Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#626   2009. 11. 17. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (140260)
Kiváncsi lennék eme alkalomra. Picit bővebb élménybeszámolót tartanál? vigyor2
Megnéztem a képeket. Nagyon guszta!
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 18:29
Engem nagyon érdekel a ffi bi is. Mi mondjuk már próbáltuk is a párommal. Jött egy srác mindkettőnk örömére. Meg kell, hogy mondjam majdnem az volt a legjobb többesünk.
#625   2009. 11. 16. hétfő 18:29
kisnikol kisnikol VIP
Engem nagyon érdekel a ffi bi is. Mi mondjuk már próbáltuk is a párommal. Jött egy srác mindkettőnk örömére. Meg kell, hogy mondjam majdnem az volt a legjobb többesünk.
#624   2009. 11. 16. hétfő 16:05
amatőrpasi amatőrpasi
én is biszex vagyok. engem is jobban vonz egy szép farok mint a gazdája, nekem még eddig mindig ugy jött ki alépés, hogy vagy lánnyal vagy fiuval voltam. nem sikerült vegyes felállásban részt vennem(((
#623   2009. 11. 14. szombat 15:37
Rég volt hozzászólás!
#622   2009. 10. 31. szombat 13:42
wep wep
Nálam sem úgy történt hogy most akkor leápolom, nem részletezem hosszú lenne. Ahogy írtam nem a pasik vonzanak, nekem is jobban tetszene ha egy nő is lenne ott, de ez így sikerült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (140260)
2009. 10. 29. csütörtök 18:52
Én csak nővel tudnám elképelni hogy leápoljak egy rudit. Kettesben nem menne.
#621   2009. 10. 29. csütörtök 18:52
Én csak nővel tudnám elképelni hogy leápoljak egy rudit. Kettesben nem menne.
(Ez egy válasz wep üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 29. csütörtök 18:50
Mint ahogy többen is írták, nem a pasi vonz, hanem inkább egy jó kemény farok látványa. Néhány éve volt szerencsém egy barátomat orálisan kielégíteni, nagy élmény volt mind a kettőnknek. Ha lenne rá alkalmam egy nővel is kipróbálnám hogy egy farkat ketten szopjunk.
#620   2009. 10. 29. csütörtök 18:50
wep wep
Mint ahogy többen is írták, nem a pasi vonz, hanem inkább egy jó kemény farok látványa. Néhány éve volt szerencsém egy barátomat orálisan kielégíteni, nagy élmény volt mind a kettőnknek. Ha lenne rá alkalmam egy nővel is kipróbálnám hogy egy farkat ketten szopjunk.
#619   2009. 10. 29. csütörtök 15:01
cscsu50 cscsu50
Sziasztok!
Izgató amikor az ember partnere elfogadja a a bit és a hárm,as felállásal támogatja is ezt . NMincs is élvezetesebb mint szájbaveni a szeretett nőben járó farkat, vagy tisztára nyalni az édes punciját. Nálunk ez régóta megy és egy régebbi alkalommal a nejem volt az aki a fenekemhez igazította a szeretője farkát . fergeteges élmény volt a fenekemben egy dákóval nyalni a nejem punciját . Kívánom éljétek át
#618   2009. 10. 28. szerda 12:18
zizu0709 zizu0709
en is imadom a szep kemeny farkakat szopni. Csak sajnos akivel szoktam csinalni nagyon ritkan er ra.
#617   2009. 10. 26. hétfő 17:29
stofer stofer
Teljes mértékben bisexnek tartom magam, és volt már kalandom is, sőt párkapcsolatom is mindkét nemmel... Amúgy nem vagyok egy kicsapongó típus, de hazudnék, ha nem próbálnék ki egy hármast... Az én partnereim közül senki nem volt rávehető, egyedül meg nehéz csatlakozni... Őszintén drukkolok mindenkinek - akiben ilyen vágyak élnek - hogy összejöjjön nekik... Nekem meg marad az álmodozás... nyes
#616   2009. 10. 22. csütörtök 20:33
nimano nimano
Sziasztok.
Én egy boldog párkapcsolatban élek egy gyönyörü lánnyal de sajna ő nincs benne a bi dolgokban eért néha máshol keresem az eféle örömöket.
Volt már több ilyen alkalom és nagyon bejön minden.
Én mindent meg szoktam csinálni amire vágynak.
#615   2009. 10. 21. szerda 06:40
X Törölt felhasználó (217424)
Azért nálunk sem így működik,hogy ilyen embereket ismerünk. Ez egy nagyon hosszútávú baráti kapcsolat eredménye,és csak véletlenül jött össze egy közös nyaralás alkalmával,ahol egy 4 ágyas szobát kaptunk. Azóta viszont nagyon ápoljuk ezt a kapcsolatot!
#614   2009. 10. 18. vasárnap 11:00
club club VIP
Az állítólagos heterok, miért beszélnek annyit a másságról, vagy biszexualitásról? Csak mert múltkor két hetero barátom, egymást buzizták, és egészen jól elnevetgéltek a dolgon. Pedig az egyik már smárolt fiúval fogadásból, a másik meg, ittasan egyfolytában szopni akart. De akkor miért ellenzik???
#613   2009. 10. 17. szombat 03:01
X Törölt felhasználó (363308)
volt 1-2 kalandom párral,mikor együtt szopták a farkamat
meg kell mondjam,óriási élmény volt nekem és a párnak is
nagyon izgató látvány és érzés
#612   2009. 10. 16. péntek 15:43
X Törölt felhasználó (217424)
Mi négyesben szoktuk,így szerintem sokkal könnyebb mint beszállni harmadiknak.
#611   2009. 10. 16. péntek 02:19
jh0nny jh0nny
Hozzá kell tegyem ezután a kaland után kíváncsi voltam, hogy ráizgulok-e egy meleg filmre... Hát nem... Ha bi film, akkor nincs gond, csak az a lényeg, hogy legyen benne csaj. nyes
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2009. 10. 16. péntek 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 16. péntek 01:55
Hát nekünk érdekes a történetünk, párommal kíváncsiak voltunk hogy milyen lehet hármasban csinálni, aztán az egyik ismerősünkkel megbeszéltük a dolgot, és amikor realizálódott a dolog, akkor mondtam páromnak, hogy én szeretném kipróbálni, milyen bekapni valakinek (féltem, hogy mit fog szólni), de aztán mosolygott és azt mondta, hogy segít. Végül annyira nem is kellett segítenie, mert a srác baromira izgult és csak nem jutott dűlőre párommal, mondtam, hogyha nem tetszik neki, amit ő csinál orálisan, akkor próbálja ki milyen ha én csinálom. Beleegyezett, de csak egy feltétellel, ha nem látja, hogy én csinálom neki. Sajnálatos módon továbbra is izgult úgyhogy végül ő nem ment el, viszont én rájöttem, hogy tudok mélytorkozni. Még 2 ilyen hármas mókánk volt, amiből a harmadik alkalommal csináltam csak újból neki, hasonló feltételekkel, ekkor már sikerült elmennie, bele a torkomba, jó volt. smile

Viszont azt meg kell állapítsam, hogy nem a srác vonz, hanem a farok. Sajnálatos módon páromnak elege lett a srác idegeskedéséből (nagyon gyorsan lekókadt), és többet nem akarja vele csinálni, tök ismeretlenekkel ismerkedni meg kicsit félünk, pedig kíváncsi lenne milyen lánnyal csinálni, én meg ezt is élvezem, de hát "gyávák" vagyunk.
#610   2009. 10. 16. péntek 01:55
jh0nny jh0nny
Hát nekünk érdekes a történetünk, párommal kíváncsiak voltunk hogy milyen lehet hármasban csinálni, aztán az egyik ismerősünkkel megbeszéltük a dolgot, és amikor realizálódott a dolog, akkor mondtam páromnak, hogy én szeretném kipróbálni, milyen bekapni valakinek (féltem, hogy mit fog szólni), de aztán mosolygott és azt mondta, hogy segít. Végül annyira nem is kellett segítenie, mert a srác baromira izgult és csak nem jutott dűlőre párommal, mondtam, hogyha nem tetszik neki, amit ő csinál orálisan, akkor próbálja ki milyen ha én csinálom. Beleegyezett, de csak egy feltétellel, ha nem látja, hogy én csinálom neki. Sajnálatos módon továbbra is izgult úgyhogy végül ő nem ment el, viszont én rájöttem, hogy tudok mélytorkozni. Még 2 ilyen hármas mókánk volt, amiből a harmadik alkalommal csináltam csak újból neki, hasonló feltételekkel, ekkor már sikerült elmennie, bele a torkomba, jó volt. smile

Viszont azt meg kell állapítsam, hogy nem a srác vonz, hanem a farok. Sajnálatos módon páromnak elege lett a srác idegeskedéséből (nagyon gyorsan lekókadt), és többet nem akarja vele csinálni, tök ismeretlenekkel ismerkedni meg kicsit félünk, pedig kíváncsi lenne milyen lánnyal csinálni, én meg ezt is élvezem, de hát "gyávák" vagyunk.
#609   2009. 10. 11. vasárnap 00:15
jajne1 jajne1
Én már elég régen érzek vonzalmat a fiúk iránt. A katonaságnál figyeltem fel rá, akkor nagyon furcsa, kellemetlen, és zavaró volt. De mégis izgatott egy farok látványa. Hozzá kell tenni folyamatosan volt párkapcsolatom lányokkal, és nagyon jó volt velük a sex.
Gondolataimban elképzeltem milyen egy fiú farkát orálisan kielégíteni, de arcot nem tudok hozzá képzelni.
Évek alatt hozzászoktam a vágyaimhoz, pár hete itt a GG n kerestünk egy fiút.
Letiztáztuk vele hogy mire vágyok, ő belement.
A torkomban gombóc volt, nagyon be voltam sz..va amikor elindultunk a találkozó helyszinre.
Találkoztunk vele egy parkolóban este, elvitt minket a Tisza partra.
Megpróbáltunk egy kicsit beszélgetni nem sok sikerrel, nagyon zavarban voltunk mindhárman.
Nem mert kezdeményezni senki, a srác elővette, én letérdeltem megfogtam, utánna már ment minden magától.
Párommal felváltva, és egyszerre szoptuk a srác finom farkát, a végén a számba ment el.
Vége sikerült összehozni, számomra nagyon jó érzés volt. Páromnak is tetszett ahogy egy fiút kényeztetek. Nem utolsó sorban a srácnak is jólesett.
Próbálunk találni újra fiút, meg akarjuk ismételni.
Bisexualitásom nem zavar már, kár hogy nem próbáltam ki már hamarabb.
Sok sikert mindenkinek aki hasonló cipőben jár.
#608   2009. 09. 30. szerda 11:52
X Törölt felhasználó (445908)
Már szóbakerült a dolog, de az előbb leírtak miatt elég nehéz. Szóval ha csak egy f*sz állna(!) rendelkezésre, akkor simán megjátszanánk, de nem tudom. Abszolút nem vonzódom a férfiakhoz. Ha másik országban lennénk, könnyebb lenne, mondjuk brazíliában. Gyönyörű shemale-ek vannak. Na, azoknak szó nélkül bevenném... smile Amúgy a barátnőm is így van vele: kinyalna egy puncit, ha nem tartozna hozzá nő. smile Érdekes dolgok ezek. Lehet, hogy marad a hajlékonyságom fejlesztése, és néhány kiló leadása, hogy jobban elérjem magam... smile ))
#607   2009. 09. 28. hétfő 20:07
Irigyellek hogy hozzá férsz magadhoz.és . Párodnak mi a véleménye egy ilyen felállásról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (445908)
2009. 09. 28. hétfő 17:58
Végigolvastam a hozzászólásokat, és én is azon a véleményen vagyok, hogy maga a farok vonz, a hozzá tartozó férfi nem.... Nincs semmiféle tapasztalatom ezen a téren, csak magamat szoktam néha orálisan "ellátni", de egyszer kipróbálnám. Persze kizárólag a barátnőm jelenlétében, amikor mindketten kényeztetjünk őt, és ahogy folynak az események, egymásét is. Kár, hogy magyar amatőr bi képek alig vannak fent itt GG-n... :(

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!