Kérjük a következő licitet!
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a fórum sose fog meghalni! :-)

Jogos!
Akárcsak bazzeg hozzászólása.

Törölt felhasználó (24620)

"Igen kapa, az nagyon kicsi, többet ne is gondolj lányokra, köszönjük viszontlátásra, a folyosü végén balra."
"Igen kapa, az nagyon kicsi, többet ne is gondolj lányokra, köszönjük viszontlátásra, a folyosü végén balra."
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:54

Nézzétek! Akinek ernyedten nagyobb, azé kevesebbet növekszik mire merev lesz. Akié ernyedtem kicsi, azé többet nő merevedésig. Az eredmény kb. ugyanaz lesz. Ha történetesen jeges vízben lubickoltok egy kicsit, akkor pedig mindegyikőtök azt fogja majd keresni, hogy mivel is pisilt eddig? :)))))
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Hm, van benne valami :D
Megnéztem. Nekem tetszik!
Hali. Nekem kellemes 16-os. Nem én adtam neki ezt a címet, hanem az a 3-4 hölgy akinek eddig dolga volt vele. Nem váltogatos sűrűn partnert. Ezek között voln olyan is, aki nagyollotta. :)
Amugy meg a technika is sokat számít. Hogy hogy csinálod, milyen gyorsan mész el, és hogy meg tudod-e találni azt a pozitúrát ami a párodnak és nekeda legjobb.
Cseten persze én is hallottam már olyat, hogy az ekkora az kicsi, meg hogy 18-20 centi alatt nem kezdenek az emberrel, de ez egy nagy kamuszöveg, és csak arra jó, hogy az ember a saját önérzetét aláássa vele. Az ilyen csajokkal találkozin se fogsz, ez szomorú tapasztalat régről. a 2027-es sorozat vagyok mellesleg a fiúknál.
Amugy meg a technika is sokat számít. Hogy hogy csinálod, milyen gyorsan mész el, és hogy meg tudod-e találni azt a pozitúrát ami a párodnak és nekeda legjobb.
Cseten persze én is hallottam már olyat, hogy az ekkora az kicsi, meg hogy 18-20 centi alatt nem kezdenek az emberrel, de ez egy nagy kamuszöveg, és csak arra jó, hogy az ember a saját önérzetét aláássa vele. Az ilyen csajokkal találkozin se fogsz, ez szomorú tapasztalat régről. a 2027-es sorozat vagyok mellesleg a fiúknál.
Egy ideje fórumozok és észrevettem egy tendenciát, egy valaki megkérdezi hogy ez ésez nem kicsi-e, valaki válaszol rá egy banálisat, hogy nem a méret számit, nekem isekkoravan bla bla utána jön egy hölgy aki megerősiti, hogy nem a méret számit és utána jön egy valaki aki már unja ezt a kérdést és még egy aki ezt le is irja:-D
Áh, szerintem ezek nem paráznának, csak itt kéretik magukat... meg teszik a beszarit, hogy feltehessék a képüket, hátha megtetszik egy lányak... esetleg szimpla kabátnyitogatásból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 21:57
Törölt felhasználó (21812)

Ahogy a férjem is mondja: a pénisz mérete kizárólag a közös zuhanyzóban számít!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Szóval, srácok, elég legyen a hisztiből!
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!

Ahogy a férjem is mondja: a pénisz mérete kizárólag a közös zuhanyzóban számít!

annyira szánalmasok vagytok!
"Ju-ju-juj, nem túl kicsi, biztos, néééézd meeeeg... lányok, nem kicsiiii?"
Örüljetek, hogy nem kellett nektek összeszabdaltatni, okostojások. Mnejetek ki a szabadba, vagy kutyafüle...
Szépnapot
"Ju-ju-juj, nem túl kicsi, biztos, néééézd meeeeg... lányok, nem kicsiiii?"
Örüljetek, hogy nem kellett nektek összeszabdaltatni, okostojások. Mnejetek ki a szabadba, vagy kutyafüle...
Szépnapot
Az enyim meg az 1838-dik hozzászólásnál van...
Na ez már gusztustalan!
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 13:31

Akkor annyi h elmegyek és ott helyben nyissz- és vmi kötés és mondjuk 2-hét után el is van felejtve?

A használattal nincs gond...csak már használhatnám:-(
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 11:11

Nem kicsi, ne aggódj! De ha visszaolvasol megtudod mi a véleményem: 1832
Nem kicsi, ne aggódj! De ha visszaolvasol megtudod mi a véleményem: 1832
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 13:20

Köszi ! esetleg még vki aki jártas ilyenekben segíthetne h mi ennek a menete
Szerinted az enyém (1842HSZ) átlagos?
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Puzzle?

kicsit kockás

az a lényeg a lányok mint mondanak róla... én is kicisnek tartom (pár képel lejebb) de majd szerzek csajt majd ő eldönti jó e neki...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 25. csütörtök 14:03

Ez az enyém...kicsinek tartom, pedig még mő nem tartotta kicsinek!