az enyém 20-as... az jó?
17 cm :)
Egy átlagos újszülött:50cm,3,2kg fejátmérő kb10cm
És állítólag a punciból jön ki...erre még gyúrunk kell egy kicsit igaz férfitársaim???
És állítólag a punciból jön ki...erre még gyúrunk kell egy kicsit igaz férfitársaim???
Öcsém! Te menj el szexuális tanácsadónak.Ez aztán a magas tudás szint."Akinek nagy van annak nem kell tudni kefélni"Még sokra viheted ennyi ésszel.Vajon hány éves vagy puca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 15:34
Törölt felhasználó (20341)

akinek nagy van annak nem kell tudni kefélni csak benyomja párszor azt kész csajok mondták
Keresem a megfelelő méretű puncit a farkamhoz!
akinek nagy van annak nem kell tudni kefélni csak benyomja párszor azt kész csajok mondták
Mitől tágul ki a csaj ? :/ mert nekem eléggé vastag a branerem, és NEM BÍROM berakni neki mert nagyon fáj neki :/ ötlet ? vagy énvagyok a béna ? nem izgatom fel, vagy mi ?
csáó,nem az a lényeg,hogy mekkora,hanem az,hogy működjön ha kell.

Az átlag hüvelyméret 12-14 cm, tehát egy jó pózban bárki mármire képes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:05

Törölt felhasználó (60564)

Én kifejtem neked, valamivel kevesebb mint 3000 karakterban: semmi!
A mostani barátnőmnek elég rövid hüveje van ha újazom és bedugom tövig az újam akkor érzem a méh száját. Ö mondta még jó is hogy nincs hatalmas farkam mert nem is tudna vele mit kezdeni :-) tehát nállam megtalálta a zsák a foltját.
Oké, hogy mindenki leírja kinek mekkora, de honnan méritek? Felülről oldalról alulról? Sztem a legrövidebb oldalát kell nézni (felülről) hiszen ez a netto érték :) azt tudod kihasználni... Sok haveromnak volt 18-19es farka és mikor normálisan megmérték, kiderül hogy csak 16-17 :)
csá bobi az enyém is kb. akkora mint a tied akkor már nem vagyok egyedül nekem eddig nem volt probléma , hogy ekkora van :-) magyar amatőrök magyar fiúk 1911-es sorozat
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem a 18 még az
1.
Mármint darabra...
Mármint darabra...

Sok helyen olvasom,hogy az átlag : 15-16 Cm .és egy folyóirat szerint,a 15-16 cm-s férfi szerszámot a nők 82%-a szereti,és meg van vele elégedve :D istenem,de jó nekem :)
iszonyú, mint egy elefánt orra!

Nem mindegy ?
Elöbb-utobb mindenki megtalalja az övehez illöt!
Elöbb-utobb mindenki megtalalja az övehez illöt!

A különböző "rassz"-okra nem terjedtem ki, ez csak az európai átlagember, és egy közvélemény kutatás eredménye. Bár európán kivül Pl:
a feketéknek +, a kínaiaknak - , ba van. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 07:20
a feketéknek +, a kínaiaknak - , ba van. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (28391)

a hús- és vérpénisz változatokat én is alá tudom támasztani. és talán az eredmény is reális európai átlagnak, bár a különböző rasszok tekintetében ez igen eltérő.
Teljesen egyetértek, nekem is volt egy partnerem aki odáig volt, mekkora ász vagyok az ágyban... Mint kiderült nagyfarkú elődeim mást sem csináltak mint döftek :) semmi technika... Na persze így nem volt nehéz ásznak lenni, de azért nagyon jól esett... a 16-osom önérzetének.
(Ez egy válasz tread71 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 23:35

Személyes tapasztalat, hogy a csajoknak fogalma sincs arról, mekkora az akkora. Több csaj is azt mondta, hogy szinte csak 20 cm-es farokkal találkozott, aztán lerajzoltam egy A4-re egy 20/5-ös farkat. Hát volt pislogás, azt mondták, hogy ekkora azért nem volt. szóval 15/4-es vagyok, de olykor otthon a hossz még így is sok. Kevesebbet foglakozzatok a mérettel, s többet a partnerrel.A nő teste egy komplett erogén zóna sokféleképpen ki lehet elégíteni, s ebből csak egy a vaginális(ráadásul sokkal gyakoribb a csiklóorgazmus)