Rajz tanárnőt, közép iskolában...
Már elnézést, de jól működik a fantáziájuk, akik itt arról írnak, hogy volt viszonyuk az őket tanító tanárnővel!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Való igaz.. fantázia is szükségeltetik ahhoz, h. átélj/begyűjts hasonló élményeket. Első körben el kell, h. tudja képzelni a tesztoszteron túltengéstől szenvedő fiúka,amihez a képzelőerő/fantázia elengedhetetlen.
17-18éves koromban nekem pl. 28 éves tanárnő barátnőm volt(igaz másik suliban tanított)
De mondok/írok "neccesebbet" is : 1 haveromék véletlenül rajtakapták a papot+a szeretőjét(vidéki kisváros, beugrottak a kertbe legelni a bokrokról a málnát.. 13-14évesek voltak.. a kertben meg ment a pokrócon az "ájtatoskodás" 1000-rel.)
Kb.1 évig rendszeresen lehetett nekik orrba-szájba a nőcit, cserébe a kussolásért.. és ez nem vicc.
Szerényebb fantáziájú illetőknél már az is "valami", ha a jól bevált misszionárius póz helyett a Qtyapózt próbálgatják.. már elnézést. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 16. csütörtök 11:50
17-18éves koromban nekem pl. 28 éves tanárnő barátnőm volt(igaz másik suliban tanított)
De mondok/írok "neccesebbet" is : 1 haveromék véletlenül rajtakapták a papot+a szeretőjét(vidéki kisváros, beugrottak a kertbe legelni a bokrokról a málnát.. 13-14évesek voltak.. a kertben meg ment a pokrócon az "ájtatoskodás" 1000-rel.)
Kb.1 évig rendszeresen lehetett nekik orrba-szájba a nőcit, cserébe a kussolásért.. és ez nem vicc.
Szerényebb fantáziájú illetőknél már az is "valami", ha a jól bevált misszionárius póz helyett a Qtyapózt próbálgatják.. már elnézést. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
Már elnézést, de jól működik a fantáziájuk, akik itt arról írnak, hogy volt viszonyuk az őket tanító tanárnővel!
Volt egy fiatal tanarnom, 30 alatt, nem kulonosebben szep, de husos telt ajkai, nagy feneke es nagy cicijei. Egy kamasznak meg ugyebar a noi vazas is bicikli pronografnak szamit. Nyelvi maganorakat vettem tole. Ferje volt,
Biztosan volt par eset, de szerintem a tulnyomo tobbseg csak szerette volna es a haverjai elott vagott fel azzal hogy leteperte, hadd irigykedjenek, de valojaban a "kapcsolat" annyi volt hogy a tanarnot kepzelte maga ele a farkaval a markaban.
Mindenki elfelejti, hogy ez buncselekmeny,
gy
nem, es nem volt tul jo a hazassaguk igy finoman beprobalkoztam. Bokoltam, dicsertem, kedveskedtem, igyekeztem minel kozelebb kerulni hozza. O pedig finoman figyelmen kivul hagyott, ugyhogy egy ido utan feladtam. alf
er alf
ek alf
eBiztosan volt par eset, de szerintem a tulnyomo tobbseg csak szerette volna es a haverjai elott vagott fel azzal hogy leteperte, hadd irigykedjenek, de valojaban a "kapcsolat" annyi volt hogy a tanarnot kepzelte maga ele a farkaval a markaban.
Mindenki elfelejti, hogy ez buncselekmeny,
ak
is kerulhetne miatta az illeto pedagogus.
alf
ar alf
b alf
ortonbe
Álmodoztunk róla jópáran. , ÓÓÓ hányszor kivertem a farkamat.
Tanáromat nem, de a gimnáziumi osztályfőnököm feleségét igen mikor már egyetemista voltam. Én 22 voltam, Ő 39.
tánctanáromat igen én 17 voltam ő 34 sexi nő volt .
Nem, de volt két tanárnőm aki nagyon megdugtam volna
Volt rá példa. Tanusíthatom.
engem a tanárom dugott meg az egyetemen
Van itt tanár, akit megdugott a diákja?
Kiváncsi vagyok hányan jelentkeznek.
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen
és a szeretőm volt egy ideig... nagyon szép élmények és emlékek kötnek hozzá
és a szeretőm volt egy ideig... nagyon szép élmények és emlékek kötnek hozzá
Főiskolán tanáromat, összehozott minket az élet cseten keresztül. Rendszeres kényeztetője lettem.
Lett volna lehetőségem kettőt is, de balfasz voltam, mint midig hasonóan egyértelmű helyzetben. Egyszerűen féltem, hogy mi van, ha csak félreértem és nem is próbálkoztam.Pedig a hétköznap délutáni, gyere el hozzám szeretnék beszélni veled a tanulmányaidról szitu -így utólag- sima ügy lett volna.
huu ha erre kíváncsi lennék hogy jött össze
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen, ezt kihagytad
(Ez egy válasz Fox Mulder üzenetére (2022. 01. 05. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 10:40
Lett volna lehetőségem kettőt is, de balfasz voltam, mint midig hasonóan egyértelmű helyzetben. Egyszerűen féltem, hogy mi van, ha csak félreértem és nem is próbálkoztam.Pedig a hétköznap délutáni, gyere el hozzám szeretnék beszélni veled a tanulmányaidról szitu -így utólag- sima ügy lett volna.
Nekem is volt szerencsém. Igaz kicsit árnyalja a dolgot, hogy esti gimi volt, és egyidős voltam vele.
Forditva ér?

lille 45

erdolilla
Steliana