És ki írt, Ali vagy Mike?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 08. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 12:14

ez jóóóóó, már valamelyik nap megkaptam mail-ben, de kell hozzá a szöveg: női vonalzó

jah és teljesen elégedett vok vele én is és az eddigi barátnőim is
az enyém 18cm...
én bíztam a GG-sek intelligenciájában, hogy egyedül is kikövetkeztetik
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 08. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 12:14

ez jóóóóó, már valamelyik nap megkaptam mail-ben, de kell hozzá a szöveg: női vonalzó

Nem nem
a tőbbi férfi társad méreteiből lehet átlagot számolni neked nyolc neki harminc nekem tizennyolc és ez így van jól.
(Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 08. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 12:10

Mi számít átlagnak? A reggeli déli és esti méretből kell átlagot vonni?
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 12. 08. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi számít átlagnak? A reggeli déli és esti méretből kell átlagot vonni?
aha,meg lassan hordhatunk push up-os gatyat is-es nemcsak a strandon!
Nyelvem 4cm ,van 13cm vibrátorunk,18cm a péniszem ami veszt a hosszuságából ha teljesen merev (mert elgörbül)és van egy 22cm vibrátorunk.A nyelvemet nagyon élvezi,a kicsi vibrire azt mondja kivülre jó.Az enyimtől el van ragadtatva, bizonyos pózokban még sokalja is 22cm-esről soha nem mond semmit,de én látom,hogy csodálja.
Egy társkereseső topikban megkaptam az én kb 14 cm-es péniszam átlag alatti mert a hölgy szerint az átlag 18 felett van.
Ennek ellent mond, hogy mi a párommal szexbulikon szoktunk résztvenni és nem a méret alapján válogatja meg kedvesem a fiukat én meg a lányokat és ahogy tapasztaltuk igen csak átlagos a 14- cm körüli pénisz, a buli után senki nem panaszkodott soha.
Szerintem a kitartás, állóképesség és a szexhkultura sokkal fontossabb mint a nagyság, bár nem mondom elviselném ha nagyobb lenne , de már nem zavar, hogy ekkora. A párom meg kifejezetten szereti, és ezt nem csak azért mondja mert ezt várnám el tőle, mindent öszintén elmondunk egymásnak.
Ennek ellent mond, hogy mi a párommal szexbulikon szoktunk résztvenni és nem a méret alapján válogatja meg kedvesem a fiukat én meg a lányokat és ahogy tapasztaltuk igen csak átlagos a 14- cm körüli pénisz, a buli után senki nem panaszkodott soha.
Szerintem a kitartás, állóképesség és a szexhkultura sokkal fontossabb mint a nagyság, bár nem mondom elviselném ha nagyobb lenne , de már nem zavar, hogy ekkora. A párom meg kifejezetten szereti, és ezt nem csak azért mondja mert ezt várnám el tőle, mindent öszintén elmondunk egymásnak.
Gondoltam teszek fel képet egy átlagos péniszről. Ha ennél egy kicsit nagyobb, már biztosan nem röhögnek ki ha letolod a gatyád!

Ha egy lány kérdezi,milyen hosszú,s vastag add meg milliméterben! Úgy legalább szebben hangzik egy tőbbjegyű szám.
Nem az a lényeg, hogy mindkét fél kielégüljön? Ha ez megvan, úgysem kezdi méregetni a lány... Ha meg igen, akkor tartunk egy kiselőadást a mérési hibákról...
Sztem nem kéne a méretnek ekkora feneket keríteni (a nők mellméretében sem). Ha jó vkivel együtt, úgyis megtalálhatjuk benne a szépséget...

Sokkal többet számít szerintem, hogy hogy néz ki. Egy átlagos is lehet sokkal esztétikusabb, mint egy kancab*szó :D
Sziasztok. Nekem 14 cm. és idáig még egy nő sem panaszkodott.
A hapsik a farkuk méretével nem eélgedettek a nők meg a cicijükkel. Tisztelet a kivételnek.
sztem meg,ha a nö kisfarku ferfival van azt mondja neki,nem szamit a meret,mind1ikkel lehet örömet szerezni,ha nagyfarkuval van azt mondja,h a meret igenis szamit!
leirnad,h melyik kutatasokrol van szo?en nem talaltam a PubMed-en egyet sem!
leirnad,h melyik kutatasokrol van szo?en nem talaltam a PubMed-en egyet sem!
Hogy mi férfiak mindig a pöcsünkkel vagyunk elfoglalva!!! :) Még méregetjük is! Bár szerintem nincs olyan pasi, aki még sosem mérte volna le... Ahogy tudom, "pontos" eredményt felül lehet elérni, az ágyék és a cerka találkozásáról mérve, de ugye azért ott is lehet 1-2 centi csalni. Hiába, az önbecsapás...