Neked muszáj állandóan erre visszatérni, rögtön akkor, amikor egy nagyfarkú azt írja, hogy a kicsi nem jó semmire. Csak mert valakinak nagy van és azon élvezkedik, hogy ezzel gátlásokat ébresszen az olyanokban mint Te.
Legyen egy mérleg. Egyik seprenyőben a több nő, aki azt mondja nem a méret a lényeg, a másik serpenyőben az a pár féri, akinek nagy van, és önfényezik magukat. Igen biztos minden nő hazudik. Akkor áltasd magad tovább.
Jager ez nem ellened szól! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 26. szerda 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 26. szerda 12:01
Legyen egy mérleg. Egyik seprenyőben a több nő, aki azt mondja nem a méret a lényeg, a másik serpenyőben az a pár féri, akinek nagy van, és önfényezik magukat. Igen biztos minden nő hazudik. Akkor áltasd magad tovább.
Jager ez nem ellened szól! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 26. szerda 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
Na, akkor a nők mégis csak a nagyot szeretik. Csak egy újabb női álszent kamu duma, hogy nem kell nekik nagy.
osztom véleményed
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 03. 26. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 26. szerda 13:18
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 03. 26. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkora vehemenciával marketingeled a farkad, hogy majd' megszakadsz az erőlködéstől. Pedig ha az elméleted igaz, erre nem lenne szükség.
Akkora vehemenciával marketingeled a farkad, hogy majd' megszakadsz az erőlködéstől. Pedig ha az elméleted igaz, erre nem lenne szükség.
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 03. 26. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, persze.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2014. 03. 25. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 25. kedd 21:20
Lelkes, türelmes kis angyal majd megtanítja, csak kitartóan keresd
Na, akkor a nők mégis csak a nagyot szeretik. Csak egy újabb női álszent kamu duma, hogy nem kell nekik nagy.
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 03. 26. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 26. szerda 11:34
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 03. 26. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csipöből,derékból lazán érzékien lehet egy ilyennel keverni-kavarni,ha meg beleül,a hölgyemény irányít akkor is kellemesen ellazulva tudja használni irányítani a dolgokat,kénye kedvére-erőlködés nélkűl,nem fog neki másnap fájni a szemérem csontja-dombja.Akinen nem inge ne v........................
A hegedű vonó sem 14cm,igaz nem is 20 -on,hanem hosszabb.
Csipöből,derékból lazán érzékien lehet egy ilyennel keverni-kavarni,ha meg beleül,a hölgyemény irányít akkor is kellemesen ellazulva tudja használni irányítani a dolgokat,kénye kedvére-erőlködés nélkűl,nem fog neki másnap fájni a szemérem csontja-dombja.Akinen nem inge ne v........................
A kis pöcsönkek írom:Nekem nem kell erőlködni,agyon nyomorítani a menyecskét hogy érezzen valamit,Jó legyen neki.Ha masztizik pl egy mű-játékkal nem rak rá,ill.magára még egy 70-netán száz kilós betonlapot...............
Lelkes, türelmes kis angyal majd megtanítja, csak kitartóan keresd
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 24. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 24. hétfő 06:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 24. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
Na és, akinek nem húszas a farka, és nem tud bánni vele? Arra milyen sors vár?
Mindenki fogadja el önmagát és méreteit, és azzal sáfárkodjon! Lehet kis farokkal is szép dolgokat művelni! Nekem 15
Az átlagot nem tudom.Az enyém 13-14cm és kb 4cm átmérőjű.Sokáig nem is mertem komolyan csajozni sem, mert ugye ez elég kicsi.Viszont beton kemény szinte bármeddig, egy ejakuláció után két perc múlva ismét akció kész még párszor.Kezdetektől a nők orgazmusát tartottam elsődlegesnek.(mert ugye nekem úgy is sikerül)soha nem is volt rám semmi panasz.Popsiszexre is tökéletesen alkalmas a méret miatt, és mivel tényleg kemény végbélen keresztül is simán stimulálom vele a "G" pontot ami ugye tuti orgazmushoz vezet.Aki odafigyel a partnerére az ekkora mérettel is irigylésre méltó szexkapcsolatot létesíthet.
Na és, akinek nem húszas a farka, és nem tud bánni vele? Arra milyen sors vár?
IQ-ról beszélhetünk,én nem azt írtam, hogy nekem 17-es.A többi észlénynek szól..No comment.......
(Ez egy válasz beluska78 üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig nem a méret a lényeg hanem hogy mit tudsz vele (Y)
!!
!!
Tökéletesen egyetértek Veled!
IQ-d is annyi, mint a farkad centiben....
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 03. 11. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 11. kedd 21:48
Nem akarok itt senkit elkeseríteni de min 17-től lehet baszni,alatta csak töcskölni,idegfeszítve görcsőlve.De hiszen már mindenhol olvasni hogy már vannak pénisz növesztő tabblettek,pár nap alatt sok-sok centiméter plusz ajándék,sehol semmi szerintem,de hajrá!Őszintén,már gondolkodtam rajta én is hogy bele kellene fektetni némi kp-t. HÁTHA....................
Akkor én vagyok a te embered! Vagy mégsem???
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 13. csütörtök 11:59
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ne Te akard eldönteni, hogy egy nőnek melyik jó. Nekem pl. a 17 az a felső határ, ami nagyon jó. 20 centiset már nem szívesen engedek magamba. Nem kanca vagyok, sem tehén.
Szerintem ne Te akard eldönteni, hogy egy nőnek melyik jó. Nekem pl. a 17 az a felső határ, ami nagyon jó. 20 centiset már nem szívesen engedek magamba. Nem kanca vagyok, sem tehén.
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 03. 11. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 11. kedd 21:48
Nem akarok itt senkit elkeseríteni de min 17-től lehet baszni,alatta csak töcskölni,idegfeszítve görcsőlve.De hiszen már mindenhol olvasni hogy már vannak pénisz növesztő tabblettek,pár nap alatt sok-sok centiméter plusz ajándék,sehol semmi szerintem,de hajrá!Őszintén,már gondolkodtam rajta én is hogy bele kellene fektetni némi kp-t. HÁTHA....................
Ahogy joky05 és teljes mértékben igaza van írta 14-18 -közi bár a mostani felmérés szerint ami volt 14,99 cm az átlag szóval nyugi ne legyen kisebbségi komplexusod nem mindig a méret a lényeg hanem a játékosság és hogy mennyire tudod kihasználni és mire vagy képes a szerszámodra sok nő ezt díjazza nem azt hogy mekkora hiába nagy ha nem tudod mire használni
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 27. csütörtök 17:57
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909536)
14 cm kerületű pénisz vékony? Nekem nem tűnik túl vastagnak.

rilu

Nagisa