Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#966   2012. 03. 03. szombat 12:37
jason666 jason666
Néztem a képeitek, szeretgethetnétek! wink Tényleg nincs többes bi akciótok képeken? Jöhetne bátran! finom
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 02. 24. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 21:32
mi ilyen pár vagyunk
#965   2012. 02. 29. szerda 16:12
pop_sebi_alin pop_sebi_alin
en imadok szopni nincs is job dolog en 13 evesen keztem es jo volt most 35 vagyok es nos de meg most is keresek egy jo faszt ha tehetem,istebni a sex a fiukal .
#964   2012. 02. 27. hétfő 07:49
X Törölt felhasználó (818642)
Sziasztok! Én is annak vallom magam ,de sajna még nincs élményem,de jó lenne már.
Tud Győrben valaki valakit aki ebben partner?
#963   2012. 02. 27. hétfő 07:27
pop_sebi_alin pop_sebi_alin
en is igy vagyok ezel en is amikor masztizok ara gondolok amire te is es nagyon jo,es ki kel probalnod eloben is mert isteni egy szep faszt le szopni.
(Ez egy válasz Woodpecker üzenetére (2011. 11. 18. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 18. péntek 14:54
Sziasztok. Nem tudom hogy mi történik velem,de mivel független vagyok mert nincs női partnerem,ezért sűrűn önkielégítek.És azt vettem észre ha önkielégítek,akkor mostanában mindig arra gondolok hogy szopok egy szép faszt ami a számba élvezz,én meg lenyelem.Sokkal keményebb a farkam ha az önkielégítés közben egy szép faszra gondolok,mintha egy puncira gondolnék.Szinte lihegve,tátott szájjal verem,és hangosan könyörögve beszélek magamban hogy faszt akarok szopni és gecit nyelni! Ezek a biszexualitás első jelei? Vagy csak azért csinálom mert így jobban felizgulok? Ja és régen kb 15 éve hajlékonyabb voltam és bekaptam a saját faszomat.Meg volt úgy hogy gyertyában a számba vertem és lenyeltem. Szóval én tuti biszex vagyok?
#962   2012. 02. 24. péntek 21:32
zsozs70 zsozs70
mi ilyen pár vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 24. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (753332)
2012. 02. 24. péntek 11:01
Hm...én imádom a bipasikat!!! megőrülök értük!!! smile
#961   2012. 02. 24. péntek 12:55
X Törölt felhasználó (749903) VIP
A kapcsolat két ember között akkor működik ha a" milyen sajtot vegyünk Drágámtól"a ki mit szeret vagy nem szeret a szexben témakörökben őszinték és mindenről tudnak beszélni,ezen kívül pedig képesek tolerálni azt ha a másik többet vagy mást akar mint ők.Véleményem szerint az őszinte szeretet és a másik ember tisztelete egy jó alap a kapcsolatnak ha ez nincs meg akkor nem az igazi.
Azt is vallom hogy a jó kapcsolathoz kell egy elért és megélt kor ami után az átélt tapasztalatokból tudnak építkezni és megtalálni a mind2 fél számára megfelelő és kielégítő párkapcsolatot.
Nem könnyű még nekem sem pedig őszinte kommunikáción alapuló kapcsolatban élek,nekem nincs tabu és a biszexualitás is elfogadható,bár lehet azért mert tetszik ha két pasi van együtt worship

Szó mi szó nehéz az biztos,de még nehezebb hazugságban élni és nap mint nap a tiltott gyümölcsről álmodozni,ennek úgyis az a vége hogy a pasi elmegy titokban pasizni,na ez a szép gyerekek vigyor2
#960   2012. 02. 24. péntek 11:13
opaz51 opaz51
nincs is gond velük, de szerintem, egy bi pasi az férfi, es nem meleg. nincs benne lányos vonás, és nem ismizik, hanem ismerkedik ;p
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 24. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (753332)
2012. 02. 24. péntek 11:01
#959   2012. 02. 24. péntek 11:01
X Törölt felhasználó (753332)
#958   2012. 02. 16. csütörtök 22:39
kismadárka kismadárka
Hát amíg összeszedem a bátorságom addig marad a net meg a titokban keresgélés....
#957   2012. 02. 15. szerda 10:00
kicsirics kicsirics
meg kell próbálni mindenképpen,mert ha nem akkor sosem tudod meg
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 15. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 15. szerda 09:56
Persze tudom hogy beszélni kell erről...de nem könnyű!
#956   2012. 02. 15. szerda 09:56
kismadárka kismadárka
Persze tudom hogy beszélni kell erről...de nem könnyű!
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 12:46
hát először is lehet el kellene bezélgetned vele,erről a dologról,egyáltalán mit szól hozzá,vagy egyáltalán nyitott lenne-e ilyesfajta dolgokra.
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást.
#955   2012. 02. 13. hétfő 12:46
kicsirics kicsirics
hát először is lehet el kellene bezélgetned vele,erről a dologról,egyáltalán mit szól hozzá,vagy egyáltalán nyitott lenne-e ilyesfajta dolgokra.
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást.
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 12:29
Ő már csókolózott lánnyal,de csak buliból ezen kívül nem tudok komolyabb érdeklődésről. Én néha néha próbálom szex közben megszopogatni a vibrijét meg még egy két dolgot de ő mindig mondja hogy ne csináljak ilyeneket! Nem tudom hogy mit szólna ha előjönnék egy olyannal hogy leszopnék szívesen egy fiút.. Engem pedig nagyon izgat még a gondolat is!
#954   2012. 02. 13. hétfő 12:29
kismadárka kismadárka
Ő már csókolózott lánnyal,de csak buliból ezen kívül nem tudok komolyabb érdeklődésről. Én néha néha próbálom szex közben megszopogatni a vibrijét meg még egy két dolgot de ő mindig mondja hogy ne csináljak ilyeneket! Nem tudom hogy mit szólna ha előjönnék egy olyannal hogy leszopnék szívesen egy fiút.. Engem pedig nagyon izgat még a gondolat is!
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 10:06
párod nem nyitott a biszexualitás felé?
#953   2012. 02. 13. hétfő 11:23
ik255 ik255
szép napot nektek! bevezetnétek ebbe a világba?
#952   2012. 02. 13. hétfő 10:51
opaz51 opaz51
mi van heves megyében, nem értem a kérdést, vagy rossz helyre irtad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 12. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831281)
2012. 02. 12. vasárnap 15:54
Heves megye??
#951   2012. 02. 13. hétfő 10:06
kicsirics kicsirics
párod nem nyitott a biszexualitás felé?
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 09:38
Én nem merek otthon beszélni az ilyen jellegű vágyaimról.....pedig vannak bőven....Sokat gondolkozom hogy milyen lehet leszopni egy szép farkat!
#950   2012. 02. 13. hétfő 09:38
kismadárka kismadárka
Én nem merek otthon beszélni az ilyen jellegű vágyaimról.....pedig vannak bőven....Sokat gondolkozom hogy milyen lehet leszopni egy szép farkat!
#949   2012. 02. 12. vasárnap 15:54
X Törölt felhasználó (831281)
Heves megye??
#948   2012. 02. 11. szombat 21:58
biboy87 biboy87
Sziasztok, nagyon tetszenek az itt leírt történetek, így gondoltam én is leírom az első homo erotikus élményemet smile
Úgy 17 éves lehettem, egy jó barátom egész nap azzal szívatott, hogy azt állította biszexuális, és hogy mennyire bejön neki egy-két pasi. Bennem már régebb óta volt ilyen vágy, de nem tudtam, hogy hülyéskedik e vagy sem, ezért inkább poénból elmondtam minden köcsögnek xD. Náluk voltunk aznap, az ágyából néztük a TV-t, és még mindig ezzel hülyéskedett, amikor észrevettem, hogy áll a farka a nadrágban. Ezt szóvá tettem neki, erre elkezdte mondani, hogy biztos nem merem megfogni… képzelhetitek, ha csak hülyéskedik akkor azt egy életre nem mosom le magamról és lehet , hogy oda a barátság, de nagyon kíváncsi voltam. Eltelt pár perc mire egy ujjal megmertem pöccinteni a dákóját nyes . Ezen kissé elcsodálkozott, kellemetlenül éreztem magam. De mégis azt mondtam neki, hogy biztos nem meri kivenni a nadrágjából. Pár percig ő is hezitált mire elővette a farkát. Ott meredezett és azt mondta: - biztos nem mersz rámarkolni! Újabb kis tétovázás majd rámarkoltam és el kezdtem verni neki, de pár húzás után leállított, elmondása szerint nem sokon múlt, hogy eldurranjon a kezemben. Utána folytattuk a dolgot kölcsönösen, majd jött az ötletem, hogy mi lenne ha orálisan is csinálnánk, rögtön belement, és rá is buktam a farkára smile majd ő is csinálta nekem. Ez ment jó pár hónapon keresztül. Később kérte, hogy dugjam meg, de ebbe nem mentem bele. Valamiért ez a része nem vonz. Teljesen más okok miatt elhidegültünk egymástól, majd újra barátok lettünk, de senki nem hozta fel ezt a témát azóta nyes ( amúgy állítása szerint csak poénkodott az elején nyes ki tudja hány látens bi srác lehet még aki elnyomja magában smile )
#947   2012. 02. 09. csütörtök 21:41
X Törölt felhasználó (831281)
Heves megye??

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!