"mert ahogy írsz, az inkább elég sok kérdést vet fel bennük"
Milyen kérdéseket?
Milyen kérdéseket?
Milyen kérdéseket?
Pl. azt mindenképp, hogy egy valódi embert tisztelhetünk nicked mögött, vagy egy okosan kitalált fölépített virtuális karaktert, amit a mi tesztelésünkre hozott létre valaki, viccből, csak úgy, vagy épp kutatási céllal.
De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 12. szerda 13:54

Pl. azt mindenképp, hogy egy valódi embert tisztelhetünk nicked mögött, vagy egy okosan kitalált fölépített virtuális karaktert, amit a mi tesztelésünkre hozott létre valaki, viccből, csak úgy, vagy épp kutatási céllal.
De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)

"mert ahogy írsz, az inkább elég sok kérdést vet fel bennük"
Milyen kérdéseket?
Milyen kérdéseket?
Direkt vártam, hogy más válaszoljon a kérdésre, de úgy látom más is azt látja amit én. Ha ezek után sem gondolkozik el, akkor tényleg menthetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 08:45
Törölt felhasználó (745787)

Milyen kérdéseket?
De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény.

De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény.
Hát ez elég egyértelmű!
De abból, ahogy nem reagál semmire, hanem fújja a magáét, inkább az derül ki, hogy szívatnak bennünket. Vagy irtó nagy bajban van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 13:35

De abból, ahogy nem reagál semmire, hanem fújja a magáét, inkább az derül ki, hogy szívatnak bennünket. Vagy irtó nagy bajban van.

Törölt felhasználó (69371)

Direkt vártam, hogy más válaszoljon a kérdésre, de úgy látom más is azt látja amit én. Ha ezek után sem gondolkozik el, akkor tényleg menthetetlen.
Hímbivaly!
Mégis milyen választ vársz, hogy szociópata vagy, meg pszichopata. Nem írok semmit kész, lesz.rom.
Mégis milyen választ vársz, hogy szociópata vagy, meg pszichopata. Nem írok semmit kész, lesz.rom.
Én nem választ várnék, hanem változást!
De nem az én dolgom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 15:39
De nem az én dolgom!

Hímbivaly!
Szia!
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 11. kedd 07:15
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem csak ez a kétválasztásom van: A, Prosti, és remélem, hogy jól alakul majd utána a dolgok, megszabadulók a bélyegtől.
B, Függetlenítem az életemet a nőktől, olyan dolgokba temetkezem, amig fontosak nekem, és a lehető legmagasabb szinten (saját magamhoz képest) űzöm őket, és nem még az agyamnak sem ideje a "nőkre gondolni".
B, Függetlenítem az életemet a nőktől, olyan dolgokba temetkezem, amig fontosak nekem, és a lehető legmagasabb szinten (saját magamhoz képest) űzöm őket, és nem még az agyamnak sem ideje a "nőkre gondolni".
Én 23 voltam, csúnya srác vagyok, fizettem, hogy kiverjék. Aztán másnap írt a csaj, hogy elvenné. kb két hét múlva beleült. De nem változott nagyon utána semmi
Ez nagyon szép.....tetszik!
(Ez egy válasz Piti üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 07:35

Én 20 voltam, Ő 16.
Másfél éve együtt jártunk, hetente többször élveztünk el pettingelés közben, de nem engedte, hogy megdugjam,(pedig Én nagyon akartam), mert nem szedett gyógyszert és úgy gondolta, hogy nem jött el az ideje.
Eljött a pillanat, hogy már Ő is nagyon akarta, gumit húztam, ráfeküdtem a gyönyörű testére és mire beraktam volna, telelőttem a gumit. Igazából dugás nem volt, akkor is egy életre szóló élmény.
A következő már jobban sikerült, de az sem tartott tovább 5 percnél.
Elment íratott fel gyógyszert, azóta is szeretkezünk, csak egy kicsit ritkábban, de mindig elvezetjük egymást a csúcsra.
Most 46 éves vagyok, Ő meg a feleségem.
Annak idején megérte másfél évet várni.
Másfél éve együtt jártunk, hetente többször élveztünk el pettingelés közben, de nem engedte, hogy megdugjam,(pedig Én nagyon akartam), mert nem szedett gyógyszert és úgy gondolta, hogy nem jött el az ideje.
Eljött a pillanat, hogy már Ő is nagyon akarta, gumit húztam, ráfeküdtem a gyönyörű testére és mire beraktam volna, telelőttem a gumit. Igazából dugás nem volt, akkor is egy életre szóló élmény.
A következő már jobban sikerült, de az sem tartott tovább 5 percnél.
Elment íratott fel gyógyszert, azóta is szeretkezünk, csak egy kicsit ritkábban, de mindig elvezetjük egymást a csúcsra.
Most 46 éves vagyok, Ő meg a feleségem.
Annak idején megérte másfél évet várni.
14 voltam, és nem volt jó, fájt és nem élveztem.
Az én véleményem pedig az - ahogy már korábban is írtam -, hogy nyugodtan menyj el. 10 - 15 ezer forintos kiadás, nem a világ vége és jó esély van rá, hogy megfogsz nyugondi. Legalábbis nálam ez volt a helyzet, mégha maga a "történet" nem is volt egy húde nagy élmény, de legalább nem paráztam utána. sőt utána bátrabb lettem a lányoknál... Szóval nekem bejött a dolog. Nem gondolkodd túl a dolgot.
(Ez egy válasz vastag.metélt üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 23:13

Szia!
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted.
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted.
"jó esély van rá, hogy megfogsz nyugondi. Legalábbis nálam ez volt a helyzet, mégha maga a "történet" nem is volt egy húde nagy élmény, de legalább nem paráztam utána. sőt utána bátrabb lettem a lányoknál... Szóval nekem bejött a dolog. Nem gondolkodd túl a dolgot. "
Na pontosan ezt várnám el a dologtól semmi többet!
"Tudni a szexet A-Z-ig!" Jaj hagyjál már nekem ez nincs a fejemben.
Na pontosan ezt várnám el a dologtól semmi többet!

15 voltam, tulajdonképpen szar volt

Hat en kkb 13eves lehettem de nem nagyon emlexem ra

33 vagyok és még az vagyok
sziasztok,en 14 voltam,nem felejtem el soha eleg vicces volt: szoval......14 eves voltam,februar 14,Valentin's day,es ugy nev napom
))) be vallom egy prostival voltam,o 18 volt es 4 honapos terhes: ''ja es kint vart batyam'' na szoval,a csaj kerdezte hogy akarom hogy le szopjon,en anyira izgatott voltam hogy semmit nem ertettem mit mondot.o latta izgatott vagyok es probalt segitteni,el kezdett vetkoztetni.ugye mivel tel volt eleg sok ruha volt rajtam.kb fel ora mig le vetkoztem: az aktus az kb......3 perc franciaval egyut: el kezdet szopni,ahogy ereztem forro leheletet,egybol be is dagadt
akkor o monta hatulrol dugjam be mert ugye terhes es faj.persze ugye benaztam,azt'se tudtam hova kell dugni: majd o be dugta,parat loktem es anyi voltam: a csaj mosolygot hogy gorsan le rendezett.na ugy most mig fel oltoztem,kb 30 perc.szoval........le vetkozes es fel oltozes 1 ora.az aktus....3 perc
DD szepen el bucsuztunk meg koszontem es ki jottem.anyira remegtem hogy cigit nem birtam meg gyujtani. batyam mikor meg latott,azt monta'' birod te a strapat kiss ocsem''
ugye o nem tudta mi tortent oda bent

13 voltam,és ő is,bénáztunk is,kiszakadt az óvszer is,és befolyt,aminek nem kellett folynia,szerencsére anyukája tök jó fej volt,és elment a kórházba,és felíratta az esemény utáni bogyót,nem tudom nélküle mi lett volna....
17 voltam, ő is. Első szerelem volt
Igaz, őszinte, érzelemdús. Az első alkalom is jó volt, na de ami utána jött........az volt az igazi
2 kisebb megszakìtással kb 3 évet voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást. 7 évembe került kiheverni a szakìtást. Barátok maradtunk, néha összefutottunk, ha hazajött........csodálatos esték voltak........kb 5 éve meghalt :( vele együtt magamból is egy darab.....

Nem voltam az a fajta, aki akkora jelentőséget tulajdonít az első szexnek. Csak dugni akartam már 13 éves korom óta. Bulikban az évek során volt jó pár lány, akivel meg is tehettem volna, de mindig valami közbejött. "Odáig" sose jutottunk el. Aztán 15 évesen lett egy komoly kapcsolatom, és hálát adok az égnek, hogy fél év járás után vele vesztettem el
mindketten szüzek voltunk még, persze bénáztunk is sokat. Mégis sokkal jobb így, ilyen intim körülmények között (nem buliban, részegen, egy olyan lánnyal, aki legfeljebb is csak ismerős). Tehát én 16 évesen vesztettem el a barátnőmmel

már 10 éve, amikor először voltam itt