Majd ezentul mindenki meg fogja töled kérdezni: Kedves Puniimádó/?/ ugy lefeküdnék egy fiuval, de mivel a világ kezd elbuzisodni meg te is azt mondtad hogy mindenki szeresse azt amit te, meg még biztos sok marhaságot ki tudnék találni, szóval bocsánat, mátol fogva csakis és kizárólag hetero leszek. /nem tudom mi az de bizony aleszek/ , csak a nöket fogom szeretni, még barátom se lesz mert még esetleg tulságosan megkedvelem aztán azt hiszik hogy meleg vagyok, és annál szörnyübb dolgot el se tudok képzelni. Egyáltalán, azt csinálom mint a többség meg amit mondanak mert abbol nagy baj nem lehet. Csak semmi kockázat. Lényem nöi oldalát gondosan elfolytom, a véremben valami tévedés folytán keringö nöi nemi hormonokat az orvosommal egyenként kiszedetem, és mivel minden férfinak van ilyen problémája, törvényjavaslatot nyujtok be, hogy a férfikat fosszák meg a Jin oldaluktol, és kizárolag a Yang oldaluk maradhasson meg. Még van pár ötletem hogy a világ buzi voltát kijavitsam..
Hehe : Búék mindenkinek. Vacskának külön puszi :-)
TOM + Eni(soknyolcas) : Azt tudom mondani, amit a vak ló a lóverseny előtt mikor megkérdik, hogy indulna-e : "Nem látom akadályát"
TOM + Eni(soknyolcas) : Azt tudom mondani, amit a vak ló a lóverseny előtt mikor megkérdik, hogy indulna-e : "Nem látom akadályát"

Pussz Pammy! Áááááá egyáltalán nem baj. Sőőőőőőt.

Na.
Helló Tom!
Ide írtam (hátha ide nem jönnek a kislányok civakodni :-)
Köszi, jó volt minden.
Persze, ha tudok elmegyek abba a buliba.
(hacsak nem pont aznap visz le a barinőm az .... szóval egy másik "meleg" helyre hehe :-D)
amúgy egy hétig tök monogám voltam és már kezdek hozzászokni ;-) ez már a vég ? :-)
Ide írtam (hátha ide nem jönnek a kislányok civakodni :-)
Köszi, jó volt minden.
Persze, ha tudok elmegyek abba a buliba.
(hacsak nem pont aznap visz le a barinőm az .... szóval egy másik "meleg" helyre hehe :-D)
amúgy egy hétig tök monogám voltam és már kezdek hozzászokni ;-) ez már a vég ? :-)
...

ebben a témában van valakinek videoja vagy hol tudok szerezni köszi?
tud v.ki küldeni jó bisex videót? köszi
Lányok, nektek mi a véleményetek a bi fiúkról?
Mondjuk azokról, akik érzelmileg csak a lányokhoz vonzódnak csak érdeklődnek sexuálisan a saját nemük iránt is, de csak úgy.
Mondjuk azokról, akik érzelmileg csak a lányokhoz vonzódnak csak érdeklődnek sexuálisan a saját nemük iránt is, de csak úgy.

Talán harizol, hogy elkerülsz? Elnézést, hogy ebben a topicban írok, de talán itt érlek utol...:))))????

Sziasztok!
30 éves bp-i srác vagyok, bi érdeklődéssel. Volt pár éve egy élményem, szívesen megismételném, akár továbblépve is. Kinek van kedve hozzá? Csak rajtunk múlik, addig jutunk, ameddig mindketten szeretnénk. Simogatás, maszti, szopás, de lehet több is...
30 éves bp-i srác vagyok, bi érdeklődéssel. Volt pár éve egy élményem, szívesen megismételném, akár továbblépve is. Kinek van kedve hozzá? Csak rajtunk múlik, addig jutunk, ameddig mindketten szeretnénk. Simogatás, maszti, szopás, de lehet több is...
Helló mindenkinek!
Hát én is megdöbbentem magamon, de amilyen őrülten perverz és kíváncsi vagyok, ki kell jelentenem, hogy ha valaki (nekem is szimpatikus srác) nagyon akarna, akkor talán rá tudna venni egyszer egy ilyen dologra. Elhiszem hogy nem helyes, de ez van. Attól függetlenül éljenek a csajok!
Hát én is megdöbbentem magamon, de amilyen őrülten perverz és kíváncsi vagyok, ki kell jelentenem, hogy ha valaki (nekem is szimpatikus srác) nagyon akarna, akkor talán rá tudna venni egyszer egy ilyen dologra. Elhiszem hogy nem helyes, de ez van. Attól függetlenül éljenek a csajok!
talán itt lesz egy sexy pasi aki belle vissz a rosszba.. vagy a joba?
(én maradok hetero éljenek a lányok CSAK) (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:52
(én maradok hetero éljenek a lányok CSAK) (Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló mindenkinek!
Szioka mindenkinek:)Sok érv elhangzott sok féle képpen .Az én véleményem a következő erről az egész témáról:Nem a nemi hovatartozás határozza meg egy ember nívóját, hanem a napi szinten nyújott emberi magatartása,teljesitménye.Ezt mindenki magának köszönheti.Ki mi okbol lett meleg vagy más nemi beállítottságú, soha nem lehet tudni egy külsö ránézésből.1000 oka lehet..családon belüli erőszak.. bármi..Ezért elítélni önmagában vétek bárkit is..Mindaddig nincs senkivel gond- még ha meleg is vagy mármi más beállítottsággal rendelkezik- míg rajta kívül ezt más emberre nem akarja ráerőszakolni.Mindenkinek ez a magánszférája.Akarja megossza másokkal,ha akarja nem,de mindig tisztelni kell a többi jelenlevő nézeteit. Ez a topic bisexek-nek szól elsősorban aki olvasni tud az látja mi a topic címe .Ide nem kell, csak max lehet bejönni..Aki ismer a chatről az tudja hogy én nőből vagyok.. de ettől nincsenek előítéleteim. Köszi a figyelmeteket.

Engem érdekelne, egy budapesti 23 éves fiatal srác várom válaszod! g.szente@vipmail.hu üdv faszaboy
(Ez egy válasz Partiszel üzenetére (2006. 04. 17. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 17. hétfő 22:56

Sziasztok!
Ha élvezed, hogy a másik férfi farka simogatja a tiédet, akkor igen. De az igazi kérdés az, hogy ez baj-e? Szerintem nem baj. A férfi igazi partnere a nő, de miért lenne baj, ha hozzáér egy másik férfihoz?
Miért lennél ettől még biszex?
Esetleg kíváncsi vagy,de nem biszex.
Ha rendszeresen mindkét nemmel közösülnél,
és élvezetet is nyújtana,na akkor már lehet gondolkodni,hogy biszex,vagy még mindig csak kíváncsi.
Esetleg kíváncsi vagy,de nem biszex.
Ha rendszeresen mindkét nemmel közösülnél,
és élvezetet is nyújtana,na akkor már lehet gondolkodni,hogy biszex,vagy még mindig csak kíváncsi.