Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 169 170 171 172 173 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1199   2006. 06. 06. kedd 19:14
X Törölt felhasználó (21812)
Na ja, valóban így van, de az élelmesebb hapsik annyi csomót kötnek a hosszú cerkájukra, hogy végül rövid de tömzsi lesz
ravasz1 nyes
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 06. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 16:04
Látod Kedves Charlotte, ez az egyoldalú tájékoztatás szép példája. Azt miért hallgattad el, hogy nő ugyan a hossza évről - évre, de ugyanilyen arányban csökken a vastagsága, s úgy ötven körül már könnyedén takaros csomót lehet belőle kötni? Feledékeny pasik bevált módszere. :))))))

BBB
#1198   2006. 06. 06. kedd 18:57
fraktalok fraktalok
Én csak hallottam, hogy kb 5cm-es van nekik. Ha jól emlékszem akkor annál nagyobb egy állat pénisze, minél inkább fenyegetve van a nősténye más hímek által. Talán.
#1197   2006. 06. 06. kedd 18:55
 Brigitta Brigitta
A mindenit! Nálatok nincsen tükör a fürdőszobában? :))))))

BBB
#1196   2006. 06. 06. kedd 18:54
 Brigitta Brigitta
Ujjé, de bizony kaland lesz. Megyek füldugót keresni, mert ha rágondolok, hogy fog a srác élvezni .... kínjában ... :)))))))))

BBB
#1195   2006. 06. 06. kedd 18:52
ismeretlenfiu00 ismeretlenfiu00
HEY!
Valaki látott már majom (gorilla,csímpáz )péniszt?? esetleg link..vagy képen?
#1194   2006. 06. 06. kedd 18:11
mickeymouse mickeymouse
NE aggódj rotakapa! Az én 9 centimhez képest neked óriási. Mondjuk lehetne nagyobb, rendesen érezné a barátnőm, és nem kellene másnak is besegítenie, de ha kell, akkor kell. Ez van. Egyébként, van hogy engem is érez rendesen (bár ritka) Szóval, szerintem a 13 centivel jól el lenne. Egyszer egy 14 évessel volt, (előttem) és neki bőven nagyobb volt. 6cm-vel volt hosszabb mint én, és vagy 1,5-el vastagabb. Hát, majdnem akkor elélvezett, amikor meglátta. Engem hamar lerendezett a lány, de ők még tovább csinálták. Az igazság, hogy engem már nem is zavar. Az mondjuk necces, hogy egy nálam 5 évvel fiatalabb gyerek jobban tud teljesíteni nálam. Mondjuk a szex kicsit nehéz nekem, mert 8,7 "hosszú" 2,3 az átmérője, ráadásul hamar elmegyek, de legaább nem fáj a lánynak. :) A barátnőm nem borotválkozik az intim helyeken, de nekem meg kell, hogy legalább a látszat más legyen. Amikor mással van, olyan mint egy film, ami a 80-as években készült. (mondjuk jól áll neki a szőrös hónalj és punci) Ha én vagyok felül, akkor max 2 perc és végem. Ha ő, akkor meg mindig kicsúszik. Oldalról, meg be sem tudom rakni, mert max. a fejét tudom berakni, ami megint kicsúszik. Így lett, hogy más is besegít. Így mindenki megkapja amit akar.
#1193   2006. 06. 06. kedd 16:29
X Törölt felhasználó (368273)
Még nincs is barátnőd, de ha így állsz hozzá, talán nem is lesz. szomoru1
#1192   2006. 06. 06. kedd 16:09
 Brigitta Brigitta
A Marék Marikának nincs pattanásos feje és kirúgni sem tudja. :)))))))

BBB
#1191   2006. 06. 06. kedd 16:08
 Brigitta Brigitta
Attól függ, hogy hová nyomod azt a gyíkot. Ha pld. a köténye zsebébe, akkor nem fáj neki. Ha a Marok Marikába nyomod, neki sem fáj. :))))))))

BBB
#1190   2006. 06. 06. kedd 16:04
 Brigitta Brigitta
Látod Kedves Charlotte, ez az egyoldalú tájékoztatás szép példája. Azt miért hallgattad el, hogy nő ugyan a hossza évről - évre, de ugyanilyen arányban csökken a vastagsága, s úgy ötven körül már könnyedén takaros csomót lehet belőle kötni? Feledékeny pasik bevált módszere. :))))))

BBB
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 06. kedd 14:33
Tudományos tesztek kimutatták, hogy a pénisz évente 0,8 cm-t nő, tehát 50 éves korodra egészen biztosan hatalmas farkad lesz. Kérünk majd videót a Kismalac rovatba "Brutálmetálhardkorgigamega fasz" címmel
nyes
#1189   2006. 06. 06. kedd 14:47
Csacsikám! A szűzhártya a hüvelybemenetnél van, már hogy az istenbe ne lehetne elvenni egy 13 cm-essel. És ha a rugalmas szűzhártya nem szakad el (ez előfordulhat egy óriási farokkal is), akkor is elvetted a szüzességét, mert behatoltál.
Miért akarsz fájdalmat okozni a barátnődnek? Hogy utána rossz emléke legyen? A fájdalom nem azt fogja számára jelenteni, hogy nagy fütyid van, hanem csak annyit, hogy szar volt az első.
Már elhangzott, hogy a magyar férfiak többségének 14 centi körüli a farka, nem kell tovább ezen agyalnod. Amúgy sem ez számít. Ezt meg már ezerszer elmondtuk, mi nők. Simogasd, nyald a punciját, szeretkezés közben pedig simogasd nedves ujjal a csiklóját. Ettől fog elélvezni, nem attól, ha huzigatod ki-be. A nők nem úgy maszturbálnak, hogy ujjazzák magukat, hanem a csiklójukat ingerlik.
#1188   2006. 06. 06. kedd 14:45
irigykutya. irigykutya. VIP
Ember Te tényleg ennyire nem tudsz semmit sem kicsit, olvassgatnál más témába vágó könyvet is és akor nem fogol ily butus kérdéseket feltenni. confused
#1187   2006. 06. 06. kedd 14:33
Tudományos tesztek kimutatták, hogy a pénisz évente 0,8 cm-t nő, tehát 50 éves korodra egészen biztosan hatalmas farkad lesz. Kérünk majd videót a Kismalac rovatba "Brutálmetálhardkorgigamega fasz" címmel
nyes
#1186   2006. 06. 06. kedd 14:15
 Brigitta Brigitta
Újra forog a mókuskerék, most a te jóvoltodból. :)))))) Legyél büszke a 17 centidre. Csak arra vigyázz, ha a szabadban kedveskedsz neki, nehogy megcsípje egy méhecske, mert akkor bizony átmeneti ideig ugyan, de jó nagy lesz, főleg a vastagsága!
Mit keresel 15 évesen felnőtt oldalon? Nem tanultál meg olvasni?

BBB
(Ez egy válasz vanporsi üzenetére (2006. 06. 06. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 13:59
15 évesen 17 centi jó??????
még nőni fog?????
#1185   2006. 06. 06. kedd 13:59
vanporsi vanporsi
15 évesen 17 centi jó??????
még nőni fog?????
#1184   2006. 06. 05. hétfő 23:04
 Brigitta Brigitta
Egészségedre Willy87! Ma jó volt itt a csapat, igaz? :)

BBB
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 05. hétfő 20:46
!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Igen, húzz fel többet, fő a biztonság...
De ne csak a fütykösre, légy kreatív, tegyél máshová is...
Bocsika...
Szóval vannak különféle márkák, méretek, biztos találsz jót...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
Egyébként meg kísérletezés, megértés és szeretet...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
#1183   2006. 06. 05. hétfő 23:02
 Brigitta Brigitta
:)))))))))))))))))) Többet? Ezt nem mondtam, de felőlem! Amit fejedre húzol, arra nagyon ügyelj! Egy percen belül vedd le, vagy kérd meg a barinődet, hogy ő vegye le három percen belül, mert különben megtérsz őseidhez. :))))
Azt hiszem, te szoktad volt csinálni a kabarét a cseten "kultivátor" haveroddal. :))))
Nagyot alakítottatok ma!

BBB
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
#1182   2006. 06. 05. hétfő 20:46
X Törölt felhasználó (24620)
!!!!!!
Ezen most én röhögtem...
Igen, húzz fel többet, fő a biztonság...
De ne csak a fütykösre, légy kreatív, tegyél máshová is...
Bocsika...
Szóval vannak különféle márkák, méretek, biztos találsz jót...
Bár jómagam nem sokat próbálhattam, nekem a német márkából a zöld jött be, mert az én (akkor még) furcsa alakú eszközömre is frankón ráillett.
Egyébként meg kísérletezés, megértés és szeretet...
"Tímvörk haver, TÍMVÖRK!!!"
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
#1181   2006. 06. 05. hétfő 19:44
 Brigitta Brigitta
Nem nagy rá a gumi! Ugyan már, vegyél egy csomaggal és bújj bele! Meglásd, nem esik le róla, sőt! :)
Arra vigyázz, ha elernyedt már és még a barinődben vagy, akkor bizony könnyen lecsúszhat. Ilyenkor úgy vedd ki, hogy a gumi peremét a hímvessződhöz szorítod! :)

BBB
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 15:29
És megvagyok elégedve a farkam méretévvel...:-))
#1180   2006. 06. 05. hétfő 19:22
birlik birlik
Szo se rola!
En csak vigyazok a kovetkezo generaciora! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38620)
2006. 08. 27. vasárnap 01:32
Méret? Nekem 16 cm. A feleségemnek előttem volt kb 12 kapcsolata. Szereti na. Elmondása szerint volt dolga 24 cm fölött, de az nagyon zavarta. Volt dolga kicsivel is /11-13/, hát jó volt de nem az igazi. Őszintén megmondta két centi plusszal adós maradok neki. Pedig technika terén bifullnak minősít. Barátnőmnek is voltak nagy szerszámmal dolgai, de ő esküszik a 16 cm-re. Na akkor hogy van ez?

... 169 170 171 172 173 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!