ma felmerült bennem egy kérdés. a gate-re csak a 18 cmes farkú pasik léphetnek fel? mert eddig, akikkel pusztán szexről csevegtem, mindannyian ilyen mérettel rendelkeztek. ez valami előírás?:):):):):

Ha a srácok, úgy általában 3 - 4 cm-rel "kitoldva" vallják be méreteiket, akkor sincs semmi baj! MmePrune véleménye nagyon találó! :)
Az meg sem fordul a fejedben,hogy vannak öszinte emberek is?!:)))
szerintem a méretnek nincs lényege, de mondjuk ha 12-13 akkor már van de egy 15-16 cerka is lehet a nők áll ma ha nem egy lusta faszról van szó. Tévedések el kerülése miatt 19cm nekem.
a faszunkrol nem beszélni kell hanem ajakszervek közé tenni :horizontális /vertikális ajkak közé:D
nem, az en farkam 20centi! igaz mar többször voltam tiltolistan!lehet epp ezert???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 22. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 20:32

ma felmerült bennem egy kérdés. a gate-re csak a 18 cmes farkú pasik léphetnek fel? mert eddig, akikkel pusztán szexről csevegtem, mindannyian ilyen mérettel rendelkeztek. ez valami előírás?:):):):):
Na, elmondanám nektek, hogy a 2514 hozzászólás nem ért annyit, mint MmePrune-nek az az egy...

Hali.Az átlagról annyit,hogy a valós,és a férfiak elmindása közti külömbség kb. 5-6cm!!!Sokan mondanak 18 és fölötti számokat és szegény csajok meg néznek,hogy csak a fele van meg!!!:)))Az enyém nem nagy szerintem (16cm)és amikor összejövök egy lánnyal akkor néz,hogy milyen nagy!Én meg néha ugy érzem,hogy lehetne nagyobb is!Nem értem mi értelme van hazudozni!Ugyis kiderül!:)))
tudtommal nekem nem volt ilyen természetű gondom, én a középmezőny felső harmadába tartoztam a csajok szerint...
jogosnak tűnik...
vagy nincs... hisz nem tudhatom hány éves vagy, de a hozzászólásodból ítélve még bőven van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 18:22
Törölt felhasználó (24620)

Teljesen változó...
de állítólag 21 éves korod körülre már biztosan eléri a végkifejletét...
addig meg van időd
addig meg van időd
Teljesen változó...
addig meg van időd
addig meg van időd
inkább orvost kérdezz erről...
Öhh más környezetben nem biztos, hogy szeretném ezt hallani :-)
"A tiéd épp akkora mint az enyém! Lássuk tudod e használni!"
Lord Helmet - Ürgolyhók
:)
Lord Helmet - Ürgolyhók
:)
én már megéltem pár hancúrkát, és volt már átlagos, átlagon felüli és persze aluli is a farkak között. de baromira nincs jelentősége. főleg, ha az ember a minőségre megy. s hogy mennyi az átlag? sajna azt nem tudom. de nem szeretnék nélkületek s anélkül se élni:)
jajajaja!
vhol olvastam, hogy a magy. átlag kb 16 :-)
szóval, átlagon felülivel büszkélkedhetsz barátom!!! (Ez egy válasz uralos üzenetére (2006. 08. 11. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
vhol olvastam, hogy a magy. átlag kb 16 :-)
szóval, átlagon felülivel büszkélkedhetsz barátom!!! (Ez egy válasz uralos üzenetére (2006. 08. 11. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)