A szüzesség elvesztése az Nemzetiség,és kúltúra függő

Szerintem se igaz! Nekem semmi gond nem volt ilyen téren első alkalommal.
Nem igaz!
Nekem elsőnél nem volt ilyen probléma.
Csak annyit kell tudnod, hogy mikor jön el az a pillanat amikor elmennél. Akkor lehet lassítani megállni kiszállni, és nem fog ez a veszély fenyegetni. De hoyg egy bedugástól elszállj. Nem hinném. Max ha már rákaptál a jóra és túl vagy egy éves kihagyáson és rá se rántotál a bohócra. Na akkor lehet hoyg előfordul ilyen. PErsze ez megint egyénfüggő. Van ismerősöm (srác) aki egy óra folyamatos (megállás/lassítás nélküli) pumpálás után sem tud elmenni. Ami a kínos. Ezt nem büszkélkedve mondta, hanem panaszkodva. Ez pl. már inkább egészségügyi probléma. Tehát nagyon egyénfüggő.
Nekem elsőnél nem volt ilyen probléma.
Csak annyit kell tudnod, hogy mikor jön el az a pillanat amikor elmennél. Akkor lehet lassítani megállni kiszállni, és nem fog ez a veszély fenyegetni. De hoyg egy bedugástól elszállj. Nem hinném. Max ha már rákaptál a jóra és túl vagy egy éves kihagyáson és rá se rántotál a bohócra. Na akkor lehet hoyg előfordul ilyen. PErsze ez megint egyénfüggő. Van ismerősöm (srác) aki egy óra folyamatos (megállás/lassítás nélküli) pumpálás után sem tud elmenni. Ami a kínos. Ezt nem büszkélkedve mondta, hanem panaszkodva. Ez pl. már inkább egészségügyi probléma. Tehát nagyon egyénfüggő.
Vann benne igazság nekem a legelsőnél nem, de utána szinte még be sem dugtam aztán elszáltam olyan nagyon kívántam
Én 15 éves voltam és egy nagyon csinos lánnyal történt. Ő emlékeim szerint akkor 19 volt.
Mindkettem jól éreztük magunkat. Szép emlék. :D
Mindkettem jól éreztük magunkat. Szép emlék. :D
16 éves voltam, a szomszéd "nénivel", Ő 34 volt. A férje, mint egy telefonfülke! Fél év múlva kitudódott a dolog ,-legközelebbi találkozáskor, így köszöntött : Szia sógor !! Azt hittem ,megáll a szivem.
az "vót mán"rég
Kb. 10 évvel ezelött. Vagy még régebben? Éppen masztiztam.

hát Iván... ezt nem tudod? hát a szülés előtt 9 hónappal dugott először és ez lett az eredménye

Nézem-nézem a tévét,és csak ámulok,azt mondja a c.....-lány,hogy 13-évesen szültem,na akkor arra is kiváncsi lennék,hogy mikor dugott elősször,eszem megáll,de tényleg,még a mesekönyvet olvasná ha az én gyermekem lenne,de dúrva-nem???
Nekem 14éves koromban sikerült az eset egy 6hónapos kapcsolat uttán persze nem lett vége még tartott vagy 1évig.Nagyon nehezen ment az első de bele jötünk.Azonban meg kell hagynom nem az első lány volt a legnagyobb élmény:)
Ezzel maximálisan egyetértek
egyébként 21
egyébként 21
Kb fél éve, 16 évesen, azzal a dögös szexi csajjal,akivel még mindeg együtt vagyok!
a többi kérdés ugyanugy felesleges, pl hogy kinek mekkora a farka, a nagy mell-e a jó, vagy hogy jó-e a csoportos szex!!!!!!! minden kérdésre mindenkinek egyéni válasza, de inkább csak véleménye van. egyik sem lehet igaz más emberre!
amugy meg 20 évesen, suzukiban, a nő26volt és aznap láttam először és utoljára:///
amugy meg 20 évesen, suzukiban, a nő26volt és aznap láttam először és utoljára:///
én 24 vagyok és még az vagyok. valami jo csajjal akarom először
Ez a topic már rég nem arról szól, hogy ki mikor vesztette el ha jól látom. Talán tereljük vissza a témát.
Én 19 voltam, amennyire emlékszem jó volt. :D
Én 19 voltam, amennyire emlékszem jó volt. :D
és tényleg :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 28. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 12:28
Törölt felhasználó (29760)

válaszoltam

válaszoltam
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 28. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd ha válaszolsz az emilemre :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 09:34
Törölt felhasználó (29760)

eccer, eccer, ?????? miccor

eccer, eccer, ?????? miccor
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)