15 évesen 17 centi jó??????
még nőni fog?????
még nőni fog?????
Egészségedre Willy87! Ma jó volt itt a csapat, igaz? :)
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 20:46
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Igen, húzz fel többet, fő a biztonság...
De ne csak a fütykösre, légy kreatív, tegyél máshová is...
Bocsika...
Szóval vannak különféle márkák, méretek, biztos találsz jót...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
Egyébként meg kísérletezés, megértés és szeretet...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
:)))))))))))))))))) Többet? Ezt nem mondtam, de felőlem! Amit fejedre húzol, arra nagyon ügyelj! Egy percen belül vedd le, vagy kérd meg a barinődet, hogy ő vegye le három percen belül, mert különben megtérsz őseidhez. :))))
Azt hiszem, te szoktad volt csinálni a kabarét a cseten "kultivátor" haveroddal. :))))
Nagyot alakítottatok ma!
BBB (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Azt hiszem, te szoktad volt csinálni a kabarét a cseten "kultivátor" haveroddal. :))))
Nagyot alakítottatok ma!
BBB (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!" (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!" (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
Nem nagy rá a gumi! Ugyan már, vegyél egy csomaggal és bújj bele! Meglásd, nem esik le róla, sőt! :)
Arra vigyázz, ha elernyedt már és még a barinődben vagy, akkor bizony könnyen lecsúszhat. Ilyenkor úgy vedd ki, hogy a gumi peremét a hímvessződhöz szorítod! :)
BBB (Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra vigyázz, ha elernyedt már és még a barinődben vagy, akkor bizony könnyen lecsúszhat. Ilyenkor úgy vedd ki, hogy a gumi peremét a hímvessződhöz szorítod! :)
BBB (Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szo se rola!
En csak vigyazok a kovetkezo generaciora!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:32
En csak vigyazok a kovetkezo generaciora!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38620)
Méret? Nekem 16 cm. A feleségemnek előttem volt kb 12 kapcsolata. Szereti na. Elmondása szerint volt dolga 24 cm fölött, de az nagyon zavarta. Volt dolga kicsivel is /11-13/, hát jó volt de nem az igazi. Őszintén megmondta két centi plusszal adós maradok neki. Pedig technika terén bifullnak minősít. Barátnőmnek is voltak nagy szerszámmal dolgai, de ő esküszik a 16 cm-re. Na akkor hogy van ez?
Sziasztok Kedveseim! Ez az utolsó párbeszéd minden képzeletet felülmúl. Elolvastam, néztem magam elé, rázkódott a vállam és kibuggyant belőlem a nevetés, folytak a könnyeim. Imádok nevetni, és ha másért nem, hát ezért is megérte ma ide benézni! Köszönöm Nektek! :))))))
BBB
PS: Azért ne lombozzátok le az ifjakat! :)
BBB
BBB
PS: Azért ne lombozzátok le az ifjakat! :)
BBB
Ja ugy!
Azt hittem, hogy b.no mar van.
Mintha valami csucsot a baratnoddel emlegettel volna...
Azt hittem, hogy b.no mar van.
Mintha valami csucsot a baratnoddel emlegettel volna...
Sokmindent irtal rosszul, de most nem ez a lenyeg...
Na latod?
Szukseg eseten az ember az ujjaval is meg a nyelvevel is a csucsra tudja juttatni a nojet!
A futyid meg joval nagyobb ezeknel.
Csak a megfelelo ritmust kell megtalalnod es minden OK lesz!!!!
Csak fel a fejjel es le a gatyaval!
Szukseg eseten az ember az ujjaval is meg a nyelvevel is a csucsra tudja juttatni a nojet!
A futyid meg joval nagyobb ezeknel.
Csak a megfelelo ritmust kell megtalalnod es minden OK lesz!!!!
Csak fel a fejjel es le a gatyaval!
Termeszetesen!
(helyesírási javítás: juttatott)
Engem sokszor csúcsra jutatott már egy 13 cm-es, úgyhogy nem kell paráznod. Korábbi hozzászólásban olvashatod, hogy a hüvely nagyon rugalmas, és a kisebb péniszre mintegy rászorul, de a nagyobbat is be tudja fogadni, szóval Brigittát idézve, a természet okos, bízni kell benne!
Na figyelj:
Vegyel egy meroszalagot.
Merd meg szepen a kozepso ujjadat.
Aztan nyujtsd ki a nyelved olyan nagyra ahhogy csak tudod. Azt is merd le. Majd ird meg az erdmenyt.
Turelemmel varok!
Ja, hagymat csak azert mert nagyon jo az ondo termelesre! Meg maskulomben is egeszseges.
Vegyel egy meroszalagot.
Merd meg szepen a kozepso ujjadat.
Aztan nyujtsd ki a nyelved olyan nagyra ahhogy csak tudod. Azt is merd le. Majd ird meg az erdmenyt.
Turelemmel varok!
Ja, hagymat csak azert mert nagyon jo az ondo termelesre! Meg maskulomben is egeszseges.
Hat ami azt illeti egy kisse elszaladtal folfele...
Most mar illene elore is novekedni!
Tudod mit? Egyel sok hagymat
Most mar illene elore is novekedni!
Tudod mit? Egyel sok hagymat
Jah, ha mazohista vagy...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:41
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
no igen, de ez az okos ember megoldása
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 10:34
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tudtommal nekem nem volt ilyen természetű gondom, én a középmezőny felső harmadába tartoztam a csajok szerint...
Dehogy kicsi!
Brigi is megmondta, hogy egy 5cm-el is lehet 3 gyereket csinalni!
Ahhoz kepest a Tied mar Lof@sz.
Brigi is megmondta, hogy egy 5cm-el is lehet 3 gyereket csinalni!
Ahhoz kepest a Tied mar Lof@sz.
Nyugi! Itt naponta meg fog jelenni egy ilyen kérdés, míg világ a világ, és míg fütyijük van a fiúknak. Ha már nagyon zavar, ne kattints erre a topicra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:47
*ráborul az asztalra, beletemetkezik kezeibe és elsírja magát, majd megharapja idegességében a TFT-t*
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
*ráborul az asztalra, beletemetkezik kezeibe és elsírja magát, majd megharapja idegességében a TFT-t*

rilu

Shelley