Még nem, de ami késik nem múlik. Majd a 10 éves oszt.talán ráhajtok!
Még sose meséltem, mert talán el se hitték volna.8.ált. után az énektanárnőnk 4-ünket meghívott a lakására, annak ellenére, hogy akkor már évek óta nem volt énekóránk.Pedig volt férje, de nem volt otthon.Na ami aztán történt, azt nehéz elmesélni.
Ki
után rávett minket, hogy bizonyítsuk be férfiasságunkat.Voltunk vagy 14-15 évesek, valamennyien szűzek, még meztelen nőt sem láttunk, nemhogy dugtunk, de a nő türelmes volt, össze-visszahemperegtünk rajta, volt akinek cumizott, persze durranás félpercen belűl.Jól-rosszul dugdostuk, de nagyon kellemes volt, mert mindenki vagy 3-4-szer elment.Csupa genyó volt minden, aztán a nő megelégelhette a dolgot és kitessékelt minket.Jókat röhögtünk, végül is férfiak lettünk bizonyos értelemben.Jó pár évvel később már elköltöztünk és találkoztam egy kisebb sráccal, elmeséltem neki és mondtam szervezzenek egy hasonlót.Csak évekkel később tudtam meg, hogy nekik is sikerrel járt.Sose felejtem el, nagy élmény volt.Arra vigyázott, hogy amíg odajártunk, addig ne legyen semmi.De hallottam, hogy tanár dugott meg lányt az érettségi után.
alf
s alf
pi alf
a
"még" ... :D
Szoval nem zarta ki a lehetoseget:)
A tanarok remenykedhetnek:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 07. hétfő 13:48
Szoval nem zarta ki a lehetoseget:)
A tanarok remenykedhetnek:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
Én még soha, de Ő már lehet, hogy szeretne ?
Kösziii,
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ő egy pedo-gógus. OK. tudom nagylány vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 07. hétfő 13:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 07. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
na mi volt tegnap, lille?
ÍRJATOK SZTORIKAT
De most komolyan holnap hogy menjek oda. Kajak ideges vagyok miatta de már nagyon várom.
Te csak vigyázz magadra!!!!
Egyáltalán vigyek könyvet???????
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 03. csütörtök 12:34
Törölt felhasználó (7767)
Holnap péntek!!!!:)
Holnap péntek!!!!:)
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 03. csütörtök 11:28
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Velem ez megtörtént. De nem fontos hogy igaz történetek legyenek csak sok és érdekes igaza van ihsan344. Minden féle történet jöhet
Velem ez megtörtént. De nem fontos hogy igaz történetek legyenek csak sok és érdekes igaza van ihsan344. Minden féle történet jöhet
lille 45: Az alábbi történet meg is esett veled?
Ha nem: lol.
Ha igen irígylésreméltó ember vagy.
Egyik egykori gimis tanárommal én is elmalackodtam volna egyik osztálykiránduláson az üres szobában.
kb 10 év korkülönbség volt köztünk, akkor azt hiszem volt vagy 24-26, finoman telt, csinos, és fenemód izgató.
HA egyszer megkaphatnám... (Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 11. 01. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 01. kedd 21:17
Ha nem: lol.
Ha igen irígylésreméltó ember vagy.
Egyik egykori gimis tanárommal én is elmalackodtam volna egyik osztálykiránduláson az üres szobában.
kb 10 év korkülönbség volt köztünk, akkor azt hiszem volt vagy 24-26, finoman telt, csinos, és fenemód izgató.
HA egyszer megkaphatnám... (Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 11. 01. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Korrepetálásra kellet mennem az angolból. 36 éves a tanárom de olyan szexi és gyögyörü teste van. Kb úgy 180cm, 70 kg hatalmas mellek, szőke haj . Űltunk az asztalnál és kivágott fölső volt rajta már kábé egy hete nem voltam nővel és úgy állt a farkam a hatalmas melleire. Hatalmas mellei vannak és nem is lógnak. Észre vette hogy mindig a mellét nézem meg hogy nagyon dudorodik a gatyám és kérdezte hogy képzelem meg minden . Én teljesen megvoltam szeppenve és elkezdtem mondani hogy jaj tanárnő nem tudok ellen állni a testének bocsásson meg. És egyszer csak megcsókolt. Én azt hittem hogy álmodok. Betessékelt a halló szobájába és lefektet az ágyra és lehúzta a gatyám elkezdte szopni a faszom. Úgy tud szopni hogy az isteni kábé10perc után elmentem és akkor azt mondta hogy nyaljam ki. Gyönyörű sima puncija van teljesen csupasz, és illatos. Utána meg jól megkeféltem hihetetlen hogy tud lovagolni meg minden. Ez nő a világ legszexibb tanára. Szerintem angolból már nem lesz gondom a suliba. És pénteken megyek megint
na meséld már el!!!!!!!
Nincs senkinek valami jó története
Pénteken megyek
A kórus szerepét elvállalod a legutóbbi dal előadásában?
Early In The Morning
(traditional)
When a girl reach the age of 18
She begins to think she's grown,
And hat's the kind of little girl
You can never find at home.
Come and see me early in the morning,
Just about the break of day.
Want to see me hug my pillow
Where my baby used to lay?
One drink of wine,
Two drinks of gin.