dugás és nem baszogatást kérek
kopárinak meg annyit hogy tanár nem csak az iskolában van és nem csak a hagyományos értelemben

kopárinak meg annyit hogy tanár nem csak az iskolában van és nem csak a hagyományos értelemben
Neki ez túl bonyolult nem fogja érteni csak a 10. ól-vasás után.

az első az tuti. Lehet hohy megint megyek majd az angoltanáromhoz
22 helyesírási hibát számoltam össze.Ez 12. osztályban egy kicsit sok még akkor is,ha néhány közülük csak elütés volt:-(((
Sajnos egy lányos házba viszont részegen is beengedtek, úgy hogy kisfiam sokkal körültekintőbben kéne társalognod az idősebbekkel, mert soha nem lehet tudni...mikor ki volt a "tanárnéni"

lille45: Hogy teszik?

És ő?

Megint csak Ő! (A kedvencem!)

És a puncija! (A legtökéletesebb punci a világon!)

És ő?

Megint csak Ő! (A kedvencem!)

És a puncija! (A legtökéletesebb punci a világon!)

Írjatok sztorikat kitalált sztori is lehet, rakjatok föl értett gyönyörű nőkről képeket?
Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a 30 év körüli nőkre
Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a 30 év körüli nőkre
"hejzeten,tanittás,órálya" az hiszem értem a bukta okát...

Már megint egy hihetetlen dolog történt velem a kozmetikusnál voltam csak én meg a kozmetikus. Fölrakott valami pakolás az arcomra és asztmonta hogy kicsit hátra megy .
5 perc múlva nyögéseket hallottam a hátsó szobából teljesen beindult a fantáziám , már kezdet föl állni a farkam, gondolkoztam hogy hátra megyek meglesem de tök parásztam hogy mi van hogy ha észre vesz és nem szinpi neki a kíváncsiságom. Teljesen bevoltam már indulva amikor kilépet az ajtón kicsit kivolt pirosodva meg minden mondom bepróbálkozok nála erre jött egy vendég. Úgy 30-40 között lehet hatalmas mellek kicsit molett de bevállaltam volna.
Írjatok valami jó sztorit!!!!!
5 perc múlva nyögéseket hallottam a hátsó szobából teljesen beindult a fantáziám , már kezdet föl állni a farkam, gondolkoztam hogy hátra megyek meglesem de tök parásztam hogy mi van hogy ha észre vesz és nem szinpi neki a kíváncsiságom. Teljesen bevoltam már indulva amikor kilépet az ajtón kicsit kivolt pirosodva meg minden mondom bepróbálkozok nála erre jött egy vendég. Úgy 30-40 között lehet hatalmas mellek kicsit molett de bevállaltam volna.
Írjatok valami jó sztorit!!!!!
Még nem, de ami késik nem múlik. Majd a 10 éves oszt.talán ráhajtok!

Még sose meséltem, mert talán el se hitték volna.8.ált. után az énektanárnőnk 4-ünket meghívott a lakására, annak ellenére, hogy akkor már évek óta nem volt énekóránk.Pedig volt férje, de nem volt otthon.Na ami aztán történt, azt nehéz elmesélni.Kis pia után rávett minket, hogy bizonyítsuk be férfiasságunkat.Voltunk vagy 14-15 évesek, valamennyien szűzek, még meztelen nőt sem láttunk, nemhogy dugtunk, de a nő türelmes volt, össze-visszahemperegtünk rajta, volt akinek cumizott, persze durranás félpercen belűl.Jól-rosszul dugdostuk, de nagyon kellemes volt, mert mindenki vagy 3-4-szer elment.Csupa genyó volt minden, aztán a nő megelégelhette a dolgot és kitessékelt minket.Jókat röhögtünk, végül is férfiak lettünk bizonyos értelemben.Jó pár évvel később már elköltöztünk és találkoztam egy kisebb sráccal, elmeséltem neki és mondtam szervezzenek egy hasonlót.Csak évekkel később tudtam meg, hogy nekik is sikerrel járt.Sose felejtem el, nagy élmény volt.Arra vigyázott, hogy amíg odajártunk, addig ne legyen semmi.De hallottam, hogy tanár dugott meg lányt az érettségi után.
"még" ... :D
Szoval nem zarta ki a lehetoseget:)
A tanarok remenykedhetnek:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 07. hétfő 13:48
Szoval nem zarta ki a lehetoseget:)
A tanarok remenykedhetnek:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Én még soha, de Ő már lehet, hogy szeretne ?

Kösziii,
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ő egy pedo-gógus. OK. tudom nagylány vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 07. hétfő 13:48

Törölt felhasználó (29760)

na mi volt tegnap, lille?
ÍRJATOK SZTORIKAT
De most komolyan holnap hogy menjek oda. Kajak ideges vagyok miatta de már nagyon várom.

Te csak vigyázz magadra!!!!