sziasztok enis kiprobalnam mar fiuval-kal

NA igen . De nekem kéne hozzá valam női segédlet is. Csak punci közelében érzem magam elememben
Nagyon nincs egyedül, elég sokan vagyunk így vele....

Nem vagy egyedül
Ez így van. Viszont, ha hagyod, h ne sülj el azonnal, hanem mindig csak addig gyúrod, míg azt nem érzed, h mindjárt elsülsz, mindig fog jönni kis anyag, így a vágy megmarad.
És mikor már nem bírod tovább, elmész!
(Ez egy válasz club üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 22:44

Ezzel nem értek egyet, mert amikor elélvezem akkor nem akarom lenyelni a sajátomat, de addig amíg nem élveztem el, Én is megtenném. De amint elélveztem eszem ágában sincs lenyelni, sőt a vágy is alább hagy bennem más farka iránt.
Ezzel nem értek egyet, mert amikor elélvezem akkor nem akarom lenyelni a sajátomat, de addig amíg nem élveztem el, Én is megtenném. De amint elélveztem eszem ágában sincs lenyelni, sőt a vágy is alább hagy bennem más farka iránt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 15:42
Törölt felhasználó (102836)

Ha sajátodat nem kívánod másét sem nyelnéd le, hidd el.
Ha sajátodat nem kívánod másét sem nyelnéd le, hidd el.
(Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 05:59

Üdv mindenkinek. Nagyon szeretnék bekapni egy farkat és azt addig szopni még a számba nem élvez. Biztos vagyok benne hogy lenyelném az összes spermát. Esetleg ha valaha lesz ilyenbe részem szerintetek bemerném válalni? Azért kérdezem mert az enyémet nem szoktam lenyelni de más farokra rágerjedek és kívánom a spermát!
Figyelem NEM TÁRSKERESŐ téma!
Hali,még nem próbáltam milyen egy másik férfival,de érdekelne....Valaki megosztaná velem az ő első tapasztalatait ilyen téren?Orál,anál,ilyenek.....
ökm levélváltás után(net még nem volt) találkoztam elöször egy fiuval ismerkedés beszégetés és utána cumiztunk egymásnak fantasztikus élmény volt érezni számban a farkat sérezni hogy beleélvez azota kivánom akkor már nös voltam elmondtam páromnak ésbenne volt hogy eggyüt hirdessünk tovább összejött lány a lánnyal fiu fiuval külön szobában én élveztem de neki nem jött be a biszex utána hármasban nélkülem szexeltek én pedig élveztem a látványt hogy páromat egy idegen fiu dugja ő pedig utána szopja a farkát ürülten izgato volt de sajnos egyszeri volt azota nem tudom rábeszélni semmire pedig azt mondja neki is jo volt ez a kaland.azota van net de hiába keresek párt vagy hetero kapcsolatban élö fiut nem találok .azota is vágyom egy párra ahol szophatnék egy lánnyal együtt vagy elötte illetve kinyalhatnám a lány puncijábol párja spermáját illetve nyalnám punciját miközben a fiu farka ki be járna puncijában . nejem már semmire sem nyitott én még nem adtam fel
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok, de ehhez megfelelő partnert találni.... :S
Kb bő egy éve vadászok klf. fórumokon, itt a társkeresőben is, de vagy intellektuálisan, vagy egyszerűen szimpátián bukik a dolog.
Kezdem azt gondolni, hogy olyan, mint enyhe bi, nincs, hanem vagy a két véglet, vagy eltévedt estés emberke.
Persze lehet, nekem túl nagyok az elvárásaim és végletekben gondolkodom. Na mind1, egy év távlatából én feladni kényszerülök. (Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel én is így vagyok, de ehhez megfelelő partnert találni.... :S
Kb bő egy éve vadászok klf. fórumokon, itt a társkeresőben is, de vagy intellektuálisan, vagy egyszerűen szimpátián bukik a dolog.
Kezdem azt gondolni, hogy olyan, mint enyhe bi, nincs, hanem vagy a két véglet, vagy eltévedt estés emberke.
Persze lehet, nekem túl nagyok az elvárásaim és végletekben gondolkodom. Na mind1, egy év távlatából én feladni kényszerülök. (Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv mindenkinek. Nagyon szeretnék bekapni egy farkat és azt addig szopni még a számba nem élvez. Biztos vagyok benne hogy lenyelném az összes spermát. Esetleg ha valaha lesz ilyenbe részem szerintetek bemerném válalni? Azért kérdezem mert az enyémet nem szoktam lenyelni de más farokra rágerjedek és kívánom a spermát!
Egy dolog beszélni róla,és egy másik dolog bevállalni.Az utóbbi sokkal nehezebb.Nekem sem sikerült volna ha a barátnőm nem biztat,bár titokban vágytam rá,de aligha mertem volna megtenni.
(Ez egy válasz fercso üzenetére (2009. 11. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nem valami maradandó????? mármint eredmény???

Mindenki mindenkit kinyal, megdug, leszop. Fasza kis összejövetel lehetett...

Nekünk msn-en van olyan pasi, aki elvileg hetero, még soha nem volt pasival, de szívesen megnézne minket. Arra is rá lehetne venni, hogy beszálljon, megmaradva minden férfi önérzete, vagyis benne lenne talán, hogy szopjuk. De többe nem mer belemenni, csak úgy, ha csaj is van... vagyis Ő is bátrabb csajjal

Nekem is volt kalandom párral, mikor együtt szopták a farkamat. Nagyon jó volt!
És még dugás közben nyalták a zacsimat, és alig várta mikor csusszan ki a punciból, hogy bekapja.
Óriási élmény volt nekem és a párnak is.
És még dugás közben nyalták a zacsimat, és alig várta mikor csusszan ki a punciból, hogy bekapja.
Óriási élmény volt nekem és a párnak is.
Szintén csatlakozom azokhoz, akik szerint isteniek a képedig és nagyon szeretnénk többet látni, hallani az élményeidről!
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 18:29

Engem nagyon érdekel a ffi bi is. Mi mondjuk már próbáltuk is a párommal. Jött egy srác mindkettőnk örömére. Meg kell, hogy mondjam majdnem az volt a legjobb többesünk.
Mi lenne, ha részletesen leírnád, mi történt és hogyan stb.
Mi mindig párban csináljuk.Az a szabály,hogy bárki bárkivel bármit csinálhat és mindent engedni kell a másiknak.