Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1006   2012. 09. 25. kedd 12:15
X Törölt felhasználó (212671)
Szerintem kevés lányt izgat 2 pasi szexe. Vannak ilyen nők, de kevesen.
#1005   2012. 09. 25. kedd 09:48
négyesszex négyesszex
A párom kb. 2 hónapja azzal állt elő, hogy megnézne egy olyan filmet, ahol 2 fiú egymással foglalkozik. Nagyon izgatja a dolog, szívesen megnézne engem egy másik pasival. Még arra nem sikerült rávennem, hogy szálljon be Ő is!!! Tehát igaz, hogy a hölgyeket ugyanúgy izgatja a két pasi, mint a fiúkat a két nő egymással való játszadozása!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 23. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 09. 23. vasárnap 07:36
Sőt!
Barátnőnk szerint a (homo-) biszexuális fiúk ugyanolyan érdekesek a lányoknak, ahogy a fiúknak érdekes a lányok leszbi vagy biszex érdeklődése! eljen Ő például olyan biszex srácot keres, akit ő popsin dughat és közben meglesheti, hogyan szop le közben egy másik srácot a fiúja.
Végre ide is eljutott a világ! worship
#1004   2012. 09. 23. vasárnap 23:41
X Törölt felhasználó (212671)
Sziasztok !
Hány éves ez a csodálatos lány? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 23. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 23. vasárnap 07:36
Sőt!
Barátnőnk szerint a (homo-) biszexuális fiúk ugyanolyan érdekesek a lányoknak, ahogy a fiúknak érdekes a lányok leszbi vagy biszex érdeklődése! eljen Ő például olyan biszex srácot keres, akit ő popsin dughat és közben meglesheti, hogyan szop le közben egy másik srácot a fiúja.
#1003   2012. 09. 23. vasárnap 07:36
X Törölt felhasználó (797483)
Sőt!
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2012. 09. 11. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 11:40
Ez igen! Huszáros válasz!! Bele a közepébe! tetszik!!! eljen worship
#1002   2012. 09. 22. szombat 17:31
X Törölt felhasználó (751064)
Nagyon tettszik a véleményed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2012. 07. 09. hétfő 09:30
Nálam nagyon furcsán működik ez a bisex dolog. Talán azért, mert nem találtam még olyan srácot akivel egy hullámhosszon lennénk. Valahol ez is egy kapcsolat, amiben adni, és elfogadni is kell tudni. Azt eddig alapból kizártam, hogy rendesen elbeszélgessek, megismerjek egy srácot, inkább alkalmi jelleggel, chatről szakítottam le magamnak élvezetet. Ami nekem ezekből az alkalmakból nagyon ritkán lett az amit szerettem volna. Alapból mindkét félnek nyitottnak kell lennie az élmény befogadására, nem szégyelleni kell, hanem várni, megélni . Próbáltam rendszeresen találkozni 1-2 sráccal, de valahogy mindig elkeveredtünk egymás mellől. Rá kellett jönnöm, hogy ezt az élményt is elő kell készíteni, megtalálni hozzá a partnert. Ahhoz tudnám hasonlítani az egészet, mikor nagyon vágysz már nőre, és mindegy ki az, csak legyen meg mindene smile Na akkor ráveted magad, és nem azt kapod amit vártál. Persze kettőn áll a vásár, és lehet nekem nagyok az igényeim, majd az idő eldönti.
#1001   2012. 09. 11. kedd 11:40
bios02 bios02
Ez igen! Huszáros válasz!! Bele a közepébe! tetszik!!! eljen worship
(Ez egy válasz bananalime üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 18:21
Figyelem itt egy ideje a vergődésed, de tudod mit? Adok egy egyszerű tanácsot: felteszel magadról képeket, kitöltöd a társkeresőt, írsz privátba aki szimpatikus és találkoztok. Srácot szopni jó, a lányok 90% szivességből szopik és azt is bénán, alig nyelik le, rohannak kiköpni. A fiuknál pont az ellenkezője, imádnak szopni jobban is csinálják és a többség le is nyeli. Mit kell itt bénázni? Ez a 21. század, nem a sötét középkor!!!!
#1000   2012. 09. 10. hétfő 20:44
craze_hd craze_hd
ok
(Ez egy válasz bananalime üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 18:21
Figyelem itt egy ideje a vergődésed, de tudod mit? Adok egy egyszerű tanácsot: felteszel magadról képeket, kitöltöd a társkeresőt, írsz privátba aki szimpatikus és találkoztok. Srácot szopni jó, a lányok 90% szivességből szopik és azt is bénán, alig nyelik le, rohannak kiköpni. A fiuknál pont az ellenkezője, imádnak szopni jobban is csinálják és a többség le is nyeli. Mit kell itt bénázni? Ez a 21. század, nem a sötét középkor!!!!
#999   2012. 09. 10. hétfő 18:21
bananalime bananalime
(Ez egy válasz craze_hd üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 01:20
sehol egy bátor jelentkező confused
#998   2012. 09. 10. hétfő 01:20
craze_hd craze_hd
sehol egy bátor jelentkező confused
#997   2012. 09. 09. vasárnap 13:36
X Törölt felhasználó (841026)
Nekem a biszexualitástól teljes lett a szexuális életem...
Azt gondolom-lehet, hogy tévedek-, hogy aki elgondolkodik azon, hogy kipróbálja a férfi - férfi közti szexet, az tegye meg, ha tudja, mert a bizonytalanság a legrosszabb...
#996   2012. 09. 08. szombat 12:09
szilvilajos szilvilajos
Én is szívesen ki próbálnám a feleségem jelenlétében,őt is nagyon izgatja két fiú szeretkezésének látványa. Csak az a gond,nehéz ilyen fiút találni. Jelentkező töbször is volt,de csak a szája járt...
#995   2012. 09. 08. szombat 00:07
menen1 menen1
Sziasztok!
Hát tény ,engem is izgat a gondolat:P
#994   2012. 09. 03. hétfő 00:43
craze_hd craze_hd
annyiraa kipróbálnám egy nagy mérettel és extra sok anyaggal.... finom
#993   2012. 08. 31. péntek 12:37
X Törölt felhasználó (839172)
Így még nem olvastam de a legjobb megfogalmazás...! smile
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 17. szerda 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 17. szerda 06:23
Szia Tomi147
Ezt Írtad: Akik itt vannak nem is biztos hogy bisexualisak, szeretjuk a noket de nem szeretjuk a ferfiakat, nem tudunk egy masik sraccal smarolni a sexnek csak az a resze tud kozottunk mukodni ami kozvetlenul a farokrol szol.
Nem kivajuk a posisexet nem kivanjuk a csokolozast, en undorodom masok nyalatol.

Nos ez így nem igaz. ( részemről )

Én Fizikailag teljesen heteró vagyok.. sőt amolyan nő faló.

Fizikailag: szeretek nőt szopatni. Lélekben: én is szeretném kipróbálni.
Fizikailag: szeretek nőt kefélni. Lélekben: szeretném ha engem is megkefélnének.

Ezen kívül minden más taszít, csókolózás, simogatás, maga a tudat hogy van feje...stb....

Ez a fejemben így létezik.
Amikor ránézek egy férfire ezek eszembe sincsenek, sőt még taszít is. ( de valahol még is kipróbálnám )

Csak ezt akartam leírni.

Hátha egyszer majd belekeveredek ilyen helyzetbe, majd megosztom veletek.

Addig is, marad a párommal a huncutkodás.
#992   2012. 08. 14. kedd 16:01
X Törölt felhasználó (796481)
persze mert van aki tényleg bi de java része csak ki akarja próbálni inkább
bár a kipróbálók java előbb utóbb újra megteszi
én 3 év alatt jutottam addig hogy igen ez tényleg jó és nem csak nagy ritkán hanem mindig jöhet de az is igaz párral az igazi ahol mindent lehet . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 23:53
Én azt nem értem, hogy a lányok addig heterók, amíg nem találnak maguknak állandó férfi partnert, amint megtalálták rögtön bele akarnak nyúlni a barátnőjük bugyijába... eljen ami helyes! worship

De a pasik csak addig biszexek, amíg nincs partnerük, amint találnak egy állandó csajt maguknak, azonnal leborítanak vele... levele ami helytelen!!! schmoll2
#991   2012. 08. 13. hétfő 23:53
Én azt nem értem, hogy a lányok addig heterók, amíg nem találnak maguknak állandó férfi partnert, amint megtalálták rögtön bele akarnak nyúlni a barátnőjük bugyijába... eljen ami helyes! worship

De a pasik csak addig biszexek, amíg nincs partnerük, amint találnak egy állandó csajt maguknak, azonnal leborítanak vele... levele ami helytelen!!! schmoll2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (796481)
2012. 08. 13. hétfő 22:19
hát lehet igazad van javarészt de én például igyekszem mind két fél kedvére tenni teljesen mivel jóóóó lenne egy hosszabb távú kapcsolatot kialakítani de nem egyszerű ahol több ember elképzelését kell egyeztetni vagy sikerül vagy nem
#990   2012. 08. 13. hétfő 22:19
X Törölt felhasználó (796481)
hát lehet igazad van javarészt de én például igyekszem mind két fél kedvére tenni teljesen mivel jóóóó lenne egy hosszabb távú kapcsolatot kialakítani de nem egyszerű ahol több ember elképzelését kell egyeztetni vagy sikerül vagy nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 21:29
Nagy gondom, hogy amikor találunk egy helyes izmos biszex fiút (sosem párt!), akkor kiderül róla, hogy igazából bármire hajlandó csak puncit kaphasson. Szop nekem, kiveri, hagyja, hogy szopjam, de annyira nincs benne érdeklődés...

Megdugja a páromat aztán annyi. levele

Hol vannak azok a párok, ahol a srác is és a lány is bi???? confused
#989   2012. 08. 13. hétfő 21:29
Nagy gondom, hogy amikor találunk egy helyes izmos biszex fiút (sosem párt!), akkor kiderül róla, hogy igazából bármire hajlandó csak puncit kaphasson. Szop nekem, kiveri, hagyja, hogy szopjam, de annyira nincs benne érdeklődés...

Megdugja a páromat aztán annyi. levele

Hol vannak azok a párok, ahol a srác is és a lány is bi???? confused
#988   2012. 07. 09. hétfő 11:28
nala123 nala123
szia!
nem nagyon szoktam ide írni mert sok olyan ember is van itt akinek nemm kellene...
Szóval teljesen megértem amit leírtál... magam is hasonló cipőben járok...
nehéz dolog ez mert sok az előitélet ...
sajnos ilyen ez a világ:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2012. 07. 09. hétfő 09:30
Nálam nagyon furcsán működik ez a bisex dolog. Talán azért, mert nem találtam még olyan srácot akivel egy hullámhosszon lennénk. Valahol ez is egy kapcsolat, amiben adni, és elfogadni is kell tudni. Azt eddig alapból kizártam, hogy rendesen elbeszélgessek, megismerjek egy srácot, inkább alkalmi jelleggel, chatről szakítottam le magamnak élvezetet. Ami nekem ezekből az alkalmakból nagyon ritkán lett az amit szerettem volna. Alapból mindkét félnek nyitottnak kell lennie az élmény befogadására, nem szégyelleni kell, hanem várni, megélni . Próbáltam rendszeresen találkozni 1-2 sráccal, de valahogy mindig elkeveredtünk egymás mellől. Rá kellett jönnöm, hogy ezt az élményt is elő kell készíteni, megtalálni hozzá a partnert. Ahhoz tudnám hasonlítani az egészet, mikor nagyon vágysz már nőre, és mindegy ki az, csak legyen meg mindene smile Na akkor ráveted magad, és nem azt kapod amit vártál. Persze kettőn áll a vásár, és lehet nekem nagyok az igényeim, majd az idő eldönti.
#987   2012. 07. 09. hétfő 09:30
X Törölt felhasználó (388655)

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!