Elmesélek nektek valamit: sok barátnőm volt már, és mindegyik meglepődött a méretemen. Nem azért mert nagy, hanem, mert kicsi. Kb: 10 centi. Egyszer egy lány csak belenyúlt a boxerembe, és elkezdte simogatni. Illetve, csak akarta, mert nem nyúlt elég mélyre. Nyugalmi állapotában 5 centis. Kinevetett, de nagyon. Szégyeltem magam, de tudtam, hogy nem tehetek róla. Összedobtuk amink van. Éreztem, hogy nem töltöttem ki a 10 centimmel. Próbáltuk minden pózban, de sehogy nem tudtam kielégíteni, így hát szóltunk még valakinek. Amikor a másik letolta a nadrágját, akkor a csaj nagyon megörült. Az enyémhez képest hatalmas volt neki, pedig mint kiderült, az is "csak" 16 centi volt. Vastagabb volt mint az enyém. Az én átmérőm, 2,5-3 cm. A másiké min. 4. Szóval, elég kínosan éreztem magam, miközben a lány a másikon élvezte. A lány egyszer csak az enyémet a szájába vette, és elkezdte szopogatni. Húzott rajta néhányat, és már sültem is. Kis idő múlva be akartam rakni neki, de azt mondta, hogy inkább a nagyobbal szeretné, azt érzi. Így vesztettem el a szüzességem. Már több lány is panaszkodott, hogy pici, meg hogy nem érzi igazán, és hogy hamar elmegyek, de ez van. Szóval, kibékültem az akkori barátnőmmel, és nyitott kapcsolatban élünk. Amit én nem tudok neki megadni, azt megadja neki más. ő pedig mindent meg tud adni nekem. Legalább nem nevetnek ki a fiatalabb lányok, akik már sokkal nagyobbat is láttak, illetve volt vele dolguk.
Ez király vagy sirály?
Szerintem kicsit kissebb mint az enyém :)

A képecske a No_pussz nevet töllem kapta.
De azért ne vedd nagyon komolyan!
Engesztelésül, ezt küldöm.

De azért ne vedd nagyon komolyan!
Engesztelésül, ezt küldöm.

nincsenek lent
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 01. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 01. szerda 22:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 01. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367122)

Bocsi Zs.o.Zs-nek ment!!! :-))))
Remélem most már jó :S
Szóval itt a kép :D
Az enyém 15 centis átlagos, eddig egy lány sem panaszkodott, de azért gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is. Nah erről vélemény?
Szóval itt a kép :D
Az enyém 15 centis átlagos, eddig egy lány sem panaszkodott, de azért gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is. Nah erről vélemény?

Bocsi Zs.o.Zs-nek ment!!! :-))))
Ez valami trükk, vagy nincsenek heréid???
Hát az enyém ilyen lenne, persze van róla több kép is, nem nagy, de az enyém :-)
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/2 0103376.jpg#3
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/2 0103376.jpg#3
és ez herék nélkül 16 cm
Naná!!!

Párom szerint az osztriga vizet sem vihet annak az ízkavalkádnak, amit "ez" felvonultat!

Nem! Egy nőies pénisz, many-many!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 10. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 21:20

Törölt felhasználó (21812)

Fiatalabb fiú ismerősömtől úgy hallom, hogy a lányok egy jó része manapság már nem a fütyit méri centivel, hanem a pénztárcát mázsálja.
Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.

Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.
Nem értem ezt a topicot ! mit számít, hogy mennyi az átlag,a lényeg, hogy a sajátod mekkora ! asszem...vagy nem ? :-)
Balkezes a manus!!!