Ebben igazad van.Szóval kicsinek számít : (
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2013. 04. 12. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké,köszi a választ!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 19:52

Nem kéne ezen paráznod...itt a GG-n tutti azt fogod gondolni törpe vagy. Ha a haverokkal beszélgetsz sörösdobozzal a kézben nőkről ismét nagy számokat fogsz hallani!
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy!
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy!
Szerintem sem fontos a nagy méret. Sokkal fontosabb, hogy kemény legyen és kitartó és egy kellemes szex után bőségesen (!!) hálája meg a végső szopást . . .

Helló kicsivel is lehet nagyot dugni !!!!!!!!

Nem kéne ezen paráznod...itt a GG-n tutti azt fogod gondolni törpe vagy. Ha a haverokkal beszélgetsz sörösdobozzal a kézben nőkről ismét nagy számokat fogsz hallani!
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy! (Ez egy válasz Hilfiger85 üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 18:50
Inkább csajozz és okoz vele örömet! Ha meg méregeted csak magad sokkolod, ha pedig egy nőnek kevés leszel, akkor nem biztos hogy a mérettel van a gond! Take it easy! (Ez egy válasz Hilfiger85 üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Eléggé frusztrál a pénisz méretem.Nem vagyok nagyon tapasztalt,és ha lánnyal ismerkedem mindig parázok,vajon elég leszek-e. A méretem 15/4-4,5 cm, ez milyennek számít?Kicsi,átlagos?
Eléggé frusztrál a pénisz méretem.Nem vagyok nagyon tapasztalt,és ha lánnyal ismerkedem mindig parázok,vajon elég leszek-e. A méretem 15/4-4,5 cm, ez milyennek számít?Kicsi,átlagos?
Nekem 13 évesen 13 centi volt, 14 évesen 14, 15 évesen pedig 15.
Most 32 vagyok. Jövőre 33 leszek.
A feleségem már most retteg, mi lesz, ha elérem az 50-et.
Most 32 vagyok. Jövőre 33 leszek.
A feleségem már most retteg, mi lesz, ha elérem az 50-et.
Van néhány hülye... Az igazság az, hogy merevedéssel, sperma mennyiséggel és mérettel sincs semmi bajom, de ha már megvettem kipróbálom. Legalább meg tudom osztani a tapasztaltaimat . Nem volt olcsó, de ennyi még belefér a hülyeség kategóriába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 21. csütörtök 13:13
...Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
Szerinted?
A leírás alapján ha nem hagyod abba időben a szedését, akkor fennáll a veszélye, hogy letaposod a végét....dobozonként 2.5cm hossznövekedést ígérnek. (Ráadásul egyenesen arányos módon) Bruhhhaha...
Nagyon meg kell legyen támogatva apróbetűs kibúvókkal, hogy eddig senki nem perelte le a gatyájukat is a sok hazugság miatt... Ja! és a másik: ..új termék, mely lehetővé teszi, hogy 500%-kal több spermád legyen, aminek következtében szuper intenzív orgazmusokat élhetsz át... Jéézus... most komolyan, van aki erre vevő?
Törölt felhasználó (857830)

Szerinted?
A leírás alapján ha nem hagyod abba időben a szedését, akkor fennáll a veszélye, hogy letaposod a végét....dobozonként 2.5cm hossznövekedést ígérnek. (Ráadásul egyenesen arányos módon) Bruhhhaha...
Nagyon meg kell legyen támogatva apróbetűs kibúvókkal, hogy eddig senki nem perelte le a gatyájukat is a sok hazugság miatt... Ja! és a másik: ..új termék, mely lehetővé teszi, hogy 500%-kal több spermád legyen, aminek következtében szuper intenzív orgazmusokat élhetsz át... Jéézus... most komolyan, van aki erre vevő?

Szerinted?
Nagyon meg kell legyen támogatva apróbetűs kibúvókkal, hogy eddig senki nem perelte le a gatyájukat is a sok hazugság miatt... Ja! és a másik: ..új termék, mely lehetővé teszi, hogy 500%-kal több spermád legyen, aminek következtében szuper intenzív orgazmusokat élhetsz át... Jéézus... most komolyan, van aki erre vevő? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)

Most már mindegy. Hátha csoda lesz belőle... Igaz csodák nincsenek. Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
Most már mindegy. Hátha csoda lesz belőle... Igaz csodák nincsenek. Ha pedig tényleg működik, akkor csak jó lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 21. csütörtök 11:13
Törölt felhasználó (857830)

Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni.
Amennyiben nem bontod fel a csomagolását (nem csomagot, hanem az adott termék saját dobozkáját, flakonját egyebét) simán visszaküldheted és így csak a postaköltség terhel (a visszajuttatásé)
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten
Amennyiben nem bontod fel a csomagolását (nem csomagot, hanem az adott termék saját dobozkáját, flakonját egyebét) simán visszaküldheted és így csak a postaköltség terhel (a visszajuttatásé)
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten
Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni.
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 08:21
Gyógyszerek, étrend-kiegészítők vásárlása az interneten (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Az enyém abszolút európai átlag. 14,5 - 15 cm. Teljesen jól megvagyok vele. Simán ki tudok vele elégíteni egy nőt. Van olyan nő aki a behatolástól nem tud elmenni még egy méretes szerszámtól sem. Erre az esetre marad az orális kényeztetés. Néhány napja pár feles után netezés közben véletlenül rákattintottam egy pénisznövelő tabletta megrendelésére. Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni. Ha már megvan akkor beszedem. Kíváncsi vagyok az eredményre... Szerintem kamu az egész, de már mindegy.
nekem 15.5cm kicsit tomzsi de puncira ehes
Hát, ha esetleg csoda történne, akkor viszont szólj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 21. csütörtök 09:59

Elkezdtem a szedését. Eddig semmi eredmény, de még korai is lenne. Egyébként sima fehér kapszula, benne valamilyen gyógynövény örlemény. Normál gyógyszergyári kiszerelésben, magyar nyelvi leírással. Még a GG-n is reklámozzák.: "XTRASIZE"
Elkezdtem a szedését. Eddig semmi eredmény, de még korai is lenne. Egyébként sima fehér kapszula, benne valamilyen gyógynövény örlemény. Normál gyógyszergyári kiszerelésben, magyar nyelvi leírással. Még a GG-n is reklámozzák.: "XTRASIZE"
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2013. 03. 19. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 19. kedd 10:56

Arra azért vigyázz, nehogy valami komoly mellékhatása legyen. Illetve nézz utána, hogy ha így lenne, hol és hogyan tudsz segítséget kérni (leszámítva persze a körzeti orvost). Én biztos nem mernék beszedni ilyet, olyan lettem amilyen, ezt már így kell leélni.

Az enyém 13 cm, töltöttem fel képeket az amatőr kategóriában, ha az adminok engedélyezik akkor ott majd meg lehet tekinteni, szóval 13 cm és nem elég mindenre, de nekem ez van és én nem mernék beszedni növelőt, viszont ha lenne valami megbizható szer a hosszabb merevedésre azt kipróbálnám.
Arra azért vigyázz, nehogy valami komoly mellékhatása legyen. Illetve nézz utána, hogy ha így lenne, hol és hogyan tudsz segítséget kérni (leszámítva persze a körzeti orvost). Én biztos nem mernék beszedni ilyet, olyan lettem amilyen, ezt már így kell leélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 08:21

VIP

Az enyém abszolút európai átlag. 14,5 - 15 cm. Teljesen jól megvagyok vele. Simán ki tudok vele elégíteni egy nőt. Van olyan nő aki a behatolástól nem tud elmenni még egy méretes szerszámtól sem. Erre az esetre marad az orális kényeztetés. Néhány napja pár feles után netezés közben véletlenül rákattintottam egy pénisznövelő tabletta megrendelésére. Lemondani már nem tudtam, ezért kénytelen voltam megvenni. Ha már megvan akkor beszedem. Kíváncsi vagyok az eredményre... Szerintem kamu az egész, de már mindegy.
Minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb az érintkezési felület, ennek megfelelően nagyobb az ingerelt terület a külső felizguláshoz. Ezért minél nagyobb a hímvessző, annál erősebb szexuális érzeteket kelt a férfiban is, és a nőben is.
http://www.***************** Külső webtartalmat le linkelj be! ( ravenna )
http://www.***************** Külső webtartalmat le linkelj be! ( ravenna )
Már a nagy farokban írtam a péniszről, de ez most inkább ide való:
(ezek nem a saját mondataim, másoltam őket egy életszerű oldalról)
Nyugalmi állapotban egy átlagos pénisz kb. 7,5-10 cm hosszú és kb. 3,2 cm az átmérője. Merev állapotban a pénisz átlagosan 12-17 cm, átmérője valamivel kevesebb, mint 4 cm. A 7 cm-nél kisebb erektált hímvesszőt nevezi az orvostudomány mikropénisznek. A hímvessző nem csupán méretben lehet más és más, de merev állapotában görbülete is lehet, valamint ferdülhet bizonyos szögben. A legtöbb szerszám főleg enyhén ívelt, lefelé szöget zár be, és a herék sem egyformák: a bal here általában nagyobb, és lejjebb is lóg...
(ezek nem a saját mondataim, másoltam őket egy életszerű oldalról)
Nyugalmi állapotban egy átlagos pénisz kb. 7,5-10 cm hosszú és kb. 3,2 cm az átmérője. Merev állapotban a pénisz átlagosan 12-17 cm, átmérője valamivel kevesebb, mint 4 cm. A 7 cm-nél kisebb erektált hímvesszőt nevezi az orvostudomány mikropénisznek. A hímvessző nem csupán méretben lehet más és más, de merev állapotában görbülete is lehet, valamint ferdülhet bizonyos szögben. A legtöbb szerszám főleg enyhén ívelt, lefelé szöget zár be, és a herék sem egyformák: a bal here általában nagyobb, és lejjebb is lóg...
Lifestyles Skyn. A képek alapján az én szerszámom kicsivel vaskosabb mint a Tiéd és mégis tökéletes. Könnyen feljön, nem szorít és a többi óvszerhez képest többet is érez benne az ember.
(Ez egy válasz Toncsi üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 20:55

Tegnap megmértük: körbe a legvastagabb részen (nem alul) 16,6 cm, ez visszaosztva 5,3 cm-es átmérő vagy vastagság. Ez soknak számít?
Eddig a legrugalmasabb a m.ü.l.l.e.r-es óvszer szerintünk, mi is jópárat kipróbáltunk már, volt köztük drága is, de az volt talán a legrosszabb.
Eddig a legrugalmasabb a m.ü.l.l.e.r-es óvszer szerintünk, mi is jópárat kipróbáltunk már, volt köztük drága is, de az volt talán a legrosszabb.