Nem nagy rá a gumi! Ugyan már, vegyél egy csomaggal és bújj bele! Meglásd, nem esik le róla, sőt! :)
Arra vigyázz, ha elernyedt már és még a barinődben vagy, akkor bizony könnyen lecsúszhat. Ilyenkor úgy vedd ki, hogy a gumi peremét a hímvessződhöz szorítod! :)
BBB (Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra vigyázz, ha elernyedt már és még a barinődben vagy, akkor bizony könnyen lecsúszhat. Ilyenkor úgy vedd ki, hogy a gumi peremét a hímvessződhöz szorítod! :)
BBB (Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Igen, húzz fel többet, fő a biztonság...
De ne csak a fütykösre, légy kreatív, tegyél máshová is...
Bocsika...
Szóval vannak különféle márkák, méretek, biztos találsz jót...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
Egyébként meg kísérletezés, megértés és szeretet...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!" (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!" (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
:)))))))))))))))))) Többet? Ezt nem mondtam, de felőlem! Amit fejedre húzol, arra nagyon ügyelj! Egy percen belül vedd le, vagy kérd meg a barinődet, hogy ő vegye le három percen belül, mert különben megtérsz őseidhez. :))))
Azt hiszem, te szoktad volt csinálni a kabarét a cseten "kultivátor" haveroddal. :))))
Nagyot alakítottatok ma!
BBB (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Azt hiszem, te szoktad volt csinálni a kabarét a cseten "kultivátor" haveroddal. :))))
Nagyot alakítottatok ma!
BBB (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
Egészségedre Willy87! Ma jó volt itt a csapat, igaz? :)
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 20:46
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
Ezen most én röhögtem...
Bocsika...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
15 évesen 17 centi jó??????
még nőni fog?????
még nőni fog?????
Újra forog a mókuskerék, most a te jóvoltodból. :)))))) Legyél büszke a 17 centidre. Csak arra vigyázz, ha a szabadban kedveskedsz neki, nehogy megcsípje egy méhecske, mert akkor bizony átmeneti ideig ugyan, de jó nagy lesz, főleg a vastagsága!
Mit keresel 15 évesen felnőtt oldalon? Nem tanultál meg olvasni?
BBB (Ez egy válasz vanporsi üzenetére (2006. 06. 06. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit keresel 15 évesen felnőtt oldalon? Nem tanultál meg olvasni?
BBB (Ez egy válasz vanporsi üzenetére (2006. 06. 06. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudományos tesztek kimutatták, hogy a pénisz évente 0,8 cm-t nő, tehát 50 éves korodra egészen biztosan hatalmas farkad lesz. Kérünk majd videót a Kismalac rovatba "Brutálmetálhardkorgigamega fasz" címmel

Ember Te tényleg ennyire nem tudsz semmit sem kicsit, olvassgatnál más témába vágó könyvet is és akor nem fogol ily butus kérdéseket feltenni.

Csacsikám! A szűzhártya a hüvelybemenetnél van, már hogy az istenbe ne lehetne elvenni egy 13 cm-essel. És ha a rugalmas szűzhártya nem szakad el (ez előfordulhat egy óriási farokkal is), akkor is elvetted a szüzességét, mert behatoltál.
Miért akarsz fájdalmat okozni a barátnődnek? Hogy utána rossz emléke legyen? A fájdalom nem azt fogja számára jelenteni, hogy nagy fütyid van, hanem csak annyit, hogy szar volt az első.
Már elhangzott, hogy a magyar férfiak többségének 14 centi körüli a farka, nem kell tovább ezen agyalnod. Amúgy sem ez számít. Ezt meg már ezerszer elmondtuk, mi nők. Simogasd, nyald a punciját, szeretkezés közben pedig simogasd nedves ujjal a csiklóját. Ettől fog elélvezni, nem attól, ha huzigatod ki-be. A nők nem úgy maszturbálnak, hogy ujjazzák magukat, hanem a csiklójukat ingerlik.
Miért akarsz fájdalmat okozni a barátnődnek? Hogy utána rossz emléke legyen? A fájdalom nem azt fogja számára jelenteni, hogy nagy fütyid van, hanem csak annyit, hogy szar volt az első.
Már elhangzott, hogy a magyar férfiak többségének 14 centi körüli a farka, nem kell tovább ezen agyalnod. Amúgy sem ez számít. Ezt meg már ezerszer elmondtuk, mi nők. Simogasd, nyald a punciját, szeretkezés közben pedig simogasd nedves ujjal a csiklóját. Ettől fog elélvezni, nem attól, ha huzigatod ki-be. A nők nem úgy maszturbálnak, hogy ujjazzák magukat, hanem a csiklójukat ingerlik.
Látod Kedves Charlotte, ez az egyoldalú tájékoztatás szép példája. Azt miért hallgattad el, hogy nő ugyan a hossza évről - évre, de ugyanilyen arányban csökken a vastagsága, s úgy ötven körül már könnyedén takaros csomót lehet belőle kötni? Feledékeny pasik bevált módszere. :))))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 14:33
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Tudományos tesztek kimutatták, hogy a pénisz évente 0,8 cm-t nő, tehát 50 éves korodra egészen biztosan hatalmas farkad lesz. Kérünk majd videót a Kismalac rovatba "Brutálmetálhardkorgigamega fasz" címmel

Attól függ, hogy hová nyomod azt a gyíkot. Ha pld. a köténye zsebébe, akkor nem fáj neki. Ha a Marok Marikába nyomod, neki sem fáj. :))))))))
BBB
BBB
A Marék Marikának nincs pattanásos feje és kirúgni sem tudja. :)))))))
BBB
BBB
Még nincs is barátnőd, de ha így állsz hozzá, talán nem is lesz.

NE aggódj rotakapa! Az én 9 centimhez képest neked óriási. Mondjuk lehetne nagyobb, rendesen érezné a barátnőm, és nem kellene másnak is besegítenie, de ha kell, akkor kell. Ez van. Egyébként, van hogy engem is érez rendesen (bár ritka) Szóval, szerintem a 13 centivel jól el lenne. Egyszer egy 14 évessel volt, (előttem) és neki bőven nagyobb volt. 6cm-vel volt hosszabb mint én, és vagy 1,5-el vastagabb. Hát, majdnem akkor elélvezett, amikor meglátta. Engem hamar lerendezett a lány, de ők még tovább csinálták. Az igazság, hogy engem már nem is zavar. Az mondjuk necces, hogy egy nálam 5 évvel fiatalabb gyerek jobban tud teljesíteni nálam. Mondjuk a szex kicsit nehéz nekem, mert 8,7 "hosszú" 2,3 az átmérője, ráadásul hamar elmegyek, de legaább nem fáj a lánynak. :) A barátnőm nem borotválkozik az intim helyeken, de nekem meg kell, hogy legalább a látszat más legyen. Amikor mással van, olyan mint egy film, ami a 80-as években készült. (mondjuk jól áll neki a szőrös hónalj és punci) Ha én vagyok felül, akkor max 2 perc és végem. Ha ő, akkor meg mindig kicsúszik. Oldalról, meg be sem tudom rakni, mert max. a fejét tudom berakni, ami megint kicsúszik. Így lett, hogy más is besegít. Így mindenki megkapja amit akar.
HEY!
Valaki látott már majom (gorilla,csímpáz )péniszt?? esetleg link..vagy képen?
Valaki látott már majom (gorilla,csímpáz )péniszt?? esetleg link..vagy képen?
Ujjé, de bizony kaland lesz. Megyek füldugót keresni, mert ha rágondolok, hogy fog a srác élvezni .... kínjában ... :)))))))))
BBB
BBB
A mindenit! Nálatok nincsen tükör a fürdőszobában? :))))))
BBB
BBB
Én csak hallottam, hogy kb 5cm-es van nekik. Ha jól emlékszem akkor annál nagyobb egy állat pénisze, minél inkább fenyegetve van a nősténye más hímek által. Talán.
Na ja, valóban így van, de az élelmesebb hapsik annyi csomót kötnek a hosszú cerkájukra, hogy végül rövid de tömzsi lesz
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 06. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 16:04

Látod Kedves Charlotte, ez az egyoldalú tájékoztatás szép példája. Azt miért hallgattad el, hogy nő ugyan a hossza évről - évre, de ugyanilyen arányban csökken a vastagsága, s úgy ötven körül már könnyedén takaros csomót lehet belőle kötni? Feledékeny pasik bevált módszere. :))))))
BBB
BBB
Fiúk, lányok, segítsetek!
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.