Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#646   2010. 01. 11. hétfő 12:51
tibor111174 tibor111174
sziasztok enis kiprobalnam mar fiuval-kal worship
#645   2010. 01. 11. hétfő 11:22
X Törölt felhasználó (140260)
NA igen . De nekem kéne hozzá valam női segédlet is. Csak punci közelében érzem magam elememben
#644   2010. 01. 11. hétfő 06:12
X Törölt felhasználó (731266)
Nagyon nincs egyedül, elég sokan vagyunk így vele.... smile
#643   2010. 01. 10. vasárnap 08:59
X Törölt felhasználó (140260)
Nem vagy egyedül
#642   2010. 01. 03. vasárnap 15:44
X Törölt felhasználó (373379)
Ez így van. Viszont, ha hagyod, h ne sülj el azonnal, hanem mindig csak addig gyúrod, míg azt nem érzed, h mindjárt elsülsz, mindig fog jönni kis anyag, így a vágy megmarad. smile És mikor már nem bírod tovább, elmész! smile
(Ez egy válasz club üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 22:44
Ezzel nem értek egyet, mert amikor elélvezem akkor nem akarom lenyelni a sajátomat, de addig amíg nem élveztem el, Én is megtenném. De amint elélveztem eszem ágában sincs lenyelni, sőt a vágy is alább hagy bennem más farka iránt.
#641   2010. 01. 02. szombat 22:44
club club
Ezzel nem értek egyet, mert amikor elélvezem akkor nem akarom lenyelni a sajátomat, de addig amíg nem élveztem el, Én is megtenném. De amint elélveztem eszem ágában sincs lenyelni, sőt a vágy is alább hagy bennem más farka iránt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (102836)
2010. 01. 02. szombat 15:42
Ha sajátodat nem kívánod másét sem nyelnéd le, hidd el.
#640   2010. 01. 02. szombat 15:42
X Törölt felhasználó (102836)
Ha sajátodat nem kívánod másét sem nyelnéd le, hidd el.
(Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 05:59
Üdv mindenkinek. Nagyon szeretnék bekapni egy farkat és azt addig szopni még a számba nem élvez. Biztos vagyok benne hogy lenyelném az összes spermát. Esetleg ha valaha lesz ilyenbe részem szerintetek bemerném válalni? Azért kérdezem mert az enyémet nem szoktam lenyelni de más farokra rágerjedek és kívánom a spermát!
#639   2009. 12. 30. szerda 08:07
vazelinator vazelinator VIP Admin
Figyelem NEM TÁRSKERESŐ téma!
#638   2009. 12. 29. kedd 23:15
X Törölt felhasználó (468605)
Hali,még nem próbáltam milyen egy másik férfival,de érdekelne....Valaki megosztaná velem az ő első tapasztalatait ilyen téren?Orál,anál,ilyenek.....
#637   2009. 11. 30. hétfő 10:57
perverziok perverziok
ökm levélváltás után(net még nem volt) találkoztam elöször egy fiuval ismerkedés beszégetés és utána cumiztunk egymásnak fantasztikus élmény volt érezni számban a farkat sérezni hogy beleélvez azota kivánom akkor már nös voltam elmondtam páromnak ésbenne volt hogy eggyüt hirdessünk tovább összejött lány a lánnyal fiu fiuval külön szobában én élveztem de neki nem jött be a biszex utána hármasban nélkülem szexeltek én pedig élveztem a látványt hogy páromat egy idegen fiu dugja ő pedig utána szopja a farkát ürülten izgato volt de sajnos egyszeri volt azota nem tudom rábeszélni semmire pedig azt mondja neki is jo volt ez a kaland.azota van net de hiába keresek párt vagy hetero kapcsolatban élö fiut nem találok .azota is vágyom egy párra ahol szophatnék egy lánnyal együtt vagy elötte illetve kinyalhatnám a lány puncijábol párja spermáját illetve nyalnám punciját miközben a fiu farka ki be járna puncijában . nejem már semmire sem nyitott én még nem adtam fel
#636   2009. 11. 29. vasárnap 23:25
ati542 ati542
Sziasztok!

Ezzel én is így vagyok, de ehhez megfelelő partnert találni.... :S
Kb bő egy éve vadászok klf. fórumokon, itt a társkeresőben is, de vagy intellektuálisan, vagy egyszerűen szimpátián bukik a dolog.
Kezdem azt gondolni, hogy olyan, mint enyhe bi, nincs, hanem vagy a két véglet, vagy eltévedt estés emberke.
Persze lehet, nekem túl nagyok az elvárásaim és végletekben gondolkodom. Na mind1, egy év távlatából én feladni kényszerülök.
(Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv mindenkinek. Nagyon szeretnék bekapni egy farkat és azt addig szopni még a számba nem élvez. Biztos vagyok benne hogy lenyelném az összes spermát. Esetleg ha valaha lesz ilyenbe részem szerintetek bemerném válalni? Azért kérdezem mert az enyémet nem szoktam lenyelni de más farokra rágerjedek és kívánom a spermát!
#635   2009. 11. 28. szombat 13:52
X Törölt felhasználó (217424)
Egy dolog beszélni róla,és egy másik dolog bevállalni.Az utóbbi sokkal nehezebb.Nekem sem sikerült volna ha a barátnőm nem biztat,bár titokban vágytam rá,de aligha mertem volna megtenni.
#634   2009. 11. 28. szombat 05:59
fercso fercso
#633   2009. 11. 27. péntek 21:59
bios02 bios02
Csak nem valami maradandó????? mármint eredmény??? wow1
#632   2009. 11. 27. péntek 08:32
gabriel24 gabriel24
Mindenki mindenkit kinyal, megdug, leszop. Fasza kis összejövetel lehetett... finom
#631   2009. 11. 25. szerda 07:39
X Törölt felhasználó (461514)
Nekünk msn-en van olyan pasi, aki elvileg hetero, még soha nem volt pasival, de szívesen megnézne minket. Arra is rá lehetne venni, hogy beszálljon, megmaradva minden férfi önérzete, vagyis benne lenne talán, hogy szopjuk. De többe nem mer belemenni, csak úgy, ha csaj is van... vagyis Ő is bátrabb csajjal nyes
#630   2009. 11. 25. szerda 07:12
Nyalka Nyalka
Nekem is volt kalandom párral, mikor együtt szopták a farkamat. Nagyon jó volt!
És még dugás közben nyalták a zacsimat, és alig várta mikor csusszan ki a punciból, hogy bekapja.
Óriási élmény volt nekem és a párnak is.
#629   2009. 11. 24. kedd 20:20
utista utista
Szintén csatlakozom azokhoz, akik szerint isteniek a képedig és nagyon szeretnénk többet látni, hallani az élményeidről!
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 18:29
Engem nagyon érdekel a ffi bi is. Mi mondjuk már próbáltuk is a párommal. Jött egy srác mindkettőnk örömére. Meg kell, hogy mondjam majdnem az volt a legjobb többesünk.
#628   2009. 11. 23. hétfő 22:45
kandurmarci kandurmarci VIP
Mi lenne, ha részletesen leírnád, mi történt és hogyan stb.
#627   2009. 11. 18. szerda 13:57
X Törölt felhasználó (217424)
Mi mindig párban csináljuk.Az a szabály,hogy bárki bárkivel bármit csinálhat és mindent engedni kell a másiknak.

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!