23 évesen a mostani párommal.
19 évesen első igazi nagy szerelem, egy év járás után lettünk egymáséi, neki is az első volt.
15 voltam. Sosem felejtem el, fantasztikus volt!

23 voltam, mivel mindig is elkerültek a lányok, sajnos, ezért egy kis ösztönzéssel kiegészítve történt meg a dolog, második találkozón....
26 évesen, prostituálttal, és sz.r is volt, nem élveztem el. Azóta semmi. :((
15 évesen
18 evesen az elso nagy szerelmemmel es nagyon jo volt mert tenyleg szeretuk egymast es mindent megadtunk a masiknak
13evesen
13 évesen a csaj meg 15 volt, de nem durr bele volt, hanem először csak csókolózás, simogatás, kézimunka, szopás-nyalás, aztán vagy egy hónap múlva mindketten úgy éreztük, hogy tovább lépünk. Mivel már ismertük egymás testét, reakcióit, egyszerre élveztünk és óriásit. Mindent megbeszéltünk a szexről, hogy jó, hogy nem, sok dolgot kipróbáltunk. Suli után minden nap felmentem hozzájuk és nem mindig csak szex volt, de sokszor az.
Katona volt az apja és egy másik városba költöztek, pár levelet még váltottunk, de aztán teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Viszont így már korán megtanultam, hogy a legnagyobb élvezet, a közös élvezet.
Katona volt az apja és egy másik városba költöztek, pár levelet még váltottunk, de aztán teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Viszont így már korán megtanultam, hogy a legnagyobb élvezet, a közös élvezet.
17 evesen elso baratnommel

13
Akik korán elveszítették a szüzességüket, azokból garantáltan jó szerető lesz/lett, és jól teljesít mint, akik túl későn (lásd én, lásd nem a legjobb módon) estek a tűzkeresztségen?
Semmi összefüggés nincs a kettő között.
(Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 10. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 10. szombat 19:43

Akik korán elveszítették a szüzességüket, azokból garantáltan jó szerető lesz/lett, és jól teljesít mint, akik túl későn (lásd én, lásd nem a legjobb módon) estek a tűzkeresztségen?
Megindokolnád, hogy miért nincsen?
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 10. 10. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert nem az a lényeg, hogy hány évesen van az első, hanem hogy mennyit és milyen gyorsan tanulsz. Mennyi intelligenciád és fantáziád van, mennyire tudod azt adni a másiknak, amire neki szüksége van. Ez pedig nem életkortól függ, és főleg nem attól, hogy hány évesen volt az első élmény. Arról nem beszélve, hogy aki túl korán veszti el, az másképp éli meg, és akár másképp is csapódik le benne a dolog, mint abban, aki már érettebb rá. Szóval az életkor és a "minőség" között ilyen formán nincs összefüggés. Ezer más dolog is közrejátszik.
-- Szerintem. (Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 10. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
-- Szerintem. (Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 10. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mindenkinek! Én 14 évesen vesztettem el és abból semmit nem tanultam.Olyan 17-18 éves koromig (0 szexuális intelligenciával) csak az volt a lényeg, hogy nekem adjanak, engem kényeztessenek, én kapjak. Mikor is rá kellett jönnöm, hogy már nem elég, ha kapok. Ezután fordult meg valami bennem és adni jobb volt, mint kapni, jobb volt látni a pasim arcán, a mozdulatain, hogy neki milyen jó, mert engem az jobban kielégített, mint az a gondolat, hogy mikor mit fog adni magából. Szerintem 14 évesen, vagy fiatalon kevesen tudják, hogy mi az a minőségi szex, ezért mind a kettőtökkel "vitatkoznék". Minél hamarabb veszíti el valaki a szüzességét, annál később alakul ki benne a tudat, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.
Szerintem....
Szerintem....
Vagy úgy.
Én nem éltem meg jó hű de jó élménynek. Kudarc volt a magam részéről, ráadásul fizetnem kellett érte. Gyakorlatilag semmit nem tanultam az egészből, és pont ugyanolyan a viszonyom a nőkkel mint az előtt, és iszonyatos lemaradásban vagyok a kortársaimhoz képest.
Lehet, hogy nem is lesz nő az életemben. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 10. 10. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 10. szombat 23:35
Én nem éltem meg jó hű de jó élménynek. Kudarc volt a magam részéről, ráadásul fizetnem kellett érte. Gyakorlatilag semmit nem tanultam az egészből, és pont ugyanolyan a viszonyom a nőkkel mint az előtt, és iszonyatos lemaradásban vagyok a kortársaimhoz képest.
Lehet, hogy nem is lesz nő az életemben. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 10. 10. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert nem az a lényeg, hogy hány évesen van az első, hanem hogy mennyit és milyen gyorsan tanulsz. Mennyi intelligenciád és fantáziád van, mennyire tudod azt adni a másiknak, amire neki szüksége van. Ez pedig nem életkortól függ, és főleg nem attól, hogy hány évesen volt az első élmény. Arról nem beszélve, hogy aki túl korán veszti el, az másképp éli meg, és akár másképp is csapódik le benne a dolog, mint abban, aki már érettebb rá. Szóval az életkor és a "minőség" között ilyen formán nincs összefüggés. Ezer más dolog is közrejátszik.
-- Szerintem.
-- Szerintem.
Nem is, mert a múltkor sem fogadtad meg a tanácsokat. Tudod! (jó pár hónapja, VK)
(Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 13:10

Vagy úgy.
Lehet, hogy nem is lesz nő az életemben.
Lehet, hogy nem is lesz nő az életemben.
Viszont nem ugyanazon a szinten állok, mint akkor. Hála istennek néhány dolog megoldódott az életemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 20:23

Törölt felhasználó (69371)

Nem is, mert a múltkor sem fogadtad meg a tanácsokat. Tudod! (jó pár hónapja, VK)

Legalább beismered, hogy ugyanaz vagy.
/Egyébként ezt ajánlanám a kedves MOD figyelmébe, hogy ha azt írom, hogy... , akkor nem véletlen írom, nem vádaskodok, vagy kötekedem./ (Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 13. kedd 18:47
/Egyébként ezt ajánlanám a kedves MOD figyelmébe, hogy ha azt írom, hogy... , akkor nem véletlen írom, nem vádaskodok, vagy kötekedem./ (Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont nem ugyanazon a szinten állok, mint akkor. Hála istennek néhány dolog megoldódott az életemben.