Valószínűleg Afrikából kéne importálni óvszert a hozzád hasonló adottságú férfiaknak.
Hmmmm, lehet, hogy alapítok egy vállalkozást erre. Az ötletet ezennel levédem! Senki ne merje ellopni!
Hmmmm, lehet, hogy alapítok egy vállalkozást erre. Az ötletet ezennel levédem! Senki ne merje ellopni!

Szerintem a nyugalmi állapottal egyik nő sem törődik, azt a férfiak szokták nézni egymásnak a zuhanyzóban. Ott bizonyára jobb helyzetben van a "húspénisz", mert jó látványos. De mint írtad, mereven mind a kettő 16-os, szóval egál. Így egy nő nem tesz közte különbséget.
Ez talán még nem hangzott el / bár nem olvastam vissza a legelejéig
/.
Két fajat pénisz létezik van hús és vér pénisz.
A húspénisznél a nyugalmi és a gerjedt állapot között nincs sok különbség tehát egy nyugalmi állapotban lévő pénisz ami ekkor 12 cm állítva 16 lesz mondjuk a vérpénisznél meg egy 6 cm-esből lesz 16 cm-es.
Kiváncsi vagyok a lányok is így vélekednek erről?
Számukra melyik az izgatóbb?
Kinek milyen van?
Melyik a gyakoribb a férfiaknál?

Két fajat pénisz létezik van hús és vér pénisz.
A húspénisznél a nyugalmi és a gerjedt állapot között nincs sok különbség tehát egy nyugalmi állapotban lévő pénisz ami ekkor 12 cm állítva 16 lesz mondjuk a vérpénisznél meg egy 6 cm-esből lesz 16 cm-es.
Kiváncsi vagyok a lányok is így vélekednek erről?
Számukra melyik az izgatóbb?
Kinek milyen van?

Melyik a gyakoribb a férfiaknál?

Én úgy tudom az a nyugalmi állapot, mert akcira készen (úgy hallottam, hogy) 5-6 méter.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 06. 06. kedd 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 06. 06. kedd 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Anangaranga a vagy szerelmi játékok istenének szinpada c. könyv is foglakozik vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 22:33
Törölt felhasználó (21812)

Naná, hogy szivatlak titeket. Próbáltam rávilágítani, hogy már elegünk van a centikből.
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.

Biztosan egy könnyűbúvár. Bár szerintem egy elefánbika bránerét sokkal nehezebb cm-es pontossággal megmérni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 23:44

Hát valószínűleg igen, hiszen mindig ezt a méretet adják meg - embernél is.
De számomra nem is ez a kérdés, hanem hogy ki mérte meg és hogyan?

mar annyian kerdeztek, hogy mekkora, hogy fogtam egy vonalzot...30 centiset...odatettem melle, es megallapitottam, hogy a vonalzo fele majdnem eleg lenne
ennek ellenere nem szenvedek komplexusban, mert bizonyos pozokban ( laba a vallamon )mar ez is fajdalmas tud lenni ( marmint nem nekem ).
az altalanosan hasznalatos pozoknal, meg pont jo..nem tul kicsi, meg nem is tul nagy
ennek ellenere nem szenvedek komplexusban, mert bizonyos pozokban ( laba a vallamon )mar ez is fajdalmas tud lenni ( marmint nem nekem ).
az altalanosan hasznalatos pozoknal, meg pont jo..nem tul kicsi, meg nem is tul nagy
Hát valószínűleg igen, hiszen mindig ezt a méretet adják meg - embernél is.

akcióra készen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 23:26

Akkor a kék bálna nősténye igencsak fenyegetve van, mert a hímnek 3,4 méteres a pénisze.

Akkor a kék bálna nősténye igencsak fenyegetve van, mert a hímnek 3,4 méteres a pénisze.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 18:57

Én csak hallottam, hogy kb 5cm-es van nekik. Ha jól emlékszem akkor annál nagyobb egy állat pénisze, minél inkább fenyegetve van a nősténye más hímek által. Talán.
Naná, hogy szivatlak titeket. Próbáltam rávilágítani, hogy már elegünk van a centikből.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Emberek!én 19 éves vagyok és az Isten elég méretes szerszámmal áldott meg...21 cm...ennek örülök nagyon de sok hátránya is van..pl. a mostani bnömnek én voltam az első..godnolhatjátok h nem volt könnyű dolgom..de kis türelemmel és kellő odafigyeléssel nem volt neki fájdalmas és az elsőt is élvezte már..de pl. az ovszerekkel nagy bajban vagyok..egyszerüen nem találok a méretemben...még ha fel is tudom huzni max 10 perc mulva elszorit és vége..szerencsémre ez már nem gond a bnöm tablettát szed ..nah ezzel csak anyit akarok mondani h aki nagyobbat akar azért ne hidje azt h az csak jobb lehet..akinek meg nagyon kicsi menejn el orvoshoz és kérdezze meg h mit lehetne tenni..rengetek jo modszer létezik már erre..általábna mütétel jár de enyit szerintem megér..én bele mennék ha kicsi lenne..pl egy modszerrel 6cm pluszt hoszabitanak és nem implantátummal hanem a péniszednek azzal a részével ami a testedben folytatodik..+megannyi sikeres modszer..üdv mindenkinek és éljenek a csajok:)halgasastok a Brigire:)okos dolgokat mond:)
miért is????
szerintetek a természet megadja nekünk ,férfiaknak ,hony igen változó méretű és átmérő-vel rendelkezhet a természetes szervezetünk!!
Akkor a nők-nek nem lehet "befogadó képességüknek" határ szabva ???PL: hüvely átmérő ill mélység?? (kicsit durva hasonlat ,de bocsi lányok)ha ez mág tágulékony bizonyos határig.
szerintetek a természet megadja nekünk ,férfiaknak ,hony igen változó méretű és átmérő-vel rendelkezhet a természetes szervezetünk!!
Akkor a nők-nek nem lehet "befogadó képességüknek" határ szabva ???PL: hüvely átmérő ill mélység?? (kicsit durva hasonlat ,de bocsi lányok)ha ez mág tágulékony bizonyos határig.
Ugye Te most szivatsz bennünket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 19:16

Fiúk, lányok, segítsetek!
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.
Talán a plasztikai sebész .....
Abszurd, amit írsz Charlotte. Tesznek a fiúk a vagina méretére, csak a ceruza jó hosszú legyen. Persze, ezt te is jól tudod, de a nevetés ugye az nevetés .... :)))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszurd, amit írsz Charlotte. Tesznek a fiúk a vagina méretére, csak a ceruza jó hosszú legyen. Persze, ezt te is jól tudod, de a nevetés ugye az nevetés .... :)))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nagyon szűk. Próbálkozz a rendszeres tágítással. :)))))))

:))) Az ám, igazad van Charlotte. De azt hogyan oldják meg, amikor sürgősen pisilniük kell? :))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 19:14
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ja, valóban így van, de az élelmesebb hapsik annyi csomót kötnek a hosszú cerkájukra, hogy végül rövid de tömzsi lesz

Hátulról próbáltad már! Az talán jobb lenne! csak egy tipp! Egyébként fel a fejjel!
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 18:11

NE aggódj rotakapa! Az én 9 centimhez képest neked óriási. Mondjuk lehetne nagyobb, rendesen érezné a barátnőm, és nem kellene másnak is besegítenie, de ha kell, akkor kell. Ez van. Egyébként, van hogy engem is érez rendesen (bár ritka) Szóval, szerintem a 13 centivel jól el lenne. Egyszer egy 14 évessel volt, (előttem) és neki bőven nagyobb volt. 6cm-vel volt hosszabb mint én, és vagy 1,5-el vastagabb. Hát, majdnem akkor elélvezett, amikor meglátta. Engem hamar lerendezett a lány, de ők még tovább csinálták. Az igazság, hogy engem már nem is zavar. Az mondjuk necces, hogy egy nálam 5 évvel fiatalabb gyerek jobban tud teljesíteni nálam. Mondjuk a szex kicsit nehéz nekem, mert 8,7 "hosszú" 2,3 az átmérője, ráadásul hamar elmegyek, de legaább nem fáj a lánynak. :) A barátnőm nem borotválkozik az intim helyeken, de nekem meg kell, hogy legalább a látszat más legyen. Amikor mással van, olyan mint egy film, ami a 80-as években készült. (mondjuk jól áll neki a szőrös hónalj és punci) Ha én vagyok felül, akkor max 2 perc és végem. Ha ő, akkor meg mindig kicsúszik. Oldalról, meg be sem tudom rakni, mert max. a fejét tudom berakni, ami megint kicsúszik. Így lett, hogy más is besegít. Így mindenki megkapja amit akar.
A hossza vagy az átmérője?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)