Reggel amikor "sátor" alatt ébredek 18cm,és kőkemény, nappal és este már csak 7-8cm puhán.
De a nyelvem mindig "bevetésre" kész.
De a nyelvem mindig "bevetésre" kész.
meg sem kérdezem, hogy a 6 vagy a 12 hüvelyk végett

Egész pontosan 2,54 cm, tehát akkor a normális méret 15,24 és 30,48 cm között van. Hihi, asszem most azonnal elutazom ebbe az országba.

az illatos kert szerint a 6 és 12 hüvelyk közti a norm. számoljatok. azt hiszem 1 hüvelyk 2.5 cm. ha tévednék, javitsatok

Péniszátlag? Fejenként egy... jó esetben.

mi van, Steveke? Gyűjtöd a G.Pontokat??
Számtani vagy mértani átlag?
:-D
Nem baj, ha álmodik, mert alvás után peckesen ébred ;-)
Ez az átlag azért jött ki ennyire, mert te irtó nagyot hazudtál :-))
Nem baj, levonunk 2 centit a végeredményből :-))
(Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 10. 14. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 14. csütörtök 09:21

Ez már pofátlanság!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!
Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!

Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
Rumcajsz, el kell hogy keserítselek a gg népességét vagy legalábbis a fórumozó nők számát illetően. Olyan kevés lány ír ide rendszeresen, hogy 10-12 véleményből még nem lesz reprezentatív felmérés. Kivéve ha valamelyik hölgy mondjuk találkozott már kb. 10-15 ezer úrral :-)))
Nekem öt lányt (magamat is beleértve) sikerült rávennem egy kérdés megválaszolására, pedig kampányoltam rendesen...
Nekem öt lányt (magamat is beleértve) sikerült rávennem egy kérdés megválaszolására, pedig kampányoltam rendesen...
Én nálad edzenék a nyelv orára

miről lennél lemaradva kiscsillag? most kezdődik csak az élet...bassza meg, én már kétszer annyi vagyok! de gondolom te a centire értetted. ha megtanulod jól használni-isten leszel...de a nyelvedre is gyúrj!
miért is ne? :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
miért is?
juj, deeee
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 12:55

Engem is érdekelne, hogy akkor honnan kell mérni! De erről már írtam, de senki nem írta le a szabványt... :)
Ebben teljessen igazad van!!!
ki nem szarja le..a jó szex a pinán mulik nagyrészt..:D
Pina méretétől is függ!!!