostudomány mikropénisznek. A hímvessző nem csupán méretben lehet más és más, de merev állapotában görbülete is lehet, valamint ferdülhet bizonyos szögben. A legtöbb szerszám főleg enyhén ívelt, lefelé szöget zár be, és a herék sem egyformák: a bal here általában nagyobb, és lejjebb is lóg...
#3600   2013. 02. 01. péntek 08:56
X Törölt felhasználó (752855)
Lifestyles Skyn. A képek alapján az én szerszámom kicsivel vaskosabb mint a Tiéd és mégis tökéletes. Könnyen feljön, nem szorít és a többi óvszerhez képest többet is érez benne az ember.
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 20:55
Tegnap megmértük: körbe a legvastagabb részen (nem alul) 16,6 cm, ez visszaosztva 5,3 cm-es átmérő vagy vastagság. Ez soknak számít?
Eddig a legrugalmasabb a m.ü.l.l.e.r-es óvszer szerintünk, mi is jópárat kipróbáltunk már, volt köztük drága is, de az volt talán a legrosszabb.

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!