Ez az enyém...kicsinek tartom, pedig még mő nem tartotta kicsinek!

nekem 16cm szóval olyan átlagos,eddig még egy lány sem panaszkodott rá,pedig már voltak páran.a mostani barinőm kifejezetten örül,hogy csak ekkora,mert az elöző pasijának elég méretes szerszáma volt és az aktus fájt a lánynak,bármennyire is be volt izgulva.azt nem mondom,hogy nem látványos egy nagyobb pénisz,de ha jól használja az ember,azt ami van,akkor rájön,hogy tényleg nem a méret a lényeg.szerintem.
Szerintem,meg ha nem nyalod ki és úgy veszed elő és bűvészkedsz,akkor sem nézi mekkora. Nekem 13cm-es és mégis mindig tökéletesen elég volt,amikor kellett.

Enyém ... de szerintem kicsi!
ez most átlagos?

nincs
Átlag?!?! Tök mindegy.. játékos legyen!!
Minek méricskélni? Tudni kell használni és kész!

Ha mondhatok velemenyt, akkor szerintem orulhetsz hogy egyaltalan egyenes, mert sok pasinak nem az,es kissebb tragediakent elik meg nemelyek, amugy meg nem fogsz leegni, akarhol kapod elo, na persze nem nyilvanos helyen.
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 02. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem hülyeség mégeretni, ha a párod igazán szeret akkor lehet akár 10cm is....Nem a méret miatt nem fog szeretni... én így gondolom....
ellenvélemények?
ellenvélemények?
úristen ricsi, vedd már észre magad, ez hogy bemutatsz egy sort magadról (gondosan ügyelve rá, hogy az aktuális lapon is legyen egy-egy) aztán kérdezgeted a lányokat... ugyan már...
mérni három irányból érdemes szerintem...
Mert ügye mindenkinek másfele hajlik (enyémmost már (talán) semerre.. :S)
Én is parázok, hogy
- égő lesz ("mit tettek velem?")
- nem lesz ki előtt égnem
/
(de ez már más tészta)
Mert ügye mindenkinek másfele hajlik (enyémmost már (talán) semerre.. :S)
Én is parázok, hogy
- égő lesz ("mit tettek velem?")
- nem lesz ki előtt égnem

d
Én azt hallottam, hogy a makk tetejétől kell mérni (szigorúan az oldalnézet vetülete szerint, tehát nem rágörbítve a szabócentit), a felső oldalán egészen a hajlatig, mikor 90fokos szöget zár be az ember hasával. Egyébként akárhogyan mérik, nem lesz nagyobb vagy kisebb, csak esetleg egy másik dimenzióban (például gondolatban)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 22:33
Törölt felhasználó (21812)

Naná, hogy szivatlak titeket. Próbáltam rávilágítani, hogy már elegünk van a centikből.
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.

Az átlagszámítás egyik lehetősége a számtani középérték. Ha tehát megmérünk sok péniszt,a hosszukat összeadjuk majd elosztjuk a péniszek számával, akkor megkapjuk a megmért péniszek átlagát. Én ha megmérem a sajátomat, összeadom a hosszúságukat, majd elosztom a péniszeim számával, akkor kijön, hogy az enyém 100%-osan átlagos:))
bár azért elég érdekes hogy tudod változtatni a méreted:-D
exchange-nak igaza van teljes mértékben.
nem de mégis hogy nem e fogok nagyot égni érted
Istenem bazzeg...told le a gatyád és szabadulj be egy női öltözőbe azt kész..ne itt várd a csodát ...
lányok légyszike írjaok h mien