"te,már csak tudod mi?!"
leheet
MÉRGET VEHETSZ RÁ
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 05. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 05. szerda 12:58

Törölt felhasználó (29760)

Ok,ok.
attól, hogy jó duma még lehet igazság is

Ok,ok.
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 04. 05. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

EZ NEM "duma" EZ AZ IGAZSÁG
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 05. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 05. szerda 12:47

jó duma, ez is tetszik

jó duma, ez is tetszik
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 04. 05. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

A "Igazinak" is maradjon valami új. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 04. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 04. kedd 14:26
a popom még szüz, meg még aaaszem egy kicsit az is marad

köszönöm szépen !
(nem :)

Nagyon szép ,ez a kép

15
naa,mit is?:)) mennyi idős volnék szerinted aazt:)))

vigyáz rá nagyon a párom nefélj
& fiatalabbnak érzem magam mint...szted?!

a szááám? hamar
-akkor . ah popóm 25

16 évesen
ő a férjem
őrületes jÓ volt

Chuck Norris hamarabb veszítette el a szüzességét, mint az apja:D "Csak" mellékesen megjegyeztem...:D
Hát elég gázos igaz, az első alkalom ,mert annyira rátud készülni az ember, hogy nagyon:D De nem hiszem hogy mindenkire igaz lenne, hogy két lökés és spricc:) Van ilyen, de majd megszokja ő is :) Amikor engem először lecumiztak, na akkor aztem nem bírom egy pillanatig sem:) Hozzá ér a lány szája és vége:) Ráadásul már vagy 2 órája előtte csókolóztunk, simiztünk stb. Aztán lassan de biztosan elővette, simoggatta, aztán föléhajolt és bevette: Negyven percig bírtam:) Szval nagyobb a félelem, mint amilyen a valódi alap:)
Szia Tweek!
Ezzel nem vagy egyedül! Nekem két barátom van, akik - 23 és 26 évesek - szintén szüzek és hasonlóan gondolkodnak! Akkor fog jönni, amikor nem is számitasz rá!
Ezzel nem vagy egyedül! Nekem két barátom van, akik - 23 és 26 évesek - szintén szüzek és hasonlóan gondolkodnak! Akkor fog jönni, amikor nem is számitasz rá!
26, még nem, és már k.vára szeretném, de nem szeretném k.vával, egy kedves lánnyal...
de túl gyáva vagyok ismerkedni, kezdeményezni, asszem így meg esélytelen....
de túl gyáva vagyok ismerkedni, kezdeményezni, asszem így meg esélytelen....