hát közöm nem sok van hozzá,de eddig velem mind2en jó fejek voltatok... sőt... te még jól is nézel ki... (tomot nem az én feladatom pontozni ilyen szempontbol:))) )
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 14. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Aha...köszi!:)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 10. 14. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 20:01

khmm, nem mintha nem szarnám le h ki mit gondol...:) amugy meg azt nem hinnétek el benne, hogy én 20 évesen NEM AKARTAM azzal a nővel,de mégis csináltam valamit, bár nem sokat... na meg azt se hiszitek el h van olyan nő aki fölizgult rám...:D szal az első dolgot egy szinte ismeretlen nővel scak egyetlen szervem akarta...de ő győzött:DDDDDDD

Pedig úgy emlékszem h. az első fórumos hozzászólásaid után probáltam "észt osztani", azt hiszem a fiatal korod miatt.. de természetesen mindez a múltté... örülök h. újra itt láthatunk, olvashatunk kis családunk körében!

hát közöm nem sok van hozzá,de eddig velem mind2en jó fejek voltatok... sőt... te még jól is nézel ki... (tomot nem az én feladatom pontozni ilyen szempontbol:))) )
:) jolvan,jó szórakozást, biztos írtam is pár baromságot:DDD
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 15. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 15. szombat 08:20
Köszönöm kedvességedet... hm.. most így kora hajnali órán jól esett a bókod.
Pedig úgy emlékszem h. az első fórumos hozzászólásaid után probáltam "észt osztani", azt hiszem a fiatal korod miatt.. de természetesen mindez a múltté... örülök h. újra itt láthatunk, olvashatunk kis családunk körében!

na látjátok Ő korán kezdte, nem mint Én
hozzá képest már öreg voltam

hozzá képest már öreg voltam

Asszem 16 lehettem a lány pedig 14... ügyetlenek voltunk, de nagyon lelkesek :) Csodálatos egy dolog volt.. így utólag :)
ez jó topic :] 17
És akkor én meg csodálkozom , hogy miért van szükséged csoportos kielégülésre.

na bazzzeg ez joooooooooooooo!
autóban és a szunyogok csipték a seggem
tom, legalább neked lehetne annyi eszed, hogy nem adod a hülyegyerek alá a lovat. Nem kell észrevenni és elkopik magától.

Vegyél egy műfütyit,és azt használd!!!Ha ügyesen csinálod talán nem tűnik fel a csajnak!Csak vigyázz nehogy rezegjen,mert akkor már érdekes lesz!

Én csak arra tudok következtetni,hogy ha ennyit parázol,sosem lesz csajod!!!!!!!!
na figyelj ide kishaver amit csinálsz az már tényleg hülyegyerek figura, hagyd már abba ezt a műbalhét, szerintem Te csak ki idegelni szeretnéd a társaságot.

olyan jóóó , hogy napi 1-2x olvasok csak forumot :D sose tudom ki miért feszít

Arról, hogy hülyék vagyunk, igen is tehet a kedves mama!
Engem spec. a nagyanyám ejtett a fejemre (de szó szerint), de ez egykutya...
Ahogy ezt a kisfickót elképzelem, nem csak a péniszének méretével lehet gondja.
Legszívesebben javallanám neki, hogy próbálja használni (arra amire és ahogy sex terén kell) és amint az a pudingnál is lenni szokott, evés közben fog rájönni a jóra, a nagy, közhely szintű igazságra>> nem a méret a lényeg.
Ja, javallanám neki, de nem állok vele szóba..
Ja, és még a pattanásai is lehet, hogy elmúlnának...

tom1019
én ki adtam a szavazatom már milónka ra
tul sok témára terjed ki kis farok koplexusa
gyanum hogy direk.
milónka grrrr állj le.
én ki adtam a szavazatom már milónka ra
tul sok témára terjed ki kis farok koplexusa
gyanum hogy direk.
milónka grrrr állj le.

Nekem a "meztelenkedéssel" nem volt gond...
A vicc az, hogy egy év alatt sosem említettem neki (15 éves volt) a szexet (márminthogy a coitust), nme is akartam...
Annyi minden mást csinálhattunk volna (és csináltunk (csináltam)) még... (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 18:11
A vicc az, hogy egy év alatt sosem említettem neki (15 éves volt) a szexet (márminthogy a coitust), nme is akartam...
Annyi minden mást csinálhattunk volna (és csináltunk (csináltam)) még... (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Be kell vallanom, bár kicsit píronkodva...
20-éves koromban.
Nem azért, mert balfék voltam, vagy ocsmány, hanem mert szégyenlős.
Nem mertem levetni a gatyámat a lány előtt,(na ,nem a "vonalkód" miatt,) vagy ha megfogta, vagy be akarta kapni akkor annyira zavarba jöttem, hogy lekonyult...
Mígnem egy 4-évvel idősebb lány agyafúrtan rá vett a dugásra. Jól begerjesztett,( de nem piszkálta a fütyikémet) azután meg ellenkezett, természetesen előtte megkínált egy kis pezsgővel.
20-éves koromban.
Nem azért, mert balfék voltam, vagy ocsmány, hanem mert szégyenlős.

Nem mertem levetni a gatyámat a lány előtt,(na ,nem a "vonalkód" miatt,) vagy ha megfogta, vagy be akarta kapni akkor annyira zavarba jöttem, hogy lekonyult...

Mígnem egy 4-évvel idősebb lány agyafúrtan rá vett a dugásra. Jól begerjesztett,( de nem piszkálta a fütyikémet) azután meg ellenkezett, természetesen előtte megkínált egy kis pezsgővel.
16 bazzz... még k_vára ráér...
Ja, azt gondolom mondanom sem kell, hogy most is szűz vagyok és "tök jó így"... vagyis inkább egyáltalán nem zavar...
És ha majd lesz valaha valakim és szeretni fogom (na ettől már inkább félek) akkor leszarom, hogy épp hány éves vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 28. péntek 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 01:48
És ha majd lesz valaha valakim és szeretni fogom (na ettől már inkább félek) akkor leszarom, hogy épp hány éves vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 28. péntek 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nekem a "meztelenkedéssel" nem volt gond...
Annyi minden mást csinálhattunk volna (és csináltunk (csináltam)) még...
Annyi minden mást csinálhattunk volna (és csináltunk (csináltam)) még...