16 éves voltam ,és nagyon szerelmes
Elötte többször próbálkoztunk , de mind ketten szüzek és amatőrök voltunk így sosem jött össze "rendesen". Jó volt ..semmi rossz emlék

13 évesen egy 19 éves fiuval. nemvolt rossz, nembántam meg.
Sajnos későn 22 évesen
a csaj nem tudta, hogy szűz vagyok, már a buszon förtöltem vele, pesten fel hívott a kolesz szobájába
, és ott megesett
. De viszont sokk önbizalmat kaptam tőle. Azóta már többször is megvolt
, és még mások is
!

Nem tudom mi számít későnek, Én 16 voltam mikor megtörtént. Ha őszinte akarok lenni be kell vallanom kicsit nagyon béna voltam. A csaj irányított azt se tudtam mit kell csinálni ( Ő akkor 29 éves volt ). Az igazat megvallva sokkal jobbra számítottam. De lehet hogy zavarban voltam és azért nem élveztem annyira.

En 19 evesen. Eleg keson jott ossze es eleg nehezen. A csaj nem tudta hogy szuz vagyok, aztan mikor elmondtam neki, el sem hitte. De eleg szar volt. Nehezen adta be a csaj a derekat, amolyan "rendes lany" volt, vagy en nem vagyok eleg jokepu.
))
Tiz ev mulva a csaj ismet jott mosolyogni, de mar o nem kellett nekem.

Tiz ev mulva a csaj ismet jott mosolyogni, de mar o nem kellett nekem.
en eleg keson az eskuvonk utan., az addigi baratnoim mikor meglattak ki nevettek "ne haragudj csikket nem szivok- vagy majd ha megnol szolj"szavakkal elkuldtek.
Kezet foghatunk, én is már 22 voltam: a házinénim, akinél albérletben laktam, kiugrott apáca volt, ő akkor 35 évesen vett kezelésbe. Akkortájt naponta friss feketével, kupica pálinkával és saját magával ébresztett. Nagyon jó időszak volt
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2009. 06. 28. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 28. vasárnap 22:10

Sajnos későn 22 évesen
a csaj nem tudta, hogy szűz vagyok, már a buszon förtöltem vele, pesten fel hívott a kolesz szobájába
, és ott megesett
. De viszont sokk önbizalmat kaptam tőle. Azóta már többször is megvolt
, és még mások is
!

16 voltam, most 24 és azóta is azzal a sráccal vagyo, sőt össze is házasodtunk

Én 16 voltam mikor megtörtént.
Csibecica!
és hogy történt? valamit mesélj róla... (Ez egy válasz CSIBECICA2 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és hogy történt? valamit mesélj róla... (Ez egy válasz CSIBECICA2 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
15 évesen és nem bántam meg, ma is szép emlék.
én 14 múltam és nem lesz szép emlék sosem. de talán ez kellett ahhoz, h az legyek, aki vagyok... tanultam ebből is.
mert ki , mi lettél a trauma miatt? kurva tán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 10. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 10. szombat 11:51
Törölt felhasználó (33028)

én 14 múltam és nem lesz szép emlék sosem. de talán ez kellett ahhoz, h az legyek, aki vagyok... tanultam ebből is.
14 éves voltam
Én 15 éves voltam, hiányoznak néha azok a szép idők

Nem nagyon tudom, mert éppen aludtam.

Na ezt meséld el kérlek. Akkor hogy jöttél rá? Átment rajtad a fél kollégium, vagy mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 02. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 02. szerda 19:31
Törölt felhasználó (335752)

Nem nagyon tudom, mert éppen aludtam.

17. Házibuli.
Nem a legszebb emlékem...

Most röhögni fogtok: Én kétszer vesztettem el... 18 voltam.
Először, igazából nem történt semmi, mert a csaj 3 évvel volt idősebb és belátta, hogy nem biztos, hogy vele kéne elvesztenem (pasija volt és 2 hét múlva dobott is,mert a pasija kidobta, és csúnyán kiakadt).
Aztán másodszor 4-5 hónappal később... Nem volt nagy élmény, azóta is az elsőt tartom az igazinak, pedig semmi se történt, a másik lánnyal meg még 1,5 évig együtt voltam.
Először, igazából nem történt semmi, mert a csaj 3 évvel volt idősebb és belátta, hogy nem biztos, hogy vele kéne elvesztenem (pasija volt és 2 hét múlva dobott is,mert a pasija kidobta, és csúnyán kiakadt).
Aztán másodszor 4-5 hónappal később... Nem volt nagy élmény, azóta is az elsőt tartom az igazinak, pedig semmi se történt, a másik lánnyal meg még 1,5 évig együtt voltam.
19 és fél éves voltam , a lány meg 20, és majdnem két óráig tartott, a végén a lány nem ment el, de neki ennyi fizikailag volt elég, azt mondta kössz szépen ő nem birja tovább, én nekem meg kézzel befejeztük