Szeretnénk egy bi pasit mindkettőnk örömére, házaspár vagyunk Bács megye, medzsik@freemail.hu
szia én egy 29 éves srác vagyok ugyan ezekr a dolgokra gondolok irj kontaktot /én kapcsolatba élek
(Ez egy válasz colinka üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 13:25

Sziasztok! Én is sokat fantáziálok,hogy milyen lehet más farkát kiverni,vagy akár le is szopni!!! Szívesen kipróbálnám!!!
szerintem egy rendes kiegyensúlyozott és lányokkal körülvett férfi nem vetemedik ilyen beteges dolgokra....és az erős akarat is fontos
a legtöbb esetben valóban így logikus, vagy így is van...
de mégis van a baráti körömben olyan kimondottan jóképű férfi (igaz, hogy minden külsőséget magamhoz viszonyítok), akinek gyönyörű felesége, két szép gyereke van,
mégis (ne kérdezd milyen okokból) már több esetben kipróbálta a biszexualitás minden formáját...
és elég erős, határozott akaratú embernek ismerem
(Ez egy válasz F5DKAL üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 20:12
de mégis van a baráti körömben olyan kimondottan jóképű férfi (igaz, hogy minden külsőséget magamhoz viszonyítok), akinek gyönyörű felesége, két szép gyereke van,
mégis (ne kérdezd milyen okokból) már több esetben kipróbálta a biszexualitás minden formáját...

és elég erős, határozott akaratú embernek ismerem

szerintem egy rendes kiegyensúlyozott és lányokkal körülvett férfi nem vetemedik ilyen beteges dolgokra....és az erős akarat is fontos
Nincs ezzel semmi baj,van aki kipróbálta van aki nem!Szerintem majdnem olyan mint a nőknél,van aki csókolózott a bnőjével és a másik aki vágyik rá de nem próbálta.Ez a kanoknál is igy van,aki megteszi nem kell fölötte pálcát törni nem lehet az olyan rossz
nem de??

hát érdekes dolog, mert én a lányokat egymással szívesen elnézem sőt jól is mutatnak együtt, viszont a férfiaknál ezt nem tudom tolerálni
Én tegnap írtam egy párnak, akik enyhe biszex srácot keresnek orális játékokra. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle... Ha lesz vmi ide írok majd egy beszámolót.
Eddig csak hetero kapcsolataim voltak, de régóta izgat, milyen lenne leszopni valakit...

ez nem társkereső topic:prune
enye benye mi ez a gusztustalan oldal?
Mi a barátnőmmel kedveljük a négyes kavarodás. Régebben én azt vallottam, hogy lányok egymással okés, de pasival én sosem.
Egyszer egy teljesen bi párral hozott össze minket a sors, és a sötétben a pasi szopott le engem, akkorát még sosem élveztem cumizástól. Egy kicsit fel voltam háborodva a történtek miatt (valószínűleg a társadalmi sztereopípiák miatt is) de titokban már vártam a következő alkalmat. Aztán az lett, hogy én is leszoptam, és már nem csak a barátnőm dugott meg hátulról, hanem igazi farkat is éreztem magamban. Késöbb már tényleg szó szerint mindenki mindenkivel eljátszadozott, és mindannyiunknak sokkal jobb volt. Most már én is tudom, amit addig a barátnőm mondott, hogy egy igazi farok sokkal jobb mint bármilyen élethű vibrátor. Egy dolgot azonban nem fogok bevállalni a késöbbiekben sem, pasival csókolózni.
Nem tudom, hogy bisex lettem-e vagy sem, mert pl egy velem szemben jövő srácra sem tudnám azt mondani, hogy "Hű! De lefeküdnék vele!" mint ahogy egy jó nőre mondja az ember.
Végül is nem érdekel. Nekem és a barátnőmnek is jó így, és ez nekünk elég.
Egyszer egy teljesen bi párral hozott össze minket a sors, és a sötétben a pasi szopott le engem, akkorát még sosem élveztem cumizástól. Egy kicsit fel voltam háborodva a történtek miatt (valószínűleg a társadalmi sztereopípiák miatt is) de titokban már vártam a következő alkalmat. Aztán az lett, hogy én is leszoptam, és már nem csak a barátnőm dugott meg hátulról, hanem igazi farkat is éreztem magamban. Késöbb már tényleg szó szerint mindenki mindenkivel eljátszadozott, és mindannyiunknak sokkal jobb volt. Most már én is tudom, amit addig a barátnőm mondott, hogy egy igazi farok sokkal jobb mint bármilyen élethű vibrátor. Egy dolgot azonban nem fogok bevállalni a késöbbiekben sem, pasival csókolózni.
Nem tudom, hogy bisex lettem-e vagy sem, mert pl egy velem szemben jövő srácra sem tudnám azt mondani, hogy "Hű! De lefeküdnék vele!" mint ahogy egy jó nőre mondja az ember.
Végül is nem érdekel. Nekem és a barátnőmnek is jó így, és ez nekünk elég.
Nagyon irigyellek!
Én nős vagyok, de a feleségemet nem tudtam idáig rábeszélni, hogy másokat is bevonjunk az egyébként elég jónak mondható szexuális életünkbe. Ezért itt és más oldalakon próbálok egy olyan házaspárra találni akikkel kipróbálhatnám magam. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy ilyen felállásban nem csak a hölggyel foglalkoznék. A férfiak magukban szintén nem izgatnak, de egy aktus során szívesen a számba vennék egy punciszaftos farkat. Abban nem vagyok biztos, hogy szeretném, ha megdugna valaki és én sem igazán szeretnék egy férfipopsit magamévá tenni. De egy gusztusos farkat igazán elélveztetnék a számmal. Szóval mégegyszer, nagyon irigyellek, érezzétek jól egymást!
Én nős vagyok, de a feleségemet nem tudtam idáig rábeszélni, hogy másokat is bevonjunk az egyébként elég jónak mondható szexuális életünkbe. Ezért itt és más oldalakon próbálok egy olyan házaspárra találni akikkel kipróbálhatnám magam. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy ilyen felállásban nem csak a hölggyel foglalkoznék. A férfiak magukban szintén nem izgatnak, de egy aktus során szívesen a számba vennék egy punciszaftos farkat. Abban nem vagyok biztos, hogy szeretném, ha megdugna valaki és én sem igazán szeretnék egy férfipopsit magamévá tenni. De egy gusztusos farkat igazán elélveztetnék a számmal. Szóval mégegyszer, nagyon irigyellek, érezzétek jól egymást!
Szerintem attól, hogy valaki bisex élményeket él át, nem lesz meleg. Érdekes, hogy ha két lány foglalkozik egymással, azt valahogy jobban tolerálja mindenki? Két férfi tud olyanokat nyújtani egymásnak az ágyban, amit egy nőtől nem kaphat meg. Két egymásnak feszülő sportos test azért nem rossz.
Biztosan igazad van, én sem gondolom magam homoszexuálisnak, még bi-nek sem igazán. Egy férfitest látványa egyáltalán nem izgat fel, annál inkább egy nőé!
Viszont ha arra gondolok, hogy a szám előtt himbálózik egy punciból kicsusszanó, merev farok, attól beindul a fantáziám. Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de valószínűleg azonnal elkezdeném szopni. (Ez egy válasz BisportosBp üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 08:24
Viszont ha arra gondolok, hogy a szám előtt himbálózik egy punciból kicsusszanó, merev farok, attól beindul a fantáziám. Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de valószínűleg azonnal elkezdeném szopni. (Ez egy válasz BisportosBp üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem attól, hogy valaki bisex élményeket él át, nem lesz meleg. Érdekes, hogy ha két lány foglalkozik egymással, azt valahogy jobban tolerálja mindenki? Két férfi tud olyanokat nyújtani egymásnak az ágyban, amit egy nőtől nem kaphat meg. Két egymásnak feszülő sportos test azért nem rossz.
Szerintem alapvetően a legtöbb ember biszexuális, csak egy kisebbség teljesen homo-, egy másik kisebbség teljesen heteroszexuális. A társadalmi sztereotípiák miatt a legtöbben nem élik ki bi vágyaikat, holott szerintem egy nő is és egy férfi is egészen más élvezeteket nyújt az embernek, számomra mindkettő nagyon jó dolog. Igazad van BisportosBp, két egymásnak feszülő fallosz látványnak sem, és érzésnek sem utolsó dolog!
Egyszer olvastam a neten egy olasz tanulmányt miszerint 50-100 év múlva bisex lesz mindenki. Valamilyen gén mutációk miatt. Amihez hozzájárúl természetesen a társadalom változása is.
Kicsit irigylem a dédunokáimat.....

Az irigység, szerintem mindenkiben benne van, csak valaki felvállalja, valaki nem! Szerintem sokan belemennének egy bi kalandba, csak félnek, hogy megbélyegzik őket, hogy "homók".
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 12:21
Törölt felhasználó (347117)

Egyszer olvastam a neten egy olasz tanulmányt miszerint 50-100 év múlva bisex lesz mindenki. Valamilyen gén mutációk miatt. Amihez hozzájárúl természetesen a társadalom változása is.

Törölt felhasználó (347117)

Na, ti is hallottátok Fábry szlogenjét?
"A segg a jövő pinája!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 15:57
.....nahallod.....ha továbbra is így folytatódik a nagy szexuális-liberalizmus....
"A segg a jövő pinája!"

Törölt felhasználó (137313)