A templomkertben 19 évesen! Isten színe előtt!

Egy sport pályán 14 évesen!
Egy héttel a 14. szülinapom előtt. Kicsit megsűrgettem az ajándékom

16 voltam
én 15 voltam és egy házibuliban egy 17 éves lánnyal aki szintén szűz volt még...hú de rég volt már...28 leszek mindjárt de minden pillanat előttem van
16 evesen egy 18 eves lannyal, csak kar hogy daniaban lakik
14 éves lehettem kb...
Nem volt nagy élmény - strandon, kapkodva. De nem sokkal később buli után már tlegesen "élesben"...
Nem volt nagy élmény - strandon, kapkodva. De nem sokkal később buli után már tlegesen "élesben"...
18 évesen, a storit, ha érdekel benneteket megaláljátok a tortenet.hu-n skodában vesztettem el cím alatt.
19 voltam.
21 voltam, a csaj meg gyönyörű, kedves, és 25. Annyira ideges voltam már, hogy nem állt föl rendesen, alig tartott egy percig, és le is kókadt. Nagyon sokat görcsöltem már rajta előtte, így totál ideg voltam. Aztán a második már nagyon rendben volt!
Ha valaki szeretné hogy gyengéden átsegítsem a nagy eseményen,, küldjön üzit.

17 évesen egy olyan lánnyal, aki nagykanállal habzsolta az életet ( férfiakat).
17

Asszem 16 évesen egy Gyönyörű lánnyal kb.21 volt

2-3 héttel a 16. születésnapom előtt egy 17 éves csajjal. Persze örültem, hogy végre meg volt az első, de egyébként elég szar volt. El se tudtam menni benne. Csak toltam neki vagy félórát, aztán inkább rágyújtottam.
Az a poén, hogy azóta is dugunk időnként immár 18 éve. Persze már nem vagyunk olyan bénák!
Az a poén, hogy azóta is dugunk időnként immár 18 éve. Persze már nem vagyunk olyan bénák!
És még mindig rágyújtasz utána? Vagy már leszoktál a cigiről?
(Ez egy válasz Logosz üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 31. vasárnap 20:48

2-3 héttel a 16. születésnapom előtt egy 17 éves csajjal. Persze örültem, hogy végre meg volt az első, de egyébként elég szar volt. El se tudtam menni benne. Csak toltam neki vagy félórát, aztán inkább rágyújtottam.
Talán 18 lehettem, De nem vagyok biztos mert egy mondjuk totálkáros (részeg) srác vopltam akkor. A csaj szerint azért öszejöt valami. Én nem tudom csak arra emlékszem, hogy bementünk a szobába.
én a 18. születésnapom előtti nap
17 évesen egy 43 éves nővel, és nagyon jó volt.
, nem volt kurva

Mivel elég gátlásos, szorongós vagyok, +mackós alkatom van, ebből jönnek a gátlások, ezért sajna elég későre sikerült, megszabadulnom ettől a bélyegtől, 23 évesen történt, idén, egy 34 éves örömlánnyal, mivel egy nagy szerencse hatására sikerült előtte őt megismernem, rengeteget dumáltunk, kialakult egy kölcsönös szimpátia, megtörtént a dolog, nagyon kedves volt, aranyos, számomra örök, és nagyon szép emlék marad. Sose fogom megbánni hogy így történt, hogy Vele. Hülyén hangzik de mivel előtte előtte elég sok "szakirodalmat" olvastam, főleg a puncinyalásról, ezért neki is jól esett, kb 20 percig csak én kényeztettem őt, szóval igen jól esett neki... ami meglepett nagyon hogy nem durrantam el percek alatt, sőt, az 1 óra alatt el se élveztem, valószinűleg a szorongásos miatt, nem tudtam teljesen kikapcsolni, a gumi se volt a legjobb, már érzetre. Szóval tökéletes happy end nem lett a vége, de utánna jópár napig, igen-igen idióta vigyorral járkáltam
Szerencsém volt hogy kifogtam egy ilyen kedves, empatikus szolgáltatót, szép élmény volt, és nem bánom!!!

16 voltam és 9 hónapja együtt a sráccal. Nem volt a legjobb, de arra rájöttem, hogy tud ez hűdejó is lenni....hát lett. És a mai napig hálás vagyok a srácnak, hogy méretileg "el lettem rontva".