Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3699   2013. 07. 23. kedd 08:15
X Törölt felhasználó (857830)
16/6...Óóóh, jééézus.. Akkor te egy háromdecis kólásdobozzal a gatyádban éled az életed. Nem lehet egyszerű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887122)
2013. 07. 22. hétfő 14:16
En 16/6 farokkal rendelkezem/sajna/ smile
Eddig soha nem volt problema a meretemmel!
Volt egy lany akinek a ferjenek 21 cm farka volt,mi titokba talalkozgattunk es sexeltunk!
Fele annyit se nyujtott neki a ferje a nagy farkaval mint en a kicsivel smile
Imadta a farkamat!el is valt a ferjetol smile
Tehat nem a meret a lenyeg smile
#3698   2013. 07. 23. kedd 07:02
chikago chikago
akkor csajomnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 07. 22. hétfő 13:43
Ha sarkos akarnék lenni, akkor ez a "barinő" kifejezés egy férfi szájából b.zis. Így viszont a barinőd egy férfi, és mint tudjuk a popóba kisebb kuki is elég. eplus2 Bár sok nagyfarkú is azt mondja, sokszor csak melegeknek jók. Ki érti ezt?
Egyébként köszönjük, hogy megosztottad, teljesen átlagos vagy, örülj neki, hogy egyik véglethez sem tartozol és megfelelő a barinődnek. alien2
#3697   2013. 07. 22. hétfő 14:16
X Törölt felhasználó (887122)
En 16/6 farokkal rendelkezem/sajna/ smile
Eddig soha nem volt problema a meretemmel!
Volt egy lany akinek a ferjenek 21 cm farka volt,mi titokba talalkozgattunk es sexeltunk!
Fele annyit se nyujtott neki a ferje a nagy farkaval mint en a kicsivel smile
Imadta a farkamat!el is valt a ferjetol smile
Tehat nem a meret a lenyeg smile
#3696   2013. 07. 22. hétfő 13:43
X Törölt felhasználó (69371)
Ha sarkos akarnék lenni, akkor ez a "barinő" kifejezés egy férfi szájából b.zis. Így viszont a barinőd egy férfi, és mint tudjuk a popóba kisebb kuki is elég. eplus2 Bár sok nagyfarkú is azt mondja, sokszor csak melegeknek jók. Ki érti ezt?
Egyébként köszönjük, hogy megosztottad, teljesen átlagos vagy, örülj neki, hogy egyik véglethez sem tartozol és megfelelő a barinődnek. alien2
(Ez egy válasz chikago üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 07:31
nekem16/4.5 abarinőmnek pont jó
#3695   2013. 07. 22. hétfő 07:31
chikago chikago
nekem16/4.5 abarinőmnek pont jó
#3694   2013. 07. 18. csütörtök 12:04
X Törölt felhasználó (855587)
Sziasztok nem a méret a lényeg nálam legalább is nem ez mérv adó hanem,hogy tudod használni.Hiszen lehet kicsi ha tud játékos lenni de lehet nagy hanem tud játékos lenni.Vannak egy bizonyos férfi tipusok akik azért kérdezik a milyen volt az ágyban vagy jó a mérete mert nincs nagy önbizalma vagy ön becsülése.Hiába van nagy vagy kicsi a mérete hanem tudja mit kezdjen a nővel az ágyban.
#3693   2013. 07. 15. hétfő 14:29
X Törölt felhasználó (888439)
Helyesbítek: valóban kerület! De a többi amit írtam igaz,nem hazudok!!!!
#3692   2013. 07. 15. hétfő 14:27
Nem!. Még a haverok sem hiszik el a méretemet, hiába bizonygattam.Aztán meg rájuk hagytam hagy gondolják hogy kamuzok!
#3691   2013. 07. 15. hétfő 14:12
Én most mértem meg kíváncsiságból.Nyugalmi állapotban átmérő 12, hossz 9 cm.
#3690   2013. 07. 12. péntek 15:49
13? bohoc
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870361)
2013. 07. 12. péntek 15:45
19-6 crazya ???
#3689   2013. 07. 12. péntek 15:45
X Törölt felhasználó (870361)
19-6 crazya ???
#3688   2013. 07. 12. péntek 15:38
X Törölt felhasználó (852449)
Plagipityu vagyok? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 12. péntek 15:35
Ratyu reloaded smile

Ez kell ide:Etalon
#3687   2013. 07. 12. péntek 15:35
Ratyu reloaded smile

Ez kell ide:Etalon
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852449)
2013. 07. 12. péntek 15:31
A pénisz mérete és mennyi az átlag,véleményem szerint attól függ hogy a tulajdonosa hol képviselteti magát!A társkereső oldalakon a jellemző átlag a minimum 25/9cm.A 12-13 üzemóra megállás nélküli használat sem ritka ,de inkább ettől felfelé.A kibocsátott sperma mennyisége minden esetben üti a 2 litert,állagát tekintve leginkább a tejfel a minimum,de a az olasz krémfagylalt állag a jellemző!A legritkább esetben fordul elő hogy 4-5 egymás utáni(megállás nélkül) menetnél kevesebbre képes a viselője.
A tettek mezején(aréna,ágy,autó,virágos rét)ez az érték leredukálódik 14-16 cm-re,egy 20 perces gyors vágta utáni lihegve oldalra dőléssel fűszerezve(igyunk valamit és majd folytatjuk mondat elhangzása meglehetősen gyakori)Nyílván ez csak a mi szubjektív véleményünk,és találkoztunk már olyannal is aki nem vetítő tanfolyamot végzett,mielőtt találkoztunk!(ha éppen nem halt meg valaki,vagy elromlott a kocsi,vagy a telefon elküld gombja romlott el,vagy a hüvelyk ujja tört el és nem tudta megnyomni a zöld gombot és nem tudott telefonálni,vagy behívták dolgozni,pedig cégvezető)ect!
Bocs ha nem egészen a topik tartalmához szervesen illő a kommentünk,de a pályán sajnos ez a helyzet!
#3686   2013. 07. 12. péntek 15:31
X Törölt felhasználó (852449)
A pénisz mérete és mennyi az átlag,véleményem szerint attól függ hogy a tulajdonosa hol képviselteti magát!A társkereső oldalakon a jellemző átlag a minimum 25/9cm.A 12-13 üzemóra megállás nélküli használat sem ritka ,de inkább ettől felfelé.A kibocsátott sperma mennyisége minden esetben üti a 2 litert,állagát tekintve leginkább a tejfel a minimum,de a az olasz krémfagylalt állag a jellemző!A legritkább esetben fordul elő hogy 4-5 egymás utáni(megállás nélkül) menetnél kevesebbre képes a viselője.
A tettek mezején(aréna,ágy,autó,virágos rét)ez az érték leredukálódik 14-16 cm-re,egy 20 perces gyors vágta utáni lihegve oldalra dőléssel fűszerezve(igyunk valamit és majd folytatjuk mondat elhangzása meglehetősen gyakori)Nyílván ez csak a mi szubjektív véleményünk,és találkoztunk már olyannal is aki nem vetítő tanfolyamot végzett,mielőtt találkoztunk!(ha éppen nem halt meg valaki,vagy elromlott a kocsi,vagy a telefon elküld gombja romlott el,vagy a hüvelyk ujja tört el és nem tudta megnyomni a zöld gombot és nem tudott telefonálni,vagy behívták dolgozni,pedig cégvezető)ect!
Bocs ha nem egészen a topik tartalmához szervesen illő a kommentünk,de a pályán sajnos ez a helyzet!
#3685   2013. 07. 12. péntek 13:22
ravenna ravenna VIP Admin
Mindig ezek a méretek...
A legtöbb gond ott kezdődik hogy a fiúk nagy része úgy gondolja, hogy nagy farok, nagy szex. Ez a méretbeli agóniája a férfiaknak talán ott kezdődött hogy elkezdett az emberiség öltözni és így a farokméret ugye rejtve lett, jött az öltözködés, feltűnősködés, stb, hogy egyik férfi kiemelkedjék a másik mellől. Erre ma is van tucatnyi példa.
A nők meg néha azért vágynak nagyobb farokra, mert azt hiszik azért szar a szex, mert a kedvesnek teljesen korrekt, jó méretű farka van. Holott csak arról van szó hogy sok nő saját testét sem ismeri, hogy neki mi a jó.
A jó szexhez a két fél adott pillanatbeli összehangolása az alap. Ha csak az egyik fél parázik hogy miért nem lesz jó a szex: az biztos rossz lesz!
Bár senkinek semmi köze hozzá, de voltam már nagyobbal, hatalmassal, kicsivel és kisebbel, dundival és vékonnyal. Nagyon jó az átlag, és aki tudta mekkora van neki az mérettől függetlenül jó volt a szexben. Aki méregette és parázott vagy hencegett vele: No azokkal vacak!
Jó az az átlag!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 07. 11. csütörtök 17:06
Úgy gondolom, hogy úgy érti, hogy sokáig bírja, hogy sokáig bírja. Sok nőnek ez minden vágya, aki nehezen tud eljutni a csúcsra. neki ez azért rossz, hogy sokáig bírja, mert nem élvezi, és csak kín, fáradtság neki. Képzeld el, hogy olyan munkád van, amit nem szeretsz, és azt kell csinálnod. Naugye!
Viszont másfelől a nőben is van hiba, hisz legtöbb esetben pszichés ez az egész, hogy élvezni. Ha rögtön úgy áll hozzá, hogy ez emgint nem elsz jó, mert neki csak a nagy kell, akkor nem is fog neki jó lenni. Akkor viszont miért vanank együtt? Talán még anyagi támasz, csak ezért. Szerintem a nő ebben az esetben többet tudna változtatni, már ha akarna, de úgy veszem ki, nem akar. Nagyobbat férfi társam nem tud növeszteni. Volt olyan simerősöm, akinek volt barátja, és 8-10cm-es szerszáma lehetett, de mégis élvezte, pedig magas csaj volt, ergó méretesebb cerkát is elviselt volna. A legtöbb nő azért nem képes elélvezni (és most nem a férfiak védelmében mondom), mert agyilag nem tud ráhangolódni a dologra. persze lehet a körülményekre fogni, de felesleges. Közre játszhat, de ez a kisebbik ok. Ha bármelyik nő megkeresne egy megfelelő embert, még aktus nélkül is képes lenne elélvezni, és ott aztán semmi köze a pucunak a dologhoz.
#3684   2013. 07. 11. csütörtök 17:06
X Törölt felhasználó (69371)
Úgy gondolom, hogy úgy érti, hogy sokáig bírja, hogy sokáig bírja. Sok nőnek ez minden vágya, aki nehezen tud eljutni a csúcsra. neki ez azért rossz, hogy sokáig bírja, mert nem élvezi, és csak kín, fáradtság neki. Képzeld el, hogy olyan munkád van, amit nem szeretsz, és azt kell csinálnod. Naugye!
Viszont másfelől a nőben is van hiba, hisz legtöbb esetben pszichés ez az egész, hogy élvezni. Ha rögtön úgy áll hozzá, hogy ez emgint nem elsz jó, mert neki csak a nagy kell, akkor nem is fog neki jó lenni. Akkor viszont miért vanank együtt? Talán még anyagi támasz, csak ezért. Szerintem a nő ebben az esetben többet tudna változtatni, már ha akarna, de úgy veszem ki, nem akar. Nagyobbat férfi társam nem tud növeszteni. Volt olyan simerősöm, akinek volt barátja, és 8-10cm-es szerszáma lehetett, de mégis élvezte, pedig magas csaj volt, ergó méretesebb cerkát is elviselt volna. A legtöbb nő azért nem képes elélvezni (és most nem a férfiak védelmében mondom), mert agyilag nem tud ráhangolódni a dologra. persze lehet a körülményekre fogni, de felesleges. Közre játszhat, de ez a kisebbik ok. Ha bármelyik nő megkeresne egy megfelelő embert, még aktus nélkül is képes lenne elélvezni, és ott aztán semmi köze a pucunak a dologhoz.
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 10. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 10. szerda 17:21
Kedves Lénácska, egyszóval legyen húsz centi, lökjön néhányat, majd jöhet a megelégedett hortyogás..., egyrészt, hajszál pontos definícióját prezentáltad számunkra, hogy miben rejlik az igénytelen szex lényege, másrészt miért is gondolom azt, hogy nagyobb az étvágyad, mint a gyomrod. buck
A pasid meg sajnos sokáig bírja...???, hajaj, mindjárt sajnálni kezdelek! wink Bár persze hülyeség, mert őt kéne...! confused
Én valahogy soha nem azt néztem, hogy mekkora cicije van valakinek, hanem azt, aki hordja.
Ne vedd bántásnak, de elég furcsák az írásaid.
#3683   2013. 07. 11. csütörtök 10:58
X Törölt felhasználó (870272)
Hali,
Érdekes téma. Ez mindig feljön. Ennyi önbizalomhiányban szenvedő pasi van?
Nekem csak 13 cm, de mindenki elégedett volt vele.
Egyszer kb 11 éve volt egy lány aki kérdezte, hogy " Ennyi?". Mondtam, hogy igen. Utána kétszer élvezett el. Egyszer a nyelvemtől és a kezemtől, egyszer a kukimtól. Ennyi! smile Pont leszarom, hogy ki mit gondol.
Sziasztok.
#3682   2013. 07. 11. csütörtök 10:07
Jade_ Jade_
Nem értem mit szóljátok meg, ha neki ez a jó hát keresgéljen.
Tudományosan meg lehet állapítani a hüvely befogadóképességét, tapasztalatból tudja minden nő, hogy a nagy méretű farok néha jó, de hosszú távlatokban sok. Nőtársaim vágyakozzanak csak a nagy farok után, de talán ők vagy nem próbálták, vagy a hüvelyük elvesztette rugalmasságát, mert egy átlagos 14-15 cm farokra is rá lehet szorítani.
Nagyot mondani bárki tud, de tény hogy az ember fantáziáját be tudja indítani ha nagy farkat lát. Viszont mindennapi használatra sokkal jobb egy "átlagos". smile
#3681   2013. 07. 10. szerda 17:48
X Törölt felhasználó (881136)
Kedves Télanyó!
Mindannyian mások vagyunk...kinek ez kinek az jön be,nekem speciel ez a fajta "igénytelen"sex tetszik...Hidd el én is sajnálom magamat a pasim miatt,számomra már nyilvánvaló hogy benne van a hiba,mivel az exe is csak 2-3 havonta volt hajlandó lefeküdni vele,nagy könyörgések után.Lassan mi is eljutunk erre a szintre sniffles
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 10. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 10. szerda 17:21
Kedves Lénácska, egyszóval legyen húsz centi, lökjön néhányat, majd jöhet a megelégedett hortyogás..., egyrészt, hajszál pontos definícióját prezentáltad számunkra, hogy miben rejlik az igénytelen szex lényege, másrészt miért is gondolom azt, hogy nagyobb az étvágyad, mint a gyomrod. buck
A pasid meg sajnos sokáig bírja...???, hajaj, mindjárt sajnálni kezdelek! wink Bár persze hülyeség, mert őt kéne...! confused
Én valahogy soha nem azt néztem, hogy mekkora cicije van valakinek, hanem azt, aki hordja.
#3680   2013. 07. 10. szerda 17:21
Télanyó Télanyó

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!