Néztem a képeitek, szeretgethetnétek!
Tényleg nincs többes bi akciótok képeken? Jöhetne bátran!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 02. 24. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

en imadok szopni nincs is job dolog en 13 evesen keztem es jo volt most 35 vagyok es nos de meg most is keresek egy jo faszt ha tehetem,istebni a sex a fiukal .
Sziasztok! Én is annak vallom magam ,de sajna még nincs élményem,de jó lenne már.
Tud Győrben valaki valakit aki ebben partner?
Tud Győrben valaki valakit aki ebben partner?
en is igy vagyok ezel en is amikor masztizok ara gondolok amire te is es nagyon jo,es ki kel probalnod eloben is mert isteni egy szep faszt le szopni.
(Ez egy válasz Woodpecker üzenetére (2011. 11. 18. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 18. péntek 14:54

Sziasztok. Nem tudom hogy mi történik velem,de mivel független vagyok mert nincs női partnerem,ezért sűrűn önkielégítek.És azt vettem észre ha önkielégítek,akkor mostanában mindig arra gondolok hogy szopok egy szép faszt ami a számba élvezz,én meg lenyelem.Sokkal keményebb a farkam ha az önkielégítés közben egy szép faszra gondolok,mintha egy puncira gondolnék.Szinte lihegve,tátott szájjal verem,és hangosan könyörögve beszélek magamban hogy faszt akarok szopni és gecit nyelni! Ezek a biszexualitás első jelei? Vagy csak azért csinálom mert így jobban felizgulok? Ja és régen kb 15 éve hajlékonyabb voltam és bekaptam a saját faszomat.Meg volt úgy hogy gyertyában a számba vertem és lenyeltem. Szóval én tuti biszex vagyok?
mi ilyen pár vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 24. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 11:01
Törölt felhasználó (753332)

Hm...én imádom a bipasikat!!! megőrülök értük!!!

A kapcsolat két ember között akkor működik ha a" milyen sajtot vegyünk Drágámtól"a ki mit szeret vagy nem szeret a szexben témakörökben őszinték és mindenről tudnak beszélni,ezen kívül pedig képesek tolerálni azt ha a másik többet vagy mást akar mint ők.Véleményem szerint az őszinte szeretet és a másik ember tisztelete egy jó alap a kapcsolatnak ha ez nincs meg akkor nem az igazi.
Azt is vallom hogy a jó kapcsolathoz kell egy elért és megélt kor ami után az átélt tapasztalatokból tudnak építkezni és megtalálni a mind2 fél számára megfelelő és kielégítő párkapcsolatot.
Nem könnyű még nekem sem pedig őszinte kommunikáción alapuló kapcsolatban élek,nekem nincs tabu és a biszexualitás is elfogadható,bár lehet azért mert tetszik ha két pasi van együtt
Szó mi szó nehéz az biztos,de még nehezebb hazugságban élni és nap mint nap a tiltott gyümölcsről álmodozni,ennek úgyis az a vége hogy a pasi elmegy titokban pasizni,na ez a szép gyerekek
Azt is vallom hogy a jó kapcsolathoz kell egy elért és megélt kor ami után az átélt tapasztalatokból tudnak építkezni és megtalálni a mind2 fél számára megfelelő és kielégítő párkapcsolatot.
Nem könnyű még nekem sem pedig őszinte kommunikáción alapuló kapcsolatban élek,nekem nincs tabu és a biszexualitás is elfogadható,bár lehet azért mert tetszik ha két pasi van együtt

Szó mi szó nehéz az biztos,de még nehezebb hazugságban élni és nap mint nap a tiltott gyümölcsről álmodozni,ennek úgyis az a vége hogy a pasi elmegy titokban pasizni,na ez a szép gyerekek

nincs is gond velük, de szerintem, egy bi pasi az férfi, es nem meleg. nincs benne lányos vonás, és nem ismizik, hanem ismerkedik ;p
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 24. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 11:01
Törölt felhasználó (753332)

Hát amíg összeszedem a bátorságom addig marad a net meg a titokban keresgélés....
meg kell próbálni mindenképpen,mert ha nem akkor sosem tudod meg
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 15. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze tudom hogy beszélni kell erről...de nem könnyű!
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 12:46

hát először is lehet el kellene bezélgetned vele,erről a dologról,egyáltalán mit szól hozzá,vagy egyáltalán nyitott lenne-e ilyesfajta dolgokra.
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást.
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást.
hát először is lehet el kellene bezélgetned vele,erről a dologról,egyáltalán mit szól hozzá,vagy egyáltalán nyitott lenne-e ilyesfajta dolgokra.
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást. (Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 12:29
én szerencsésnek mondhatom magam,mert a páromban is és bennem is jó nagy adag biszexualitás van,és beszélünk is róla meg fantáziálunk,lehet érik a dolog és lassan összejozunk egy négyes gabalyodást. (Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő már csókolózott lánnyal,de csak buliból ezen kívül nem tudok komolyabb érdeklődésről. Én néha néha próbálom szex közben megszopogatni a vibrijét meg még egy két dolgot de ő mindig mondja hogy ne csináljak ilyeneket! Nem tudom hogy mit szólna ha előjönnék egy olyannal hogy leszopnék szívesen egy fiút.. Engem pedig nagyon izgat még a gondolat is!
Ő már csókolózott lánnyal,de csak buliból ezen kívül nem tudok komolyabb érdeklődésről. Én néha néha próbálom szex közben megszopogatni a vibrijét meg még egy két dolgot de ő mindig mondja hogy ne csináljak ilyeneket! Nem tudom hogy mit szólna ha előjönnék egy olyannal hogy leszopnék szívesen egy fiút.. Engem pedig nagyon izgat még a gondolat is!
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szép napot nektek! bevezetnétek ebbe a világba?
mi van heves megyében, nem értem a kérdést, vagy rossz helyre irtad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 12. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 12. vasárnap 15:54
Törölt felhasználó (831281)

Heves megye??
párod nem nyitott a biszexualitás felé?
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 09:38

Én nem merek otthon beszélni az ilyen jellegű vágyaimról.....pedig vannak bőven....Sokat gondolkozom hogy milyen lehet leszopni egy szép farkat!
Én nem merek otthon beszélni az ilyen jellegű vágyaimról.....pedig vannak bőven....Sokat gondolkozom hogy milyen lehet leszopni egy szép farkat!
Heves megye??
Sziasztok, nagyon tetszenek az itt leírt történetek, így gondoltam én is leírom az első homo erotikus élményemet
Úgy 17 éves lehettem, egy jó barátom egész nap azzal szívatott, hogy azt állította biszexuális, és hogy mennyire bejön neki egy-két pasi. Bennem már régebb óta volt ilyen vágy, de nem tudtam, hogy hülyéskedik e vagy sem, ezért inkább poénból elmondtam minden köcsögnek xD. Náluk voltunk aznap, az ágyából néztük a TV-t, és még mindig ezzel hülyéskedett, amikor észrevettem, hogy áll a farka a nadrágban. Ezt szóvá tettem neki, erre elkezdte mondani, hogy biztos nem merem megfogni… képzelhetitek, ha csak hülyéskedik akkor azt egy életre nem mosom le magamról és lehet , hogy oda a barátság, de nagyon kíváncsi voltam. Eltelt pár perc mire egy ujjal megmertem pöccinteni a dákóját
. Ezen kissé elcsodálkozott, kellemetlenül éreztem magam. De mégis azt mondtam neki, hogy biztos nem meri kivenni a nadrágjából. Pár percig ő is hezitált mire elővette a farkát. Ott meredezett és azt mondta: - biztos nem mersz rámarkolni! Újabb kis tétovázás majd rámarkoltam és el kezdtem verni neki, de pár húzás után leállított, elmondása szerint nem sokon múlt, hogy eldurranjon a kezemben. Utána folytattuk a dolgot kölcsönösen, majd jött az ötletem, hogy mi lenne ha orálisan is csinálnánk, rögtön belement, és rá is buktam a farkára
majd ő is csinálta nekem. Ez ment jó pár hónapon keresztül. Később kérte, hogy dugjam meg, de ebbe nem mentem bele. Valamiért ez a része nem vonz. Teljesen más okok miatt elhidegültünk egymástól, majd újra barátok lettünk, de senki nem hozta fel ezt a témát azóta
( amúgy állítása szerint csak poénkodott az elején
ki tudja hány látens bi srác lehet még aki elnyomja magában
)

Úgy 17 éves lehettem, egy jó barátom egész nap azzal szívatott, hogy azt állította biszexuális, és hogy mennyire bejön neki egy-két pasi. Bennem már régebb óta volt ilyen vágy, de nem tudtam, hogy hülyéskedik e vagy sem, ezért inkább poénból elmondtam minden köcsögnek xD. Náluk voltunk aznap, az ágyából néztük a TV-t, és még mindig ezzel hülyéskedett, amikor észrevettem, hogy áll a farka a nadrágban. Ezt szóvá tettem neki, erre elkezdte mondani, hogy biztos nem merem megfogni… képzelhetitek, ha csak hülyéskedik akkor azt egy életre nem mosom le magamról és lehet , hogy oda a barátság, de nagyon kíváncsi voltam. Eltelt pár perc mire egy ujjal megmertem pöccinteni a dákóját

Heves megye??