Szia rituska! Végre egy nő, aki elmondja a véleményét teljesen nyíltan. Ezek szerint én nem tudnálak téged kielégíteni. Vagy, ha igen, akkor sokat tanítanál nekem. Szívesen megismernélek. :P Az én 8,7 cm-mel, lehet hogy nem mennél sokra, de újabb tapasztalatokkal gazdagodnál :D . Abarátnőm már olyan gazdag ilyen téren, hogy más is boldogítani kényszerül. Akik nem haragszanak érte. Mondtad, hogy voltál már 10 cetissel, tényleg nem érezted? mert engem nem érez a barátnőm, és mással is vagyunk. Ezek szerint Te is a másikat választanád? Engem csak szájjal? Mondd őszintén!
Amikor azt látom, hogy a barátnőmet más is kényezteti a sokkal hosszabb és vastagabb farkával, és hallom őt végre sikítani, még én is jobban élvezem a lányt. Ezzel te is így lennél? vagy a legtöbb lány is így lenne?
Amikor azt látom, hogy a barátnőmet más is kényezteti a sokkal hosszabb és vastagabb farkával, és hallom őt végre sikítani, még én is jobban élvezem a lányt. Ezzel te is így lennél? vagy a legtöbb lány is így lenne?
Sziasztok!
Szerintem az ideális partnert kell megtalálni a harmonikus sexuális élethez és eltörpülnek a fizikai méretek! Nekem 17,5, de találkoztam olyan lánnyal, aki megkérdezte, hogy bent van-e, illetve olyannal is aki az aktus elején úgy mellbe rúgott fájdalmában, hogy még a polcot is leszakitottam.
Szerintem az ideális partnert kell megtalálni a harmonikus sexuális élethez és eltörpülnek a fizikai méretek! Nekem 17,5, de találkoztam olyan lánnyal, aki megkérdezte, hogy bent van-e, illetve olyannal is aki az aktus elején úgy mellbe rúgott fájdalmában, hogy még a polcot is leszakitottam.
bocs
Bocs, úgy látom ég nem kapcsoltál ;) Ez csak poén volt! gondolod, tizedmilliméter pontosan mérik...

Az átlagos méret 14,04 cm. +/- 10,1%-osnál nagyobb eltérés már kóros, használata nem javasolt!

Hali nem nagyon szoktam írogatni de most megteszem...eléggé megrázott ez a dolog amit írtál, bár én nem tudom átérezni a helyzetet de engem az akkor is zavar hogy a barátnőd más pasival is van miközben veled is. Észrvehetően neked ez nem tetszik és lenyeled mert szereted de szerintem van más megoldás is mint hogy 14 évesek megalázzanak téged(bocsánat hogy ezt mondom) lehet hogy írták már de mi lenne ha valami segédeszközt használnátok pl vibrátor vagy ilyesmi és akkor nem kéne a barátnődnek mással lennie mert talán tudsz akkora élvezetet nyujtani vele, másik szerelem nem a szexen alapul persze de a szex is benne van hogy hogy éled a mindennapjaidat a barátnőddel. Elhiszem hogy nem akarod hogy elveszítsd a barátnődet de hosszútávon az sem mehet hogy mindig rajtad röhögjenek, és előbb utóbb a barátnőd így el fog hagyni ha te nem oldod meg úgy hogy amikor együtt vagytok csak ti legyetek senki más. Én szerintem a vibrátor vagy műpénisz(nem vagyok jártas bennük) lehet megoldaná a gondodat egy misét megér...
persze ez csak az én véleményem...és száragyon le annak aki kiröhög téged mert nem tehetsz róla.
Ridick
persze ez csak az én véleményem...és száragyon le annak aki kiröhög téged mert nem tehetsz róla.
Ridick
Adams family nem publikus ruha nélkül:)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
Láttál óóó!
Csúcs vagy, akkor
(te,neked van itt kép hm?:)

Láttalak már
Csak nekem manus létemre 109 cm

Csak nekem manus létemre 109 cm

Akkor ezekszerint az én mellem sem rossz
Nekem 109 cm

Nekem 109 cm

"Kis ember nagy bottal jár"
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
"Kis ember nagy bottal jár" IGEN!
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 04. kedd 19:02

azért Én fentartom, hogy kellemesnek látszó azért az a méret, bár nem látom mi összefüggés van a gazda mérete, és a méret közt ?

Nos, egy kellemesnek tűnő pasi, egy kellemesnek látszó méretettel
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 04. vasárnap 00:57

16-17 cm körül van az átlag. Nekem kicsit nagyobb 18,5 / 5 cm. Barátnőmnek majdnem nagy is.

ti meg látom itt jól elvagytok a méricsgéléseitekkel
ezt meg azt jól leírtam

Még mindig 16 körül vagyok:)