Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#170   2006. 09. 01. péntek 22:58
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Igen, fent vagyok. Küldj privátot, felveszlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 09. 01. péntek 22:54
Hoppááá!!! Az ötlet nem tőlem van:D Itt láttam kisvideón:D Én csak nyilvános fórumban szörnyülködtem:D Mondjuk tényleg nagy a pszichés ráhatásom a mai fialatokra na. De hát egy példakép élete már csak ilyen:D Am fent vagy iwiw-en?:D Felvennélek:D BÉKE:D
#169   2006. 09. 01. péntek 22:54
X Törölt felhasználó (38040)
Hoppááá!!! Az ötlet nem tőlem van:D Itt láttam kisvideón:D Én csak nyilvános fórumban szörnyülködtem:D Mondjuk tényleg nagy a pszichés ráhatásom a mai fialatokra na. De hát egy példakép élete már csak ilyen:D Am fent vagy iwiw-en?:D Felvennélek:D BÉKE:D
#168   2006. 09. 01. péntek 22:25
Ötleteket adsz itt a gyerekeknek!
ejnye1
Most rohannak a turmixgéphez, mert ugye az istencsászárkirálymoderátor ajánlotta...
vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 09. 01. péntek 22:05
eccer csak:D sztem meg mindenki akkor kefent amikor akar:D mikor meg kihez kinek van gusztusa:D Fene a fajtáját:D Legalább nem lóval kecskével, halottal, turmixgéppel... Ez a világ elég lófasz, ez meg már semmiség:D BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKE:D ..V.
#167   2006. 09. 01. péntek 22:05
X Törölt felhasználó (38040)
eccer csak:D sztem meg mindenki akkor kefent amikor akar:D mikor meg kihez kinek van gusztusa:D Fene a fajtáját:D Legalább nem lóval kecskével, halottal, turmixgéppel... Ez a világ elég lófasz, ez meg már semmiség:D BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKE:D ..V.
#166   2006. 09. 01. péntek 20:50
Az Enigmának írt üzenetem neked is válasz.
#165   2006. 09. 01. péntek 20:49
Nem az anya szón akadtam fel, hanem azon, hogy az apja feleségével csinálja. Az APJA FELESÉGÉVEL!!!

Lehet, hogy a fiúk 10 évesen már érdeklődnek a szex iránt, de olyan kicsik még az igazi szexhez, hogy csak na! Úgyhogy inkább ne is próbálkozzanak vele. (mondjuk az exem 13 évesen vesztette el a szüzességét, de azért az sem 10 már, és beismerte, hogy nem kellett volna...)

És képzeld már el, ha kiderül. Odaáll a férje elé: igen, dugtam a 10 éves fiaddal.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tépem a hajam ettől...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 10:55
"Hát, egy tíz éves kisfiú a mostohaanyjával szexel.
...
Ezt nem kell elmagyaráznom, hogy miért durva."

Szerintem fennakadtál az anya szón!
De a kulcsszó, hogy mostoha!
Számára nem vérszerinti, idegen nő. És 10 évesen? Kb. 6 évesen nyúltam magamhoz először, és 10-12 évesen tudtam (kíváncsi ember előbb utóbb utánajár! :)) is mire jó az az alapfunkción kívül.
És volt, hogy egyik másik tanáromra szálltam el.
Minden fiatal fiút izgat az érett nő, mint olyan.
Egyébként ha bevalljuk ha nem, a pedofília is fellelhető mindenkiben (annak ellenére, hogy a köv 20 hozzászólásból 8 pedónak bélyegez majd és hangoztatja, hogy ő aztán nem!), csak súlyosabb esetben van akinek ez 12, 10, 8 éves kor alá süllyed. Őszintén ki nem bámult még meg 13-14 évces lányt az utcán. Ma már úgy néznek ki mint egynémelyik érettségiző csajszi, csak ha megszólalnak esik le a tantusz, de törvényileg ez még pedo.)
Ugyanez érvényes az alábbi esetben, csak fordítva. Simán elképzelhetőnek tartom, hoyg egy 10 éves fiú szexeljen a mostohaanyjával. Nem úgy tekint rá, mint "Anyura" (az egyszemélyes misztikus intézményre), hanem pótmamámra aki Apu (a másik egyszemélyes intézmény) felesége.
És 10 évesen a fiúk kb 80% biztosan használta már pisilésen kívül másra is. És a fantáziában 10-ből egyszer biztosan nem csak az osztálytársnők tűnnek fel, hanem pl. a tanárnéni (hogy a fentebb említetthez igazodjak).

Így ez nem is lehetetlen, és nem is tartom elítélendőnek. Igaz BTK szerint az, meg káros lehet a pszichés fejlődésre. Hát nem tudom. Lányoknál biztosan káros, sőt! De fiúknál akik 10-12 éves koruktól fogva (főleg a mai világban) már láttak sőt egynémelyikük fogott is már puncit, biztosan tudják hogy mit lehetne oda bedugni és milyen jó is lehetne az.
Én 12 éves korom körül már tudtam, és szerintem mindenki más is aki ide írkál.
Most jut eszembe! 10 évesen még nem valószínű, hogy van magömlése. Akkor még gyerekük sem lehet és nem kell a gumival sem bajlódni. :D
(Tudom ez egyesek szeribt morbid poén volt. De én egy temetésből is tudnék viccet csinálni. Főleg a sajátomból. Azt hiszem fogok is :D)
#164   2006. 09. 01. péntek 17:51
ezerjó ezerjó
évszámpt?
#163   2006. 08. 12. szombat 20:39
X Törölt felhasználó (24620)
Charlotte messze jár, egy ideig nincs gépközelben...
#162   2006. 08. 12. szombat 20:23
kisangyalka kisangyalka
Ezt a 10eves temat jol kifejtetted. Mondjuk a mai vilagban talan mar tenyleg nem is olyan hihetetlen, ahogy elnezegetem a kisfiukat az utcan. Neha azt talalgatom, hogy vajon mik mehetnek egy egy osztalykirandulason. :-Dbar egy 10eves mondjuk meg nem minden esetben fejlett szerintem a sexre, de egy 12-13evesrol mar sajna el tudom hinni. Nem beszelve a lanyokrol. Sokat ha nem ismernek bizony joval tobbnek velnem mint amennyi. Es sajnos sok pasi nem tekinti akadalynak hogy az adott lanyka nem tobb 12-13nal.
Viszont en egy nagy problemat latok a tul koran kezdesben, foleg lanyok szempontjabol, nem tanuljak meg becsulni a testuket, es a pasik se tartjak tiszteletbe oket. Aki jon, azzal mennek. A fiuknal viszont nagy bajt nem okoz, de mig kialakitjak sexkulturajukat azert meg jo par evbe telik.
Mindenesetre jobb varni, legalabb mig az ember feje beno. Mert akarhogy is nezzuk, azert egy 10-12eves emberke gyerek.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 10:55
...

Számára nem vérszerinti, idegen nő. És 10 évesen? Kb. 6 évesen nyúltam magamhoz először, és 10-12 évesen tudtam (kíváncsi ember előbb utóbb utánajár! :)) is mire jó az az alapfunkción kívül.
Egyébként ha bevalljuk ha nem, a pedofília is fellelhető mindenkiben (annak ellenére, hogy a köv 20 hozzászólásból 8 pedónak bélyegez majd és hangoztatja, hogy ő aztán nem!), csak súlyosabb esetben van akinek ez 12, 10, 8 éves kor alá süllyed. Őszintén ki nem bámult még meg 13-14 évces lányt az utcán. Ma már úgy néznek ki mint egynémelyik érettségiző csajszi, csak ha megszólalnak esik le a tantusz, de törvényileg ez még pedo.)
Ugyanez érvényes az alábbi esetben, csak fordítva. Simán elképzelhetőnek tartom, hoyg egy 10 éves fiú szexeljen a mostohaanyjával. Nem úgy tekint rá, mint "Anyura" (az egyszemélyes misztikus intézményre), hanem pótmamámra aki Apu (a másik egyszemélyes intézmény) felesége.
És 10 évesen a fiúk kb 80% biztosan használta már pisilésen kívül másra is. És a fantáziában 10-ből egyszer biztosan nem csak az osztálytársnők tűnnek fel, hanem pl. a tanárnéni (hogy a fentebb említetthez igazodjak).

Így ez nem is lehetetlen, és nem is tartom elítélendőnek. Igaz BTK szerint az, meg káros lehet a pszichés fejlődésre. Hát nem tudom. Lányoknál biztosan káros, sőt! De fiúknál akik 10-12 éves koruktól fogva (főleg a mai világban) már láttak sőt egynémelyikük fogott is már puncit, biztosan tudják hogy mit lehetne oda bedugni és milyen jó is lehetne az.
Most jut eszembe! 10 évesen még nem valószínű, hogy van magömlése. Akkor még gyerekük sem lehet és nem kell a gumival sem bajlódni. :D
(Tudom ez egyesek szeribt morbid poén volt. De én egy temetésből is tudnék viccet csinálni. Főleg a sajátomból. Azt hiszem fogok is :D)
#161   2006. 08. 12. szombat 19:49
ezerjó ezerjó
chalotte légyszives reagáléj !!!!
#160   2006. 08. 11. péntek 10:55
Mr.Enigma Mr.Enigma
...

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 11. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 07. 11. kedd 21:50
Hát, egy tíz éves kisfiú a mostohaanyjával szexel.
Erőteljesen kiskorú gyerek az apja feleségével.
Ezt nem kell elmagyaráznom, hogy miért durva.
Ez az.
#159   2006. 08. 11. péntek 08:46
ezerjó ezerjó
miért?
#158   2006. 07. 31. hétfő 21:20
ezerjó ezerjó
MÉGIS?
#157   2006. 07. 14. péntek 10:49
ezerjó ezerjó
sana régen
#156   2006. 07. 11. kedd 22:45
méreteskékeres27 méreteskékeres27
én 16 évesen december 24.-én(szenteste) veszítettem el a szüzességem a barátnőmmel(neki is az első volt) és azóta is együtt vagyunk és azóta már kívülről fujjúk (ő inkább szívja) egymás testét!
#155   2006. 07. 11. kedd 22:26
X Törölt felhasználó (21812)
Hanem hogyan?
#154   2006. 07. 11. kedd 21:56
ezerjó ezerjó
én nem igy fogtam ill. fogom fel
#153   2006. 07. 11. kedd 21:55
ezerjó ezerjó
NEMSZOKÁSOM KAMUZNI DE MÉRT IS TENÉM
#152   2006. 07. 11. kedd 21:51
X Törölt felhasználó (24620)
Nagyon remélem, hoyg csak kamuzol...
#151   2006. 07. 11. kedd 21:50
X Törölt felhasználó (21812)
Hát, egy tíz éves kisfiú a mostohaanyjával szexel.
Erőteljesen kiskorú gyerek az apja feleségével.
Ezt nem kell elmagyaráznom, hogy miért durva.
Ez az.

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 10. 10. hétfő
Üzenetek: 450db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 04. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!