13 évesen a csaj meg 15 volt, de nem durr bele volt, hanem először csak csókolózás, simogatás, kézimunka, szopás-nyalás, aztán vagy egy hónap múlva mindketten úgy éreztük, hogy tovább lépünk. Mivel már ismertük egymás testét, reakcióit, egyszerre élveztünk és óriásit. Mindent megbeszéltünk a szexről, hogy jó, hogy nem, sok dolgot kipróbáltunk. Suli után minden nap felmentem hozzájuk és nem mindig csak szex volt, de sokszor az.
Katona volt az apja és egy másik városba költöztek, pár levelet még váltottunk, de aztán teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Viszont így már korán megtanultam, hogy a legnagyobb élvezet, a közös élvezet.
Katona volt az apja és egy másik városba költöztek, pár levelet még váltottunk, de aztán teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Viszont így már korán megtanultam, hogy a legnagyobb élvezet, a közös élvezet.
13evesen
18 evesen az elso nagy szerelmemmel es nagyon jo volt mert tenyleg szeretuk egymast es mindent megadtunk a masiknak
15 évesen
26 évesen, prostituálttal, és sz.r is volt, nem élveztem el. Azóta semmi. :((
23 voltam, mivel mindig is elkerültek a lányok, sajnos, ezért egy kis ösztönzéssel kiegészítve történt meg a dolog, második találkozón....
15 voltam. Sosem felejtem el, fantasztikus volt!

19 évesen első igazi nagy szerelem, egy év járás után lettünk egymáséi, neki is az első volt.
23 évesen a mostani párommal.
már 10 éve, amikor először voltam itt

Nem voltam az a fajta, aki akkora jelentőséget tulajdonít az első szexnek. Csak dugni akartam már 13 éves korom óta. Bulikban az évek során volt jó pár lány, akivel meg is tehettem volna, de mindig valami közbejött. "Odáig" sose jutottunk el. Aztán 15 évesen lett egy komoly kapcsolatom, és hálát adok az égnek, hogy fél év járás után vele vesztettem el
mindketten szüzek voltunk még, persze bénáztunk is sokat. Mégis sokkal jobb így, ilyen intim körülmények között (nem buliban, részegen, egy olyan lánnyal, aki legfeljebb is csak ismerős). Tehát én 16 évesen vesztettem el a barátnőmmel

17 voltam, ő is. Első szerelem volt
Igaz, őszinte, érzelemdús. Az első alkalom is jó volt, na de ami utána jött........az volt az igazi
2 kisebb megszakìtással kb 3 évet voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást. 7 évembe került kiheverni a szakìtást. Barátok maradtunk, néha összefutottunk, ha hazajött........csodálatos esték voltak........kb 5 éve meghalt :( vele együtt magamból is egy darab.....

13 voltam,és ő is,bénáztunk is,kiszakadt az óvszer is,és befolyt,aminek nem kellett folynia,szerencsére anyukája tök jó fej volt,és elment a kórházba,és felíratta az esemény utáni bogyót,nem tudom nélküle mi lett volna....
sziasztok,en 14 voltam,nem felejtem el soha eleg vicces volt: szoval......14 eves voltam,februar 14,Valentin's day,es ugy nev napom
))) be vallom egy prostival voltam,o 18 volt es 4 honapos terhes: ''ja es kint vart batyam'' na szoval,a csaj kerdezte hogy akarom hogy le szopjon,en anyira izgatott voltam hogy semmit nem ertettem mit mondot.o latta izgatott vagyok es probalt segitteni,el kezdett vetkoztetni.ugye mivel tel volt eleg sok ruha volt rajtam.kb fel ora mig le vetkoztem: az aktus az kb......3 perc franciaval egyut: el kezdet szopni,ahogy ereztem forro leheletet,egybol be is dagadt
akkor o monta hatulrol dugjam be mert ugye terhes es faj.persze ugye benaztam,azt'se tudtam hova kell dugni: majd o be dugta,parat loktem es anyi voltam: a csaj mosolygot hogy gorsan le rendezett.na ugy most mig fel oltoztem,kb 30 perc.szoval........le vetkozes es fel oltozes 1 ora.az aktus....3 perc
DD szepen el bucsuztunk meg koszontem es ki jottem.anyira remegtem hogy cigit nem birtam meg gyujtani. batyam mikor meg latott,azt monta'' birod te a strapat kiss ocsem''
ugye o nem tudta mi tortent oda bent

33 vagyok és még az vagyok
Hat en kkb 13eves lehettem de nem nagyon emlexem ra

15 voltam, tulajdonképpen szar volt

"jó esély van rá, hogy megfogsz nyugondi. Legalábbis nálam ez volt a helyzet, mégha maga a "történet" nem is volt egy húde nagy élmény, de legalább nem paráztam utána. sőt utána bátrabb lettem a lányoknál... Szóval nekem bejött a dolog. Nem gondolkodd túl a dolgot. "
Na pontosan ezt várnám el a dologtól semmi többet!
"Tudni a szexet A-Z-ig!" Jaj hagyjál már nekem ez nincs a fejemben.
Na pontosan ezt várnám el a dologtól semmi többet!

Az én véleményem pedig az - ahogy már korábban is írtam -, hogy nyugodtan menyj el. 10 - 15 ezer forintos kiadás, nem a világ vége és jó esély van rá, hogy megfogsz nyugondi. Legalábbis nálam ez volt a helyzet, mégha maga a "történet" nem is volt egy húde nagy élmény, de legalább nem paráztam utána. sőt utána bátrabb lettem a lányoknál... Szóval nekem bejött a dolog. Nem gondolkodd túl a dolgot.
(Ez egy válasz vastag.metélt üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 23:13

Szia!
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted.
Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted.
14 voltam, és nem volt jó, fájt és nem élveztem.