Na ez nagyon fasza! Grati.Tapasztalatlan pubik járnak ide az a helyzet,és nem érdemes velük vitatkozni.
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 19:43

Szerintem meg aki még mindíg a faszát méregeti, vagy másét, az valamilyen betegségben szenved. Agybajnak hívják. Nem a centit kéne méregetni, hanem az orgazmusok számát, vagy a volumenét.

(y)
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 09. 16. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 16:21

Itt 20 felett, de a valóságban, nem kevés tapasztalattal azt mondom 15.

Itt 20 felett, de a valóságban, nem kevés tapasztalattal azt mondom 15.
te "nagypöcs" ez akkor úgy van, hogy amikor szomorkás vagy, akkor bemész egy férfiklozetba colstokkal, és méred a csávók faszát, aztán meg vagy röhögsz vagy sírsz!? te egy fasz vagy - azt persze nem tudom mekkora
(Ez egy válasz Rém Rendes Család üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 21:18

Igazából tök mindegy ki mit ír, akinek kisebb mint 17 azt a nagyobbak kiröhögik. Jobb esetben a kicsi is lehet játékos
Na ja. Aki azt írja hogy 17+++ az meg hazudik a többiek szerint. A nő akinek a férje nem nagy csak néha kívánja a nagyot, de bizonygatja, hogy nem is olyan jó, meg elég amit otthon kap . Akinek a férje nagy azok meg néha imádkoznak egy kisebbért

igazad van! én a volumenek pártján állok....de mi az?
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 19:43

Szerintem meg aki még mindíg a faszát méregeti, vagy másét, az valamilyen betegségben szenved. Agybajnak hívják. Nem a centit kéne méregetni, hanem az orgazmusok számát, vagy a volumenét.

Most akkor én mindent úgy irok le ahogy Ti megjósoltátok!Páromé kb:15-16 cm!Nagyon élvezem vele a sexet!!!!!Aki jár hozzánk, egy srác,talán kicsit nagyobb,17-18cm!Nagyon-nagyon ritkán megkivánom a nagyobb méretet /volt már benne részem/,de csak "az" miatt nem cserélném le a párom!Asszem ennyi
!
(Ez egy válasz Rém Rendes Család üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 21:18

Igazából tök mindegy ki mit ír, akinek kisebb mint 17 azt a nagyobbak kiröhögik. Jobb esetben a kicsi is lehet játékos
Na ja. Aki azt írja hogy 17+++ az meg hazudik a többiek szerint. A nő akinek a férje nem nagy csak néha kívánja a nagyot, de bizonygatja, hogy nem is olyan jó, meg elég amit otthon kap . Akinek a férje nagy azok meg néha imádkoznak egy kisebbért

Igen? Álmodba pubikám. Álmodba. Aztán mikor felébredsz és észreveszed azt a 10 centit,rád jön a sírhatnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 02. csütörtök 20:55
Törölt felhasználó (929055)

Az én méretem.19/6
nem kell rajta aggódni, az én párom is a nagyobbat szereti, de csikló izgatással hatalmasat élvez, valamint egy megfelelő vibrivel kárpótolni tudom a hiányosságaimat...
Ez egy aranyos kedves megjegyzés.A kedvesség a legfontosabb mindennél,még a méretnél is,meg a jó alak,stb....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 30. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 30. kedd 20:47
Törölt felhasználó (912878)

Az én páromé 17 cm,de kitartó.
A hülyeséget meg a kis faszt-pénzel ki lehet egyenlíteni"kárpótolni".
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 01. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 01. szerda 14:58
Törölt felhasználó (899759)

Nekem 16/5-ös intim méretem van.Egy ideig kicsinek tartottam,de a párocskámnak tökéletesen megfelel,mert szerinte nagyon ügyesen haszmálom,másodszor meg ekkora a puncikájának a befogadóképessége.Ő maga mondta,hogy már volt dolga "ormánnyal",meg "óriáskígyóval",ami eleinte izgató volt,de mivel nem tudta befogadni őket,így inkább frusztáló lett számára.
Az én méretem.19/6
Nekem 16/5-ös intim méretem van.Egy ideig kicsinek tartottam,de a párocskámnak tökéletesen megfelel,mert szerinte nagyon ügyesen haszmálom,másodszor meg ekkora a puncikájának a befogadóképessége.Ő maga mondta,hogy már volt dolga "ormánnyal",meg "óriáskígyóval",ami eleinte izgató volt,de mivel nem tudta befogadni őket,így inkább frusztáló lett számára.
Az én páromé 17 cm,de kitartó.
Nálunk 18/5 és nagyon jól használja a gazdája!

Pénisz: mennyi az átlag? Nem pedig ész mennyi az átlag! témáról írjatok ne egymást osztogassátok!
14/4 , ez van ...

Tokmind1 mekkora ha a parod szereti,es kitudod vele elegiteni!