Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#566   2009. 05. 08. péntek 08:47
X Törölt felhasználó (228948)
úgy érzem most ki megyek rókázni egyet
#565   2009. 05. 07. csütörtök 15:34
X Törölt felhasználó (61792)
látom ritka itt a beírás...mondjuk én se sűrűn... smile csak mégis jelzem hogy változatlanul érdekel a téma
#564   2009. 04. 11. szombat 16:27
vica-tomi vica-tomi
Sajna nehéz bi pasit találn,nagy farkut és 2-őt még nehezebb.[/i]

Szerintem ennél már csak egy átlagos, mindkét részről biszex párt nehezebb találni. smile
#563   2009. 03. 29. vasárnap 10:19
X Törölt felhasználó (41001)
Szia!Nekem is volt hasonló szitum pár éve,és nekem is nagyon bejött.Én is kapcsolatban élek,de újra kipróbálnám,csak nem találok olyan gondolkodású embert.Ritka.Írj,ha érdekel.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(NEM társkereső, csak privátban!) :tom ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77531)
2009. 02. 15. vasárnap 22:47
Sziasztok! ÉN már több éve gondolkoztam azon, hogy milyen lenne férfival. Regisztráltam is egy bi és meleg társkereső oldalra. Rengeteg a beteg barom azon az oldalon de volt pár srác aki normálisan gondolkodott. 2 év alatt 1 sráccal jutottam el odáig. Beszélgettünk előtte. ÁTmentem hozzá este. Borzasztó zavarban voltam. Beszélgettünk, levetkőztünk. Először csak néztük egymás meredező farkát! Utána megfogtuk egymásét. Bekaptam neki és a számmal izgattam neki. Én elég hamar ementem annyira jó volt! Iszonyat jó érzés ha egy farok van a számban! Szoptam, nyaltam a kemény farkát. Végül ő is elment. Utána iszonyat bűntudatom volt, hogy mit csináltam. Szégyelltem magam. Pár napra rá már nem éreztem semmi rosszat, sőt örülök, hogy megtettem! A barátnőm nem udja mondjuk. De szeretném megtenni még! Ha van kedvetek megismerni akkor privibe írjatok! Sok sikert mindekinek!
#562   2009. 03. 29. vasárnap 10:15
X Törölt felhasználó (41001)
Szia!Tetszik amit írtál,nekem is volt már hasonló szitu korábban,és nagyon foglalkoztat azóta is.silverpfeil@freemail.hu Írj,ha érdekel a dolog.Nem vagyok meleg én is kapcsolatban élek.Üdv.Alex
(Ez egy válasz zsolt11 üzenetére (2009. 02. 27. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 27. péntek 15:50
Sziasztok. Engem is foglalkoztatott az a gondolat, hogy milyen lehet egy fúval? Páromnak ezt már meg említettem, de akkor még egy nem vette komolyan. Én is a párom is elég nyitottak vagyunk. Más dolgokat is szivesen kipróbálunk. Így volt ez akkor is, amikor társult hozzánk egy srác harnadiknak, a hármas szex örömeit gyakorolni. Az a vágyam fel sem merült ismerkedés során, hiszen elég nehéz volt így is megfelelő partnert találni. Aznap este izgatottan kezdtünk bele ebbe a számunkra mág új dologba. Előjátékként én is a srác is nyalogattuk a páromat, ő meg minket felváltva. Nem sokára eljött az a pillanat, amikor a srác belcsusszant a páromba, ő eközben engem kényeztetett, majd kis idő mulva cseréltünk. Izgató volt, élveztem a látványt ahogyan a párom szopja a farkát. Ekkor előrehajoltam csókoltam a párom, majd elkezdtük közösen szopni a farkát. Nem tiltakozott a dolog ellen, élvezte. Én egyre joban belejöttem, majd később már egymás farkát kényeztettük . Az este végén természetesen mind a ketten a páromtól élveztünk el, de nagyon jó volt egy farkat a szába venni. Azóta nem volt ilyenben részünk, de nem zárkózunk el tőle... Igaz elég nehéz megfelelő partnert találni...A legjobb a dologban, hogy a párom is élvezte a dolgot, jól sikerült este volt. Ha van kedvetek megismerni minket, erről beszélgetni írhattok privátban is.
#561   2009. 03. 04. szerda 10:45
nimano nimano
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumokat de most rávettem magam és regisztráltam.
Én nem mondanám magam bi-nek de van hogy olykor olykor megkívánok szexuálisan egy férfit.
Hetero kapcsolatban élek, és csak hetero kapcsolataim voltak.
De van olyan hogyha megkívánok egy fiut akkor titokban meg is teszem amire vágyok.
Nagyon rég szeretném már kipróbálni egy férfi - nő párral de sajna még nem botlottam bele ilyenbe.
Ha megtörténne mindenképp beszámolok nektek.
nyes
#560   2009. 03. 03. kedd 17:21
Vasabi Vasabi
(hsz-d moderálva! nem társkreső és meleg topic! ha nem hagyod abba, akkor tiltani is foglak! :tom) ejnye1
#559   2009. 03. 03. kedd 11:24
bifiu30bp bifiu30bp
Sziasztok!Tegnap voltam egy párral...ahol a lány is és a fiú is megadta a napomat...Én szintén nekik...Háááttt...Kívánom mindenkinek akik még nem ismerik az érzést...Előtte volt lelkiismeret furdalásom....meg egy kicsit utána....de megérte... smile smile smile
#558   2009. 03. 03. kedd 10:58
X Törölt felhasználó (330045)
Engen is izgat milyen lehet egy párral együtt lenni. Titokban szívesen kipróbálnám a bisex dolgokat. Azt tapasztalom, nehéz ehez párt találni, ha meg leírom még kezdő vagyok senki nem foglalkozik az emberrel.
#557   2009. 03. 02. hétfő 12:09
Andika28 Andika28
Nagyon örülnék, ha valaki leírná igazi tapasztalatait e témában. Nagyon kiváncsi lennék olyan történetekre, amik igazából megtörténtek. Fiúk - lányok írjatok!
#556   2009. 02. 28. szombat 02:02
aox69 aox69
Sziasztok! Elképesztően izgat milyen lehet amikor egy hölgyet mindkét bejáraton egyszerre mozgatnak...és az egyik én vagyok, és milyen lehet az amikor egy másik nedves farok is a közelemben van, de sajna nincsenek ilyen jellegű személyes kapcsolataim. HILFE! Hátha van valakinek egy jó ötlete hogyan lehet ilyen irányban budapesti ismeretséget szerezni
(itt NINCS társkeresés!)@gmail.com
(Ez egy válasz zsolt11 üzenetére (2009. 02. 27. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 27. péntek 15:50
Sziasztok. Engem is foglalkoztatott az a gondolat, hogy milyen lehet egy fúval? Páromnak ezt már meg említettem, de akkor még egy nem vette komolyan. Én is a párom is elég nyitottak vagyunk. Más dolgokat is szivesen kipróbálunk. Így volt ez akkor is, amikor társult hozzánk egy srác harnadiknak, a hármas szex örömeit gyakorolni. Az a vágyam fel sem merült ismerkedés során, hiszen elég nehéz volt így is megfelelő partnert találni. Aznap este izgatottan kezdtünk bele ebbe a számunkra mág új dologba. Előjátékként én is a srác is nyalogattuk a páromat, ő meg minket felváltva. Nem sokára eljött az a pillanat, amikor a srác belcsusszant a páromba, ő eközben engem kényeztetett, majd kis idő mulva cseréltünk. Izgató volt, élveztem a látványt ahogyan a párom szopja a farkát. Ekkor előrehajoltam csókoltam a párom, majd elkezdtük közösen szopni a farkát. Nem tiltakozott a dolog ellen, élvezte. Én egyre joban belejöttem, majd később már egymás farkát kényeztettük . Az este végén természetesen mind a ketten a páromtól élveztünk el, de nagyon jó volt egy farkat a szába venni. Azóta nem volt ilyenben részünk, de nem zárkózunk el tőle... Igaz elég nehéz megfelelő partnert találni...A legjobb a dologban, hogy a párom is élvezte a dolgot, jól sikerült este volt. Ha van kedvetek megismerni minket, erről beszélgetni írhattok privátban is.
#555   2009. 02. 27. péntek 15:50
zsolt11 zsolt11
#554   2009. 02. 26. csütörtök 23:00
Andika28 Andika28
Nekem már régóta nagy vágyam, hogy láthassak két jó pasit egymással játszadozni..nagyon izgat a gondolat..fantasztikus élmény lehet!
#553   2009. 02. 15. vasárnap 22:47
X Törölt felhasználó (77531)
Sziasztok! ÉN már több éve gondolkoztam azon, hogy milyen lenne férfival. Regisztráltam is egy bi és meleg társkereső oldalra. Rengeteg a beteg barom azon az oldalon de volt pár srác aki normálisan gondolkodott. 2 év alatt 1 sráccal jutottam el odáig. Beszélgettünk előtte. ÁTmentem hozzá este. Borzasztó zavarban voltam. Beszélgettünk, levetkőztünk. Először csak néztük egymás meredező farkát! Utána megfogtuk egymásét. Bekaptam neki és a számmal izgattam neki. Én elég hamar ementem annyira jó volt! Iszonyat jó érzés ha egy farok van a számban! Szoptam, nyaltam a kemény farkát. Végül ő is elment. Utána iszonyat bűntudatom volt, hogy mit csináltam. Szégyelltem magam. Pár napra rá már nem éreztem semmi rosszat, sőt örülök, hogy megtettem! A barátnőm nem udja mondjuk. De szeretném megtenni még! Ha van kedvetek megismerni akkor privibe írjatok! Sok sikert mindekinek!
#552   2009. 02. 15. vasárnap 12:37
X Törölt felhasználó (379787)
22 éves vagyok, és pár éve már foglalkoztat a biszexualitás gondolata. Szopattam már párszor srácot, élveztem is nagyon. Én is egy párt szerettem volna találni, de ez szinte lehetetlen, legalábbis nekem nem jött össze. Egyszer majdnem összejött, de végül a lány nem ért oda. Ennek ellenére a sráccal is jól elvoltunk, ez volt az egyetlen alkalom, amikor én is a számba vettem az övét. Nagy élmény volt, azóta is próbálkozom néha, de tényleg nem egyszerű megtalálni a megfelelő partnert, vagy csak én vagyok túlságosan válogatós.
#551   2009. 02. 15. vasárnap 10:24
X Törölt felhasználó (77105) VIP
helo én szivesen le szopnálak még nem voltrészem bene de szeretném kiprobálni a bit na meg ha valaki engemis meg a feleségemetis jol megdugna de elsősorba szeretnék szopni
(Ez egy válasz áter üzenetére (2009. 02. 14. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 14. szombat 10:19
Sziasztok én imádom a nöi testet nagyon, de néha rám szokot jönni a bi dolog, háromszor hatoltak már a hátsomba az elsö volt a legjobb egy 19/5 amire ráültem a srác nagyon sokáig birta hatalmasat élveztem ugy hogy nem is nyultam sajátfarkamhoz aztán amikor a srác belém durrant szintén élveztem de az már egykicsit gyengébb orgazmus volt, meg szoktam magam dugni vibrivel de vernem kell hogy elélvezek megint jo lenne találni vkit de nagyon nehéz, nagyon szeretnék egyszer egy páral össze jönni és miközben én a hölgyel franciázok megdugatni magam a pasival de ez szerintem nem lessz sosem hol találok egy párt.Sok pasi szopott már le nem rossz de ök paszivak,és én jobban szeretem az unikat. Velük is vigyázzni kell mert ha bi, és kielégül már veled nem foglalkozik verheted magadnak
#550   2009. 02. 14. szombat 10:19
áter áter
Sziasztok én imádom a nöi testet nagyon, de néha rám szokot jönni a bi dolog, háromszor hatoltak már a hátsomba az elsö volt a legjobb egy 19/5 amire ráültem a srác nagyon sokáig birta hatalmasat élveztem ugy hogy nem is nyultam sajátfarkamhoz aztán amikor a srác belém durrant szintén élveztem de az már egykicsit gyengébb orgazmus volt, meg szoktam magam dugni vibrivel de vernem kell hogy elélvezek megint jo lenne találni vkit de nagyon nehéz, nagyon szeretnék egyszer egy páral össze jönni és miközben én a hölgyel franciázok megdugatni magam a pasival de ez szerintem nem lessz sosem hol találok egy párt.Sok pasi szopott már le nem rossz de ök paszivak,és én jobban szeretem az unikat. Velük is vigyázzni kell mert ha bi, és kielégül már veled nem foglalkozik verheted magadnak
#549   2009. 02. 08. vasárnap 15:27
Vasabi Vasabi
Hogy velem ilyen spontán dolgok nem történnek meg.... szomoru1
(Ez egy válasz nick72 üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 00:59
Hát, nem tudom, mesélek. Aztán döntse el ki-ki, érdemes -e.
Barátnőmmel voltunk egy vidéki ismerősünk házában bulizni. A csajok éjfél után hamar kifeküdtek, elmentek aludni, mi még dumálgattunk a teraszon két sráccal, mondjuk Imivel és Alexszel. Persze szóba kerültek a csajok és a szex. Eleinte csak úgy, sablonosan, aztán belemelegedtünk, a pia is fogyott rendesen. Imi azt mondta, hogy a csajával játszanak "fordított" szexet, és akkor a csaj nyalogatja a fenekét, ami nagyon kellemes, aztán be is újjazgat ott neki. Ez rendesen feltüzelte a fantáziámat, mert a seregben volt egy érdekes élményem: egy este alvás közben, mivel nagyon meleg volt, kitakaróztam, aztán a mai napig nem tudom biztosan, hogy álom volt -e, egyszer csak azt éreztem, hogy valaki matat a popsimnál. Nagyon finom mozdulatokkal, de a gatyámban turkált és én olyan gigantikusat élveztem, amilyet soha még!!! Soha többé nem ismétlődött meg, pedig vártam az alkalmat...
Szóval amikor Imi ezt mondta, eszembe jutott a dolog és ezerrel állt a farkam a gondolatra. Imi sajnos hamarosan elaludt ott, a fotelben, Alex pedig valami nőügyeiről mesélt félrészegen. Nem tudom, hogy keveredtünk odáig, de egyszer csak minden átmenet nélkül azt mondta, hogy kipróbálná pasival is, de a csaja tuti nem menne bele, max a két pasi egy nő felállásba. Piásan elmeséltem neki a "kalandomat" és nagyon izgatott voltam. Nemsokára kimentünk a fürdőszobába, azt mondta, ugyan, nincs abban semmi. Elővette a farkát, már akor láttam, hogy félig áll neki, elintézte a dolgát, majd finoman verni kezdte, miközben a csapnál mosta. A szappan és a meleg víz aztán tovább segített abban, hogy látányosra nőjön. Csak bámultam és éreztem, mindjárt eldurranok! A kagylóhoz álltam, de már ezerrel állt a farkam. Mögém állt, szorosan, farkát a fenekemhez érintette úgy, nedvesen szánkázott föl-le, miközben a csaja melleiről beszélt, meg hogy meg kéne dugnom Szilvit egyszer... Ekkor megfordított és bekapta. Mint egy nő! Eszméletlen volt! Aztán én kaptam be neki, illetve a számba adta. Utána szappanos kézzel benyúlkáltunk egymásnak addig, míg el nem mentem. A szájába élveztem, miközben az ujja a végbelemben matatott. Életemben nem élveztem ekkorát, de továbbra is a csajszikat szeretem. Ő nem ment el, de hallottam, ahogy megköpülte Szilvit a szomszéd szobában. Sajnos, soha többet nem találkoztunk, én meg csak álmodozom hasonlókról. Mostani barátnőm már nyalogat "ott", én várok, hátha lesz még szerencsém...
#548   2009. 02. 08. vasárnap 00:59
nick72 nick72
Hát, nem tudom, mesélek. Aztán döntse el ki-ki, érdemes -e.
Barátnőmmel voltunk egy vidéki ismerősünk házában bulizni. A csajok éjfél után hamar kifeküdtek, elmentek aludni, mi még dumálgattunk a teraszon két sráccal, mondjuk Imivel és Alexszel. Persze szóba kerültek a csajok és a szex. Eleinte csak úgy, sablonosan, aztán belemelegedtünk, a pia is fogyott rendesen. Imi azt mondta, hogy a csajával játszanak "fordított" szexet, és akkor a csaj nyalogatja a fenekét, ami nagyon kellemes, aztán be is újjazgat ott neki. Ez rendesen feltüzelte a fantáziámat, mert a seregben volt egy érdekes élményem: egy este alvás közben, mivel nagyon meleg volt, kitakaróztam, aztán a mai napig nem tudom biztosan, hogy álom volt -e, egyszer csak azt éreztem, hogy valaki matat a popsimnál. Nagyon finom mozdulatokkal, de a gatyámban turkált és én olyan gigantikusat élveztem, amilyet soha még!!! Soha többé nem ismétlődött meg, pedig vártam az alkalmat...
Szóval amikor Imi ezt mondta, eszembe jutott a dolog és ezerrel állt a farkam a gondolatra. Imi sajnos hamarosan elaludt ott, a fotelben, Alex pedig valami nőügyeiről mesélt félrészegen. Nem tudom, hogy keveredtünk odáig, de egyszer csak minden átmenet nélkül azt mondta, hogy kipróbálná pasival is, de a csaja tuti nem menne bele, max a két pasi egy nő felállásba. Piásan elmeséltem neki a "kalandomat" és nagyon izgatott voltam. Nemsokára kimentünk a fürdőszobába, azt mondta, ugyan, nincs abban semmi. Elővette a farkát, már akor láttam, hogy félig áll neki, elintézte a dolgát, majd finoman verni kezdte, miközben a csapnál mosta. A szappan és a meleg víz aztán tovább segített abban, hogy látányosra nőjön. Csak bámultam és éreztem, mindjárt eldurranok! A kagylóhoz álltam, de már ezerrel állt a farkam. Mögém állt, szorosan, farkát a fenekemhez érintette úgy, nedvesen szánkázott föl-le, miközben a csaja melleiről beszélt, meg hogy meg kéne dugnom Szilvit egyszer... Ekkor megfordított és bekapta. Mint egy nő! Eszméletlen volt! Aztán én kaptam be neki, illetve a számba adta. Utána szappanos kézzel benyúlkáltunk egymásnak addig, míg el nem mentem. A szájába élveztem, miközben az ujja a végbelemben matatott. Életemben nem élveztem ekkorát, de továbbra is a csajszikat szeretem. Ő nem ment el, de hallottam, ahogy megköpülte Szilvit a szomszéd szobában. Sajnos, soha többet nem találkoztunk, én meg csak álmodozom hasonlókról. Mostani barátnőm már nyalogat "ott", én várok, hátha lesz még szerencsém...
#547   2009. 02. 06. péntek 23:23
Pit. Pit.
Vivi91 tetszik neked az ilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 02. 05. csütörtök 12:05

wow1

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!