Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#946   2012. 02. 09. csütörtök 20:55
Zsoltkó Zsoltkó
Próbáld előbb rábeszélni a lányokat egy "sima" hármasra. Két fiú és ők egyedül. Ne ronts be az ajtón, hagyd, hogy élvezzék a két faszt, te ne izgulj rá a srácra. A második-harmadik randin már ők akarják majd, hogy fogd meg te is a faszt, a negyedik alkalommal a szádba adják. Én így jártam. Isteni jó most már hármasban, én is szopok és engem is szophat a srác. Igaz, ez már a harmadik fiú smile és a nejem választja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 18. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76919)
2011. 12. 18. vasárnap 17:57
Nem független, heteroszexuális férfi vagyok. Soha nem volt homoszexuális kapcsolatom.
Mostanában viszont egyre többet fordul meg a fejemben, főleg szex közben, hogy milyen is lenne, ha egy biszex férfi ott lenne velünk! Sajnos sem a feleségem, sem a barátnőm nem akar hallani erről!
Én viszont nagyon szívesen kipróbálnám, hogy milyen érzés egy másik férfit kézzel/orálisan kielégíteni egy hölggyel közösen illetve, hogy Ők elégítenének ki engem!!!
Remélem, hogy egyszer sikerül megtapasztalnom!
#945   2012. 02. 09. csütörtök 20:36
X Törölt felhasználó (835625)
Beleolvastam a témába! Öszintén nagyon bekeményedttem , wink Majd írok róllam.
#944   2012. 01. 04. szerda 23:55
X Törölt felhasználó (797483)
Nekem akkor szerencsém volt ezzel, mert amikor ezt megtudta rólam a barátnőm és az ő barátnője állati izgalmas lettem nekik. Az egyik például állandóan hozogatja nekem fiúk telefonszámait, akik szerinte helyesek és nekem bejönnének... wow3
#943   2012. 01. 04. szerda 09:07
Jó volt valóban, de a csúcs az lenne, ha a biszex srácok nem a párjuk nélkül nyomulnának, hanem négyesben szeretkezhetnénk... Valóban mindenki mindenkivel! vigyor4
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2011. 12. 28. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 28. szerda 21:13
Brutálisan jó lehetett!!!!!!!!!!! Irigyellek....
#942   2012. 01. 03. kedd 17:11
X Törölt felhasználó (83448)
Sziasztok!
Nem vagyok biszex de néhány napja kipróbáltam análisan izgatni magam vékonyabb tárgyakkal.Brutál jó,kezdek a rabja lenni.Lehet,hogy idővel valódi farkat is beengedek majd de ettől tartok még kicsit.
smile
#941   2011. 12. 28. szerda 21:13
bios02 bios02
Brutálisan jó lehetett!!!!!!!!!!! Irigyellek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 24. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 24. szombat 08:56
A legtutibb az volt, amikor elcsábítottunk egy kiváncsi srácot harmadiknak, aki aztán annyira ráérzett a dologra, hogy egyszercsak gumit húzott és hamiskás mosollyal megujjazta a popsimat, finom én gyorsan ráhasaltam a páromra és belédugtam magam... buck ő pedig hátulról belém jött és én ott vergődtem két test között... bruáááá de jó volt eljen
#940   2011. 12. 24. szombat 08:56
A legtutibb az volt, amikor elcsábítottunk egy kiváncsi srácot harmadiknak, aki aztán annyira ráérzett a dologra, hogy egyszercsak gumit húzott és hamiskás mosollyal megujjazta a popsimat, finom én gyorsan ráhasaltam a páromra és belédugtam magam... buck ő pedig hátulról belém jött és én ott vergődtem két test között... bruáááá de jó volt eljen
#939   2011. 12. 19. hétfő 23:39
hot_blood hot_blood
Ha a baratnod felhozna a temat,te tamogatnad,meg akkor is ha nem lenne kedvedre??Nem tudom hany "heteroszexualis" ferfinek lenne ellenere 2 biszexualis novel szexelni?!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 19. hétfő 08:20
Természetesen ez lesz, megteszem úgy, hogy nem tudnak róla!
Ha nekem mondaná a feleségem vagy a barátnőm, hogy kipróbálná hármasban egy hölggyel, én támogatnám, még akkor is, ha nem lenne a kedvemre!
#938   2011. 12. 19. hétfő 08:20
X Törölt felhasználó (76919)
Természetesen ez lesz, megteszem úgy, hogy nem tudnak róla!
Ha nekem mondaná a feleségem vagy a barátnőm, hogy kipróbálná hármasban egy hölggyel, én támogatnám, még akkor is, ha nem lenne a kedvemre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 19. hétfő 01:02
A két nőd közül egyik sem díjazza???? Ez akkora önzés. levele Különösen, hogy manapság már minden nő lehet "alapból" biszex. Szinte már elvárás. A pasija meg nem kap6ja meg ugyanazt?? shakehead

Nem is értem a dolgot. Azt, hogy ha nem érdekelné, közönyös lenne..., de, hogy ne engedje...? Ne kérdezd meg tőle! gonosz2

Én amikor elárultam egy barátnőmnek az majd kibújt a bőréből olyan izgatott lett tőle. Feltétlenül látni akarta, meséltetett róla, pasikat szedett fel nekem... és végül összehozta. eljen
#937   2011. 12. 19. hétfő 01:02
A két nőd közül egyik sem díjazza???? Ez akkora önzés. levele Különösen, hogy manapság már minden nő lehet "alapból" biszex. Szinte már elvárás. A pasija meg nem kap6ja meg ugyanazt?? shakehead

Nem is értem a dolgot. Azt, hogy ha nem érdekelné, közönyös lenne..., de, hogy ne engedje...? Ne kérdezd meg tőle! gonosz2

Én amikor elárultam egy barátnőmnek az majd kibújt a bőréből olyan izgatott lett tőle. Feltétlenül látni akarta, meséltetett róla, pasikat szedett fel nekem... és végül összehozta. eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 18. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 18. vasárnap 17:57
Nem független, heteroszexuális férfi vagyok. Soha nem volt homoszexuális kapcsolatom.
Mostanában viszont egyre többet fordul meg a fejemben, főleg szex közben, hogy milyen is lenne, ha egy biszex férfi ott lenne velünk! Sajnos sem a feleségem, sem a barátnőm nem akar hallani erről!
Én viszont nagyon szívesen kipróbálnám, hogy milyen érzés egy másik férfit kézzel/orálisan kielégíteni egy hölggyel közösen illetve, hogy Ők elégítenének ki engem!!!
#936   2011. 12. 18. vasárnap 17:57
X Törölt felhasználó (76919)
#935   2011. 12. 17. szombat 23:29
Tegnap előkerült egy régi barátunk a semmiből és velünk akart hancúrozni alien nem mond6tunk nemet...megértitek, ugye? alien2
Állati jót keféltünk hármasban. smile A végén úgy élveztem el, hogy a srác farka a számban volt...buááá, de klassz volt. vigyor4 A srác pedig popsin dugta a páromat. Szerintem neki is tetszett a dolog, remélem szilveszter elött még meglátogat minket. kacsint
#934   2011. 12. 04. vasárnap 20:54
Végül is mentetek?

Mi sajnos csak másnap mentünk és amikor említettem valakinek a csütörtöki full biszex napot, azt kirázta a hideg tőle. pardon1
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 30. szerda 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 00:15
Szia Quka! smile
Most csütörtökön van a következő BI-nap a Hóvirág utcában, (minden második csütörtök) - örömmel várom/juk a csatlakozásod/csatlakozásotokat "kötelezettséggel-vagy nélkül" - majd kiderül wink . Mi a Belvárosból megyünk 9 után, hol csatlakozunk? Írjál belső levelet, megadom a telómat vagy a pontos budaörsi címet.
#933   2011. 11. 30. szerda 00:15
tibika2 tibika2
Szia Quka! smile
Most csütörtökön van a következő BI-nap a Hóvirág utcában, (minden második csütörtök) - örömmel várom/juk a csatlakozásod/csatlakozásotokat "kötelezettséggel-vagy nélkül" - majd kiderül wink . Mi a Belvárosból megyünk 9 után, hol csatlakozunk? Írjál belső levelet, megadom a telómat vagy a pontos budaörsi címet.
#932   2011. 11. 29. kedd 11:32
X Törölt felhasználó (17905)
Szia Tibika !
Itgalmas volt a beszámolód amit irigykedve olvastam , ha legközelebb mentek szívesen elkísérnélek kötelezettség nélkül. smile
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:51
Kérésetek parancs worship elmentünk a BI napra is csütörtökön. Persze nagyon érdekelt már, - egyszer voltam a megszünt szentendreiben BI napon, az nagyon szép hely volt, állítom európa egyik legszebb swingere volt, de becsődölt már vagy 2 éve. Sajnos! Szerintem ez a hely méltó utóda...
Ott, a budaőrsi Hóvirág utcai Clubban (nem merem leírni a nevét, mert még kikapok) másodszor voltunk, a hetero napi élményünket leírtam. Tényleg max jó volt minden! Most a BI csütörtökön kevesebben voltak, kb 12-14-en voltunk most, de sajna, én voltam a legidősebb - de nem szégyenkeztem semilyen téren, asszem jól helytÁLLtam... smile )). Szép lányok és jótestű fiúk, talán ha 2 szóló pasi volt, de azok is, mintha a tulajnő barátai lettek volna... Ez tényleg bi volt, - ritkán látott "eseményekkel". Ilyet itthon még nyilvánosan nem láttam, - felszabadult volt mindenki, persze többen bezárkóztak "saját" szobájukba, de volt egy nagyon nyitott szoba, a tükrös, ahol mintha Laukon-csoportot láttam volna - ráadásul a tükörből sokszorosát láthattam... Ez volt a legizgibb élmény, Nem láttam elhízott embereket, a nemek aránya optimális, mondom tán 2 fickóval volt több, de tényleg nem zavartak senkit. Meg aztán, ki tudja, kinek milyen az izláse... lehet hogy jövőhéten meg a csajszik lesznek többen...?! smile
A parkolással tényleg figyelni kell, mert az épület elött 4 hely van, de az utca 2 oldalán mindenki elfért... Én nem voltam a Club elött üzemelt Spiritben (leírhatom a nevét, mert már nincs), de biztos az más volt, mert ennek a sw-nek a nagy előnye, hogy teljesen családias, fesztelen (tényleg, szinte mindenki meztelen volt, törülköző többnyire a vállakon). A medencében többen összeverődtünk, dumáltunk, ismiztünk és jókat cukkoltuk egymást - optimális, tiszta a vize. A jakuzzi és minden jól működött (szentendrén gyakran rossz volt a jakuzzi). Sült csirke, saláták, majonézes salik, sütik és gyümölcsök... no meg tényleg kielégító ital választék. A Háziasszonyon látszik, hogy élvezi, amit csinál, mindenkivel kedves volt, dumált, de senkire nem "üllt rá". Csütörtökön egyedül volt, mindenkit ismert, mindent ő csinált, de nem kellett várni semmire... Nagyon kellemes zene szólt, a világítás, a hőfok, tiszte és elegendő minőségi törülköző, óvszer, kértem és kaptam papucsot is, szóval minden O.K.!
Gondolkodtam, miért voltam ilyen elégedett. Asszem, a legfontosabb a hozzáállás! AKARTAM, hogy jól érezzük magunkat és lehet, hogy szerencsénk is volt, de valszinüleg mások is így gondolkoztak ott. Biztos más sw-ben is jóléreznénk magunkat, mert azt akarjuk. El is megyek, ahová tudok!
Részemről soha rosszabbat! (A kalandokról pedig nem illik nagy nyilvánosság elött beszélni, - de csak annyit, h maximálisan (ki)elégedettek voltunk! smile
Kérdeztem, hogy párnak számít-e ha azonos nemű két ember jön, és azt mondtaák, hogy IGEN! Nem titok, barinőmmel megbeszéltük, h külön-külön is eljöhetünk, ha ilyen jó emberek járnak ide...
Hát ennyit a helyszini tudósítótól... wave
#931   2011. 11. 26. szombat 14:12
X Törölt felhasználó (805846)
Érdekelne hogy jutottál idáig......inkább privátban.
(Ez egy válasz intimate78 üzenetére (2011. 11. 25. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 25. péntek 07:37
Anno nálam is így kezdődött.Mostanra már túl vagyok egypár többes összegabalyodáson és hát...ez van.Tinikoromban a hátamon is felállt a szőr a puszta gondolattól is,de ma már...
#930   2011. 11. 25. péntek 18:54
Pimpa73 Pimpa73
Nagyon szeretném kipróbálni smile
#929   2011. 11. 25. péntek 07:37
intimate78 intimate78
Anno nálam is így kezdődött.Mostanra már túl vagyok egypár többes összegabalyodáson és hát...ez van.Tinikoromban a hátamon is felállt a szőr a puszta gondolattól is,de ma már...
(Ez egy válasz Woodpecker üzenetére (2011. 11. 18. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 18. péntek 14:54
Sziasztok. Nem tudom hogy mi történik velem,de mivel független vagyok mert nincs női partnerem,ezért sűrűn önkielégítek.És azt vettem észre ha önkielégítek,akkor mostanában mindig arra gondolok hogy szopok egy szép faszt ami a számba élvezz,én meg lenyelem.Sokkal keményebb a farkam ha az önkielégítés közben egy szép faszra gondolok,mintha egy puncira gondolnék.Szinte lihegve,tátott szájjal verem,és hangosan könyörögve beszélek magamban hogy faszt akarok szopni és gecit nyelni! Ezek a biszexualitás első jelei? Vagy csak azért csinálom mert így jobban felizgulok? Ja és régen kb 15 éve hajlékonyabb voltam és bekaptam a saját faszomat.Meg volt úgy hogy gyertyában a számba vertem és lenyeltem. Szóval én tuti biszex vagyok?
#928   2011. 11. 22. kedd 20:18
Azért kiváncsi lettem volna a kalandokra is... De nagyon köszönöm a beszámolót!
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:51
Kérésetek parancs worship elmentünk a BI napra is csütörtökön. Persze nagyon érdekelt már, - egyszer voltam a megszünt szentendreiben BI napon, az nagyon szép hely volt, állítom európa egyik legszebb swingere volt, de becsődölt már vagy 2 éve. Sajnos! Szerintem ez a hely méltó utóda...
Ott, a budaőrsi Hóvirág utcai Clubban (nem merem leírni a nevét, mert még kikapok) másodszor voltunk, a hetero napi élményünket leírtam. Tényleg max jó volt minden! Most a BI csütörtökön kevesebben voltak, kb 12-14-en voltunk most, de sajna, én voltam a legidősebb - de nem szégyenkeztem semilyen téren, asszem jól helytÁLLtam... smile )). Szép lányok és jótestű fiúk, talán ha 2 szóló pasi volt, de azok is, mintha a tulajnő barátai lettek volna... Ez tényleg bi volt, - ritkán látott "eseményekkel". Ilyet itthon még nyilvánosan nem láttam, - felszabadult volt mindenki, persze többen bezárkóztak "saját" szobájukba, de volt egy nagyon nyitott szoba, a tükrös, ahol mintha Laukon-csoportot láttam volna - ráadásul a tükörből sokszorosát láthattam... Ez volt a legizgibb élmény, Nem láttam elhízott embereket, a nemek aránya optimális, mondom tán 2 fickóval volt több, de tényleg nem zavartak senkit. Meg aztán, ki tudja, kinek milyen az izláse... lehet hogy jövőhéten meg a csajszik lesznek többen...?! smile
A parkolással tényleg figyelni kell, mert az épület elött 4 hely van, de az utca 2 oldalán mindenki elfért... Én nem voltam a Club elött üzemelt Spiritben (leírhatom a nevét, mert már nincs), de biztos az más volt, mert ennek a sw-nek a nagy előnye, hogy teljesen családias, fesztelen (tényleg, szinte mindenki meztelen volt, törülköző többnyire a vállakon). A medencében többen összeverődtünk, dumáltunk, ismiztünk és jókat cukkoltuk egymást - optimális, tiszta a vize. A jakuzzi és minden jól működött (szentendrén gyakran rossz volt a jakuzzi). Sült csirke, saláták, majonézes salik, sütik és gyümölcsök... no meg tényleg kielégító ital választék. A Háziasszonyon látszik, hogy élvezi, amit csinál, mindenkivel kedves volt, dumált, de senkire nem "üllt rá". Csütörtökön egyedül volt, mindenkit ismert, mindent ő csinált, de nem kellett várni semmire... Nagyon kellemes zene szólt, a világítás, a hőfok, tiszte és elegendő minőségi törülköző, óvszer, kértem és kaptam papucsot is, szóval minden O.K.!
Gondolkodtam, miért voltam ilyen elégedett. Asszem, a legfontosabb a hozzáállás! AKARTAM, hogy jól érezzük magunkat és lehet, hogy szerencsénk is volt, de valszinüleg mások is így gondolkoztak ott. Biztos más sw-ben is jóléreznénk magunkat, mert azt akarjuk. El is megyek, ahová tudok!
Részemről soha rosszabbat! (A kalandokról pedig nem illik nagy nyilvánosság elött beszélni, - de csak annyit, h maximálisan (ki)elégedettek voltunk! smile
Kérdeztem, hogy párnak számít-e ha azonos nemű két ember jön, és azt mondtaák, hogy IGEN! Nem titok, barinőmmel megbeszéltük, h külön-külön is eljöhetünk, ha ilyen jó emberek járnak ide...
Hát ennyit a helyszini tudósítótól... wave
#927   2011. 11. 21. hétfő 12:25
odika79 odika79
Érdekes az amit írtál,én is hasonló dolgoktól jövök izgalomba,pedig nős vagyok,rendben van a szexuális életem is de valahogy nagyon izgat ha érezhetném hogy valaki nyalja a popsimat,meg szopja a farkamat!
(Ez egy válasz Woodpecker üzenetére (2011. 11. 18. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 18. péntek 14:54
Sziasztok. Nem tudom hogy mi történik velem,de mivel független vagyok mert nincs női partnerem,ezért sűrűn önkielégítek.És azt vettem észre ha önkielégítek,akkor mostanában mindig arra gondolok hogy szopok egy szép faszt ami a számba élvezz,én meg lenyelem.Sokkal keményebb a farkam ha az önkielégítés közben egy szép faszra gondolok,mintha egy puncira gondolnék.Szinte lihegve,tátott szájjal verem,és hangosan könyörögve beszélek magamban hogy faszt akarok szopni és gecit nyelni! Ezek a biszexualitás első jelei? Vagy csak azért csinálom mert így jobban felizgulok? Ja és régen kb 15 éve hajlékonyabb voltam és bekaptam a saját faszomat.Meg volt úgy hogy gyertyában a számba vertem és lenyeltem. Szóval én tuti biszex vagyok?

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!